سلام خسته نباشید
اگه مکانش هست کل شو خوانندگان نوروز 1363 را به صورت کامل برام ایمیل کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خسته نباشید
اگه مکانش هست کل شو خوانندگان نوروز 1363 را به صورت کامل برام ایمیل کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
با کیفیت mp4 و avi بزار تا ما هم برات دعا کنیم(sm120)
FLACKهم نزار لطفا اگه ممکنه ogg بزار که بهتره (sm178)
سلام میشه ویدیوی اهنگ گل واژه ابی رو با کیفیت بالا ار قسمت 19رنگارنگ من و تو بزارین خیلی ممنون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir32 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی از قسمت 19 این اهنگ رو قیچی کنم بزارم اینجا؟(sm50)
ممنون داداش
اگه امکانش باشه خیلی ممنون میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir32 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای ممنون مرسی واقعا" تشکر لطف کردین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط chiakav [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستار : بی نظیر
ویدیوی خاصی مد نظرته بگو؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط chiakav [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اورجینالا که الکی اورجینالن ....الان بیا کیفیت ماهواره یه ویدیورو با اورجینالش مقایسه کن ...ماهواره بهتر...البت ایرانیا اینجوریهنقل قول:
اینم که میخای سه تا ورزن داره دو تا استودیوس....یکی هم که کلیپ اصلی...کلیپ اصلی از شبکه pmc کیفیت خوبی داره اگه خواستی یه اسکرین شاتم برات میزارم
اقا چهارتا ورزن داره حواسم نبود(sm59)
تو نوار vhs دارم اورجیناشو اونم خوبه...هیچ تگی هم نداره....دیگه خود دانی کاری که از دستم بر میاد همینه(sm19)نقل قول:
vhs رو نمیخای برات تبدیل کنم؟نقل قول:
ویدیو ارجینال ستار اصلا هیچ شرکتی تا حالا نزده نه پارس ویدیو نه کلتکس نه ترانه .... همون پی ام سی هم خوبه اگه کیفیت داشته باشهنقل قول:
یا همون وی اچ اس هم خوبه
vhs اورجینال شرکت ترانه موجوده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
vhs آره من دی وی دی شو گفتم نزدن تا حالا مگه سیدی های ارجینال کلتکس که چند سال پیش زد تو اونا شاید باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یادمه ولی اون ارجینال وی اچ اس بود نه دی وی دینقل قول:
سلام من موزیک ویدیو های هایده رو میخام دان کنم نمیشه یه راهنمایی میکنید لطفا تشکر
سلام(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirtajik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز ویدیوهای که تو سایت اپلود بوی اکثرا پاک شده
ولی مدیا فایر و فورشیر هنوز هستن...برای دانلود از فورشیر باید تو سایت عضو بشین
سلام دوستان میشه خواهش کنم ویدیوهای بیشتری از گوگوش بذارین ممنون
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط امیرحسین63 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این لینک مراجعه کنید
بخدا دو بار هم عضو شدم الان من سفره عشق هایده رو از کجا دان کنم میشه دقیق بگید
باید تو سایت 4shared.com ثبت نام کنی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirtajik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ویدیو تب عشق از هایده رو دارید
سلامنقل قول:
یه خورده از شعرش رو بخون
سلامنقل قول:
MUSICBARAN.ORG یا musicbaran.org
سلام
اقا موزیک ویدئو ساقی الهه رو اگه کسی داره با کیفیت بالا لطف کنه بزاره.
ممنون
0912 کد 1 داری و میگی بی پولی؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والاندیدیم با دعا و اسم مبارک امام حسین یوزرنیم مجانی خواستن (sm25)
سلام دوستان لطفاً موزیک ویدیو های خانم گوگوش رو بزارید . . .
اونهای که کمتر دیده شده در نت . . .
یا علی
سلام ویدیو موزیک قبلگاه اونیکه خیلی کمیابه رو دارید؟؟؟
دانلود موزیک ویدیوهای قدیمی و شو های رنگارنگ ، طنین ، زنگوله ها و ...
الله اکبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nice-Music [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوهای شهرام شب پره که همراه با اندی کوروس هست رو کسی داره بگذاره
سلام
دوستان اگه میشه از ابی هم بزارین خیلی خیلی ممنون
سلام خدمت دوستان عزیز، دو صفحه ی فیسبوک شو تلویزیونی رنگارنگ و تلویزیون ملی ایران،ویدیوها و کلیپهای قدیمی خوبی آپ میکنند از دوستانی که بتونن لینک دانلودشونو بدون نیاز به ... شکن اینجا بذارن ممنون میشم البته نه همشونو بلکه به سلیقه خودشون!!!
نوشته اصلی توسط ktarighat [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]