آپ آپ
نمایش نسخه قابل چاپ
آپ آپ
شادمهر 52
نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت آقا وحید
من پست هاتو تو این بخش دنبال کردم
واقعا مشخصه نظرت از روی تامل هستش نه تعصب
کاملا با گفته هات موافقم
امثال استاد بیات و واروژان تکرار نشدنی هستن
و آقای افکاری هم از نظر بنده جزو پخته ترین آهنگ سازان نسل جدیه
(sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad.brando [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پـ محسن چاوشی کو؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی مسخرست اسم صفاریان هست یراحی هست ولی چاوشی و یگانه نیست(sm3)
عزیزم اینقدر متعصبانه نظر ندید .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ آپ آپ آپ
2 نفر دیگه رای بدن رکورد شکسته میشه(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکسته شدن رکورد نظرسنجی های موزیک باران بعد از دوران تجدد را به همه ی شما تبریک میگیم .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت بکش شب شام قریبان امام حسین میرقصی ؟ (sm105) برو آهنگ نیایش استادتون رو گوش بده یکم گریه کن (sm146)(sm81)
به عرض جنابعالی برسونم ما گریهامونو کردیم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش مثه ملت نیستیم همین که امام حسین به شهادت میرسه ناهار بخوریم بریم بخابیم(sm25)
حاجتی هم نداریم که فعلا...(sm50)
خدایی چجوری گریت میگیره ؟ آخه من هر چی زور میزنم گریه ام نمیگیره خیلی زور بزنم میرینم گلاب به روتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب از این جوابت معلومه دوزاریت خیلی کجه...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amirsarab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های دانشگاه و پادگان هم زیاد میگفتن ولی من خدایی نمیدونم چرا اینجوری میگن !!نقل قول:
یکی دیگه رای بدید حاج شادمهر میره رو 60
آقا چی شد یهو 10 تا رای اضاف شد !!! مولتی یوزری در کاره ؟
(sm77)
اگر به متفاوت بودن ملودی و زیبایی باشه شادمهر ملودیهاش بینظیره..همینطور بابک بیات ..واروژان هم که جای خود داره...بهروز صفاریان هم که همیشه ملودیاش بینظیر بوده..و البته علیرضا افکاری..بیشتر لیست ملودی هاشون بی نظیر بوده و ثابت شده هستند..اما من فکر میکنم بیشترین ملودیه مورد پسند و عام و فوق العاده رو سیاوش قمیشی داره..هم توی البوماش..هم اهنگسازی برای ابی و.... به نظرم سیاوش باید بهترین باشه چون بیشترین ملودیه زیبا رو داره..همیشه ملودیای سیاوش از هر 10 تا 9 تاش سر زبونا افتاده..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین.چه نظرت شبیه منه داداش
صادق نوجوكي
محمد حيدري
فريد زولاند
جهانبخش پازوكي
اندرانيك
Morteza Pashaei
شادمهر از اساتیدی مثل حسن شماعی زاده و نوجوکی و زولاند و .... رایش بیشتره(sm120)مسخرس(sm120)
اتفاقا درست ترين نظرسنجى موجوده، اگه غير اين بود الان حال و روز موسیقى ما اين نبود. براى همين نبايد تعجب کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد کاور و مقوامنش شادمهر عقیلی رو شاهدیم که صدر جدول رو در اختیار داره ... (sm2)
راست میگیا عجب نکته کلفتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمان دارم که فواد حجازی و علیرضا کهن دیری رو نمیشناسن ...
واروژان جان و شماعى زاده و بيات