(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتقل میشه به یه آپلود سنتر دیگه
منم موافقم ، اگه همه بچه ها موافقت کنند خیلی خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amintabibzadeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن محمد جان بیا یه کاری کن شما ، واس هر ماه یه تاپیک جدا نزن ، همه ماه ها رو تو یه تاپیک بزن و آپدیت کن ، فک کنم خیلی بهتر میشه و آلبوم های قبلی هم اونجا لیست میشن و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایده خوبیه
دوستان من لینک آلبومای دریای بی پایان و به یاد آن گذشته رو فرستادم فعلا اعتبارم زیر هزار تومنه. لطفاً دوستانی که آلبومای ارزونتر برداشتن زحمت این آلبومو بکشن. ممنون
دوستای من یه پیشنهاد
این آلبوم "[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] " رو بزن به اسم من ، من اورجینالشو پیگیر شم و سفارش بدم تا برسه دستم و آپ کنم
تو آلبوم های ماه بعد منم شریک باشم
اگه موافق باشین ، لینکای آلبومای دیگه رو شما بفرستین به دوستان ، به محض اینکه برسه دستم لینکشو ارسال میکنم
تا چند لحظه دیگر وضعیت این آلبوم هم مشخص میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرآیند خرید مجموعه آلبوم ها تمام شد.
آلبوم فیه ما فیه خریداری شد.
با تشکر از یوزرهای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] & [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که در خرید این اثر همکاری کردند.
محمد جان من دیر متوجه شدم ، سهم من چقدر میشه با کمال میل تقدیم کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
آلبوم رومی 1 نیز توسط یوزر mohammadadim به مجموعه اضافه شد.
با تشکر از mohammadadim (sm10)
همه آلبوم ها رو به غیر از آلبوم رومی 1 آپلود کردم تا شب لینک آلبوم ها رو براتون می فرستم.
لطفا آدرس ایمیلتون رو برام بفرستین.
منتظر این آلبوم ها هم باشید میدم به امیر بزنه رو تایپک خودش ...
تایپک خرید گروهی آلبوم ها ثابت شد یعنی دیگر برای هرماه تایپک جداگانه نمی زنیم در همین تایپک خرید های جدید رو اضافه می کنیم.
آلبوم رومی 1 در حال آپلود شدنه منتظر باشین.
دوستانی که هنوز لینک آلبوم ها رو دریافت نکردن آدرس ایمیلشونو برام بفرستن.
ایمیل چرا پیام خصوصی کن لطفا همین جا...راحت
دمت گرم. هر وقت آپلود شد بیزحمت برای منم ایمیل کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ایمیل منو نداری؟ (sm98)
پخ کردم (sm98)
(sm39)نقل قول:
آلبوم رومی 1 ارسال شد.
دوستانی هم که دیر رسیدن برای تهیه آلبوم های آبان ماه می تونن پیام بدن که بهشون بگم چکار کنن.
یه دنیا سپاس، اگه امکانش باشه booklet های آلبوم های مهر رو هم به همین شیوه تهیه کن و واسمون ایمیل کن (sm10)(sm10)
من نمیدونستم هیچ رومی 1 و رومی 2 دفترچه داشته باشن ، چون اصن به دیجی پک ها نمیخوره داخلشون دفترچه باشه ، برعکس رومی 3 که داد میزنه توش دفترچه هست (sm128)
دوستان نظرتون در مورد خرید گروهی فیلم های تئاتر چیست ؟
مجموعه فیلم های تئاتر توسط مرکز موسیقی بتهوون منتشر شده این مجموعه شامل 27 دی وی دی می باشد.
با پشتیبانی بییپ تونز مکاتبه کردم گفتن به احتمال زیاد این فیلم ها رو روی سایت قرار میدن.
دوستان لطفا نظر خودتون رو اعلام کنید.
برای لیست فیلم ها و توضیحات کوتاهی از موضوع فیلم تئاترها می تونید به آدرس پایین مراجعه کنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (27 فیلم تئاتر)
برای دیدن لیست سایر فیلم ها به آدرس داده شده مراجعه نمایید.
یا ابالفضل، یعنی ما انقدر فرهیخته ایم؟ (sm120)
من هستم، این هملت کدوم هملته؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه ای از این نمایش :
داستان هملت و آنچه شکسپیر سالها پیش بر پرده نمایش دنیا کشیده است کاملا مشهود است اما نمایشی که در این تئاتر به اجرا میرود نگاهی تازه به هملت، اوفلیا و سایر شخصیتهای داستانی است. به نحوی که به راحتی در پس سمبلها و حرکتهای رمز آلود بازیگران میتوان رد پای انسان امروزی و رنجهای ناشناخته بشری را دید.
مساله اول اینه که چقدر هزینه ش دربیاد مساله دوم که خودم به شخصه اعتقاد دارم اینه که لذت اصلی تئاتر تو اجرای زنده ش توجه کنین یکی از عواملی که تله تئاتر (تئاتر هایی که از تلویزیو ن پخش میشه ) هیچوقت خیلی مورد توجه نبودن همین مساله حذف مخاطب از صحنه س...حالا برای فروش گذاشتن میشه بررسیش کرد چون کارگردان خوبی مث مرزبان و یعقوبی بود توش.بیشتر سعی بوده تئاتر با بازیگرا شناخته شده بذارن تا بازیگران تئاتری
من ترجیح میدم کارای تصویری رو ارجینال داشته باشم.
محمد جان ای کاش میشد 27 نفر بشیم ، هرکی یکیشو بخره ، کپی اورجینالشو به هم ارسال کنیم ، هرچند که میدونم امکانش نزدیک به صفر هستش
بازم هزینش در بیاد ، منم هستم
من موافق نیستم (sm25)
(sm148)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز تعداد افراد به نظر من اگه بیش تر از 5 نفر باشه نسبت به خرید شخصی تک نفره خیلی به صرفه تره ؟
در مورد اجرای زنده هم باهاتون موافقم اما به نظر من که 6 تا از این همین تئاترها رو رفتم داشتن فیلم این تئاتر ها هم دیدنش خالی از لطف نیست.
هر جور صلاح می دونید دوست گرامی اما این مجموعه شامل 27 دی وی دی می باشد که یکم هزینه ش بالاست به همین دلیل هم برای خرید گروهی مطرح کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط devil1976 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون پرهام عزیز من این مجموعه رو می خرم چه با جمع چه بدون جمع اما اگه جمعی بخریم برای همه به صرفه ترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این راهی رو که شما گفیتید فکر نکنم قابل اجرا باشه
اگه فیلم ها رو بییپ تونز بزاره فکر کنم اگه 10 نفر باشیم برای 27 فیلم تئاتر نفری 18 تومنی در بیاد.
وحید تو دیگه چرا ؟(sm148)نقل قول:
محمد جان ، به نظرم وحید که موافق نیست ، دلیلش این میتونه باشه که این آرشیو موزیک رو به یه جایی برسونیم ، بعد بریم دنبال موضوعات دیگر
به نظرم تمرکزتو رو موزیک نگه دار و نزار این جمع دوستان از هم گسسته شن
سپاس دوست خوبم
دوستانی که در خرید مجموعه لوریس چکناوریان و شناخت دستگاه ها مشارکت کرده اند منتظر این دو آلبوم باشند.
دوستانی هم که مایل به دریافت آلبوم ها هستند و در خرید آلبوم ها تا حالا همکاری نکرده اند پیام بدن که بهشون بگم چکار کنن.
با تشکر از دوست گرامی abbasinfos
منتظر آلبوم بر قطار زمان هم از ایشون باشید.