اره واللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره واللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Kamal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضاوت نکن..........لطفا.....فقط گوش کن
من خودم از طرفدارای قدیمیه رضام و هنوزم خواننده ی اول مورد علاقم تو بچه های داخله ولی متاسفانه خیلی به کمیت بیشتر از کیفیت توجه میکنه به جای 16 تراک میتونست وقتشو تو 8 تراک متمر کز کنه ...
سیاستاش کاملا اشتباهه و متاسفانه داره خودشو بدجوری میاره پایین ... نمونش فیت دادن های متوالی با خواننده های ناشناس واقعا حیف شد(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضاوت نكن ..... با تفكرى تازه ... و لبخند با يك ديدار آلبومى موافقين ؟
كلافه ام ، مثل اون شيرى ، كه وا مونده توى آتيش مث وقتى كه چيزى رو ، نياز دارى و گم كرديش .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2و3تا کار خوب هم توش باشه کافیه(sm27)
حالا تاریخ انتشار کی هست؟؟؟بهمن که تموم شد!!!
اوایل اسفند
راک هاش مثل راک های ژاکت میشه (sm120)
یعنی چی ژاکت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژاکت چیه؟
آلبوم ژاکت محسن چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadariush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظریم(sm19):))
صداشو دوس دارم(sm50)
اسم ترک اول سردرد...(sm127)
پس فردا زمان انتشار و انفجار آلبوم فقط گوش کن اعلام ميشود..
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی هست امید به این آلبوم داشته باشه ؟(sm120)
نهایت 2 ترک متوسط (sm25)
فقط گوش کن...لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک صحرایی و رضا صادقی . . [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] . چه شود (sm10) (sm127) (sm189)
حالا اون به کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا صادقی وقتی البوم میده بعدش اتفاقات خوب برا من میوفته من منتظر اونم بیشتر(sm128)(sm2)(sm2)(sm2)
ولی بی صبرانه منتظر البومیم(sm127)
بازار گرمی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوغش کنین عکس بگیرن بریزن فیس اینستا میخوایم بترکونیم انفجار ... و در آخر هیچ
انشالله که خیر است (sm91)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .MASOUD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی زیاد بیصبرانه منتظر نباش (sm120) واسه اینکه ممکنه بعد اومد آلبوم بخوره تو برجکت(sm120)
آلبوم های امسال هیچی نداشت ینی موسیقی ایران دیگه چیزی نداره ! هیچ ایده نو و جدیدی وجود نداره !! دیگه کجاست اون سالهای طلایی به خصوص 80 تا 83 که چند تا آلبوم و آهنگ با ایده نو اومد و ترکوند و به معنای واقعی انفجار بود !! خیالی نیست شادمهر ، غریبه فریدون ، مریم محشر ، سیاوش قمیشی بی سرزمین تر از باد ، منصور زندگی و دییونه ، فرشید امین دیدی گفتم ( اینا رو میگن آلبوم ) و خیلی آهنگ دیگه تو این سه چهار سال طلایی اومد و ترکوند !
دیگه چی مونده از موسیقی ! من خودم معتقدم که موسیقی تموم شد رفت
ای وای برما (sm120)
چَشِمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezadariush [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر تنظیم کننده زیاد داره!!!!
تاریخ انتشار تغییر کرد
یک روز جلوتر ! 11 اسفند منتظر باشید ..
(sm29)
(sm70)صاحب تاپیک اومد برخیزید
(sm120)
احتمالا يه چند وقت ديگه رضا صادقي واسه ي نوشته هاشم از فونت ِ مشكي استفاده ميكنه (sm2)
16 تا ترک ؟؟؟ چه خبره باو ؟؟ (sm77)
نمی دونیین چندتاش تکراریه ؟؟
عوامل آلبوم خیلی گمنام هستن ! (sm25)
فقط یک روز ......
فردا منتظر باشیم؟؟؟
یا پس فردا؟؟؟
تا ساعاتی دیگر ..
روبرو سراب ... پشت سر خراب (sm50)
حدودا چند دقیقه دیگه اپلود میشه؟
سینا (sm81)
دقیقا کی میاد ؟ لحظه شماری میکنم . فقط تکراری نداشته باشه ..
آلبوم «فقط گوش کن...» با صدای «رضا صادقی» منتشر شد