خوشمان آمد مثل آلبوم قبلیش نیست مثل اینکه (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشمان آمد مثل آلبوم قبلیش نیست مثل اینکه (sm132)
بالاخره نفهمیدیم علیرضا افکاری تو آلبوم هست یا نه!(sm169) آخه مهدی رو عکسایی که واسه آلبوم تو اینستاگرام میذاره افکاری رو هم تگ میکنه! ولی هیچ سایت خبری اسم افکاری رو نبرده تو عوامل آلبوم!!
پیش فروش بیپ تونز آغاز شد ...
قیمت : 2700 تومان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش فروش نسخه فیزیکی موجود نیست؟ من عادت دارم خودم آلبوم ریپ کنم (sm132)
بلاخره علیرضا افکاری هست یا نه؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود تیزر با کیفیت 720p کم حجم HEVC x265
خودم انکود کردم ببینید چطور شده (sm59)
فک کنم مثل البوم امپراطور یه تیزر دیگه هم داره نه؟؟ علیرضا افکاری هم حضور داره بلاخره با نه؟؟؟
Teaser Long Edition by KHATAR(sm132)
مهدی یراحی داره راه خوبیو میره..تقریبا مثه راهی مثه شادمهر...مثل اون آلبوم اولش خوب بود،اما آلبوم دومش از اولیش بهتر بود،و آلبوم دوم اکثرا نقطه ی عطفه یه خوانندس،اگه بد باشه خیلی سخت میتونه خودشو بکشه بالا و جم و جور کنه،اگه خوب باشه،بیشتر راهو رفته...آلبوم دومش بسیار خوب بود،پر از احساس و حس های خوب و پر از تحریرای زیبا و تنظیمای خوب!! آلبوم سوم هم با این افرادی که در اون فعالیت داشتن و چیزی که تو تیزر بود از این دوتا آهنگ میشد فهمید،این بود که بازم با حسهای ناب و خوب یراحی همراهیم و تنظیمای بهتر از قبل....من که خیلی این خواننده رو دوسش دارم از اولین کاری که داد و تیتراژ ماه عسل بود،مشخص بود آهنگسازه خوبیه و اینو هم داره نشون میده،،امیدوارم موفق باشه!!
شــــکـــــنـــــجـــــه کن منو،شـــــهــــــیـــــــ د آخرت منم. . .(sm50)
Mesle Mojasame (Teaser 1) 1080p HEVC x265 18MB MSBH
بدون تگ !!!!
دقیقا کی میاد ؟ چه روزی ؟
(sm50)منتظر اینم
(sm127)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه منتظرن(sm81)
مهدی بیا مهدی بیا(sm81)
(sm118)
(sm74)
ینی تا اخر هفته میاد ؟؟؟؟؟؟؟ (sm50)
آس رو نکرد
صداش عوض شده
پلی(sm50)
عالی بود (sm118)
اهنگ خوبیه
حال ادمو بهتر میکنه
اما اصل کاریا مونده هنوز
مثله مجسمه (sm127)
خیالتم میتونه حالمو بهتر کنه.
حالم بهتر شد.
مهدی یراحی فوق لعادست. از هر نظر. منتظر بهترین آلبوم سال باشید.
هوای تو هم جنس آرامشه
تو لبخند بزن تا دلم وا بشه
تو تنهاییهای خودم با خودم
یه چیزی منو سمت تو میکِشه
فاصله از تو منو داغون میکنه
دلم آشوب میشه
تا خبری از تو به گوشم میرسه
همه چی خوب میشه
خیالتم میتونه حالمو بهتر کنه
فقط چشات میتونه حرفمو باور کنه
کاش حرفمو باور کنه چشمات
خیالتم راحت تا آخرش واست
تو زندگیم جا هست عزیزم
تو از نگاه من یه عشقی نه عادت
نمیدمت از دست عزیزم، عزیزم
فقط چشات میتونه حرفمو باور کنه
کاش حرفمو باور کنه چشمات
شاید باورتون نشه! خودمم باورم نیمشه!(sm110) از دیروز صبح یه بند این آهنگ داره پلی میشه! (sm47) اگه این کار متوسطه باشه ببین بقیه اش چیه(sm58)
آشوب که یک کار ریتمیک فوق العاده زیبا بود...منتظر آلبومشم شدیدا !!!
تا الان که انگار با آلبوم قبلی خیلی متفاوته....اما خداکنه مثل آهنگه میراث و باهم نبودیم داشته باشه
?
سلام لطف کنید بگید چند روز دیگه این آلبوم مجسمه از مهدی یراحی میاد بی صبرانه منتظرم؟(sm178)
Teaser 2
94/3/25 emrooz.
از آلبوم خبری نیست فعلا؟؟
Tarikh Enteshar Ham Emshab Migan .
(sm142)
رضا بیا یه ریلیزه اختصاصی قبل از انتشار بده(sm2)
به دلیل دیوث بودن مدیران ریلیز نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]