همه رُ درست بگی باید جایزه نفر اولُ بدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همه رُ درست بگی باید جایزه نفر اولُ بدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر نوع جایزه ای رو قبول میکنه ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه 50 هزار تومن جایزه ی نقدی(sm120)نقل قول:
چقد خوبیم ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اگر تا آخر رفته بودی الان اول بودی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین رشوه بده (sm2)
از مسابقات اخراج شدم؟امتیازش کو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه هیجان بیشتر امتیازشو نگفتم (sm2)
دلبوسکه یه مربی بزرگه زیدان هم کنار مارادونا کاسیاس هم تا 40 سشالگی دروازه بان رئال(sm120)نقل قول:
اگر منظورت از اون رشوه هاس که ....(sm120)
امتیازشو بگو من مخالفت خودمو اعلام کنم (sm2)
اول که مهم نیست من حرکتم خاص بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر وحید بود(sm50)
بفرستش پیشه من راضیش میکنم (sm120)نقل قول:
86 امتیاز
وحید و امین میذاریم آخر غریبه ترا ناراحت نشن(sm120)
حسین اول شده (sm120)(sm79)
ما همه با هم رفیقیم (sm137)ما همه با هم رفیقیم (sm137)
من بیشتر میشم (sm89)
شیر سماور
میلاد عزیزم دقت کن
تقلب بزرگ (sm70)
نفر اول کسی نیست جز میرلورد با اون پیش بینی های تخمیش (sm2) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
88 امتیاز
من 86 امتیازمُ به مردم بی دفاع غزه اهدا میکنم(sm10)نقل قول:
من؟ (sm120)
ما به نشانه اعتراض درخواست داریم امتیازامونم شمرده نشه (sm120)نقل قول:
من خودم دیدم که عکسارو عوض کرد حسین (sm120)
من 86 امتیاز حسین + مردم عزه رو به نیابت از حاج حسین رضا زاده به اغا تقدیم میکنم (sm10)نقل قول:
چی شده ؟ گویا شورش شده (sm120)
عاشق حرکات نمادینت شدم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتیاز ما رو دزدیدن باهاش دارن پز میدن (sm120)
قهرمانی حق من بود...مال من بود...تو مشتم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس آوردین سینجول شرکت نکرد
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشترین امتیاز محله گروهی حسین با 22 امتیاز
بیشترین امتیاز مرحله 1/8 حسین با 21 امتیاز
بیشترین امتیاز مرحله 1/4 حسین با 21 امتیاز
بیشترین امتیاز مرحله نیمه نهایی حسین با 28 امتیاز
بیشترین امتیاز مرحله فینال اکبر و سجاد خوشگله با 30 امتیاز
بیشترین امتیاز قهرمانی هم میرلورد
(sm120)نقل قول:
به نظرم حق من قهرمانی بوده(sm120)نقل قول:
حسین همه جا اولهنقل قول:
اثری از میرولوردم نیس
چه جوریاس
(sm2)
حسین من پیشنهاد میکنم تو اوج خداحافظی کن (sm120)
بوی توطئه میاد (sm120)
کاشس امتیاز یک هشتم بیشتر کرده بودما(sm120)