امیر داشی ایول داریا .....(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر داشی ایول داریا .....(sm127)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرخان دمت گرم
یه مدتی هست مشکلات کاری باعث شده کمتر به انجمن سر بزنم
ممنون
از حکایت شیخ ما چه عجب !!! زمین را متر کرد و گفت دو وجب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) دارم دل به تو میبندم میمیرم واسه چشماتو ...(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)
آقا تو امشب یچی زدیا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین طوریم (sm120) خیلی نوبی خخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) این موزیک باران چیست که عالم همه دیوانه اوست (sm30)
جادوگر کد جدید بذار اینا 3تا فقط اولیش کار میکنه(sm10)
(sm70) اینا مهلتشون تموم شده خودم که نوشتم توی پست اول (sm70) همین اولی هم شانس آوردید فعال هست و غیر فعال نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان آپدیتی جدید در راه است ..... (sm120)
پست اول به روز رسانی شد
EnJoY
(sm120) دیگه براتون کد نمیگذارم حیف من ....(sm50)
تف تو این زندگی... (sm25)
ملت اینترنت 300 مگ قیمتش اندازه کفش انجلینا جولی هست از ما گفتن بود ...
کار کرد؟
فرستادم
بذار ببینم جوابش میاد یانه
اومد خبرت میکنم
اومد دستمو میگیرم زیرش (sm59)
300 مگ الان پولش خیلی زیاده!!!!(sm128) واسه من کار کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر دارم کاورتون میدم بهتون اینترنت میدم حداقل شما هم یک حرکتی بزنید(sm70)
گیر اوردی مارو همش میگه کد درخواستی شما موجود نیست
از دیشب هنوز خبری نشده از 300 مگ
(sm120) حاجی دیر رسیدی اینا مال چند روز پیشن تاریخ هم دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_a2222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بار هم با g برزرگ (G ) امتحان کن من پست اول رو به روز رسانی کردم به به روز رسانی ها حتما توجه کن مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط akbarbeauty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با g کوچیک بزنین شانسیه و خیلی دیر جوابش میاد
واسه من که اومد 300 مگابایت(sm51)
سلام جادوگگگگگگر (sm74)
میشه توضیح بدی قضیه شارژ چیه؟؟ (sm93)
میدونم سوالم یکم خنده داره ولی این کار غیرقانونیه؟؟(sm25) یعنی روح ایرانسل خبر داره آیا؟؟ (sm172) یا اینکه سیستم ایرانسل مشکلی داره که همچین کدایی اومده؟؟(sm173)
برو بعدا بیا (sm120) روح ایرانسل الان بهم وجی کرد....نقل قول:
نوشته اصلی توسط sharif [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7500 پولش هست !!!! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب جایی هستم شاید نتونم براتون کد بگذارم دیگه حلالم کنید(sm120) دوستدار شما مهران..(sm10)
(sm120) برو پست اول رو بخون میفهمی شما یک پیامک به همون شماره اولی بزن که فکر کنم فقط اون الان کار کنه بعدش شارژت رو بگیر و برو....(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sharif [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک بسته اینترنت یک ماهه هم داریم که اونم فعال کن 7500 تومان پول اصلیش هست خوب موفق باشی
بسته اینترنت جواب نمیده جادوگرجون
تو روحت مهران کد بده(sm120)
مهری جیگی جیگی عجقمممممممم(sm132)
آقا ایول بسته س 300 مگ با یک روز تاخیر برام جوابش اومددوستان بزنید دیرو زود داره سوخت و سوز نداره
7500(sm120) پولش هست (sm120) واسه امشبم واسه همراه اولی ها گذاشتم برن حالشو ببرن (sm70)نقل قول:
ما شارژ میخوایم یالا
ما شارژ میخوایم یالا
یه راه حل هست که میتونین هزار تومن شارژ همراه اول بگیرین فقط نیاز به سه نفر دارین که کد شما رو بزنن
شما اول این کد برای شروع میزنین
k 1905329969
میفرستین به 203060
بعد میگه کد اشتباه و یه کد جدید به شما میده
حالا شما اون کد به سه نفر بفرستین و بعدش این کد
kalkal khamosh
تا لغو بشه مسابقه
بفرستین به 203060 هزینه هم نداره اگه کدتون کسی نزنه چون لغوش میکنین...خوبیش اینه که بعد از لغو هم از مسابقه حذف نمیشین
مرحبا 300 مگ اینترنت مفتی اومد (sm19)
باید بگذاریش توی تاپیک کد های همراه اولنقل قول:
نوشته اصلی توسط NaserMirzaii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) اینترنت خیلی توپه....نقل قول:
نوشته اصلی توسط daryaye.abi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد بده دیگه جادوگر
شارژ ندارم
الان کد میگذارم(sm70) چون خوب بودیداااااا