آخرش مثلا از 10 چند میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا 3 تا فیلم برتری که دیدی بگو بینم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرش مثلا از 10 چند میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا 3 تا فیلم برتری که دیدی بگو بینم(sm120)
(sm120) نوسان داره 5 تا 7 (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب نکردم اینجوری تا حالا ولی اونایی که به ذهنم می رسه
فارست گامپ
مسیر سبز
شاوشنگ
12 مرد خشمگین
se7en
fight club
و ...
(sm120)
ینی سینما پارادیزو جز رده های پایین میذاری؟نقل قول:
فارست گامپ دوس داشتم شاوشنک خیلی خوبه
life is ..... و مسیر سبز خیلی دوس دارم سینما پارادیزو هم
leon خیلی دوس داشتم
از fight club که خوشم نیومد اصلا
memento دیدی؟خونریزی مغزی کردم بعد از دیدنش(sm120)
به جز فارست گامپ همشون رو یه اندازه دوس دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون پارادیزو یا 1900 و یه سریای دیگه (sm120)
آره دیدم گیج می شه آدم ولی اینم یه نوعشه فیلم خوبیه (sm120)
mulohlland.dr رو ببینی چی می گی (sm120) با این که گیج شدم ولی خیلی دوس دارم این فیلمم (sm120)
3-4 تا فیلم ببینم 3-4 شب دیگه بیام بینم چه میگی(sm120)نقل قول:
ولی کلا تو گرگ وال استریت هدفشُ نفهمیدم تمجید بود یا تقبیح(sm25)
چیارو می خوای ببینی ؟ (sm120)نقل قول:
تمجید بود (sm120)
همین 3-4 تایی که گفتی دیگه.....نقل قول:
match point-the legend of 1900
یکی دیگه هم گفتی(sm120)
بعدم امین می خواد ببرتمون دوره ی سیاه و سفید(sm2)
نقل قول:
mulohlland.dr(sm120)
امین مث فراستیه (sm2)
12 مرد خشمگین هم برا دوره سیاه و سفیده (sm120)
البته منم یه سری فیلم اون موقع رو دوس دارم (sm120)
pianist چه طوره؟(sm25)نقل قول:
کلا دنبال فیلمای دوران نازی و یهودیایی (sm120)نقل قول:
بد نیس ولی خسته کننده س (sm98)
از کجا فهمیدی من که 2 تا فیلم بیشتر نگفتم(sm2)نقل قول:
فیلم خوبیه ولی ریتمش کنده ....
ولی کلا به جای تظاهرات و مرگ بر فلان و ....4 تا فیلم میسازن تاثیر خودشونُ میذارن رو ملت(sm120)
مجموعه پدرخوانده رو ندیدی؟ (sm77)نقل قول:
من چاکرتم (sm66)
منم زیاد حال نکردم؛ طولانی بود خسته شد؛ چندان جذاب نبود که خسته ـت نکنه!
3 تا (sm120)نقل قول:
آره دیگه اونا بلدن چی بسازن ولی اینوریا (sm25)
نقدو خوندی ؟ نقد her باحاله (sm2)
در حمایت از حسین منم فقط پدرخوانده 1 رو دیدم (sm120)
حرفـــــــــــــــ نداره... (sm21)نقل قول:
ببین...قشنگه...هرچند زیباترین ـشون همون 1ـهنقل قول:
The Dark Knight
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 3گانه کم نظیر...کارگردانی به شهرت نولان (sm127) بازیگری به مهارت بل (sm127) اگر تا حالا ندیدید از دستش ندید! مخصوصا شماره 2 رو...(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ratings: 8.3/10
Metascore: 70/100
Ratings: 9.0/10
Metascore: 82/100
Ratings: 8.6/10
Metascore: 78/100
The Adjustment Bureau
Ratings: 7.1/10
Metascore: 60/100
یک عاشقانه فــــــــــــــــــوق العاده (sm127) فیلمی درباره تعیین شدن تقدیر و سرنوشت انسانها از پیش! و حالا تلاش برای تغییر اون...
توصیه میکنم حتـــــــــــــــما ببینید...
خب ما به حسب امر دوست عزیز حسین ِجان اومدیم چند پستی داشته باشیم.
اما قبلش میخوام چند کلامی کوتاه خدمت عزیزان عرض کنم
اولا فکر کنم حسین هم موافق باشه بهتره این پست ها و معرفی ها با تامل بیشتری صورت بگیره!
طوری نباشه که انگار میخواین از سر باز کنیم و صرفا در یک روز 7 8 تا فیلم بذاریم اینجا خواه کسی بببینه خواه نبینه
اصل ماجرا رو فراموش نکنیم به نظرم....
به جای 10 تا فیلم میشه هفته ای یه فیلم خوب داشت
بعد به نظرم همون طور که هدف تاپیکم هست یکمی از سطح معرفی بریم جلو تر
یعنی حداقل 1 خط یا 2 خط نظری هم از دوستان داشته باشیم خیلی بهتره و چه بهتره دوستان حتی نمره یا ستاره هم بدن...نمره از 10 ستاره از 4 (sm120)
و اما مطلب بعدی هم فکر میکنم باید اولویت رو بذاریم رو فیلمایی که کمتر بهشون پرداخته شده
مثلا شما فیلمی رو دیدی و خیلی نظرت رو جلب کرده اما نه خیلی معروف نه نمره بالایی داره بهتره تو اولویتت باشه نسبت به فیلمایی که حالا اکثر دوستان دیدن و....
بگذریم.
خب من خیلی نمیدونم دوستان تا چه حد مخاطب جدی سینما هستن و دنبالش میکنن! فیلم باز که زیاد داریم و ما پیششون درس میدیم(sm66)
اما اونی که من تا اینجا دیدم جایز فیلمای خوب و جاودانه سینمای کلاسیک خالی بوده به همین جهت سعی میکنم بیشتر از این نوع سینما واستون فیلم بذارم تا جاشون خالی نباشه.
در اهمیت سینمای کلاسیک یه بار بهروز افخمی حرف خوبی میزد میگفت این سینما دیگه هر چی حرف بوده توش زده شده و واقعا حرف جدید زدن خیلی سخت...دلیل این که جدیدا هم رو اوردن به تکنیک و تکنلوزی و.....همین و به نظرم فیلمای خوب هیچ وقت کهنه نمیشن
به هر جهت کسی که میخواد جدی تر سینما رو دنبال کنه فکر میکنم لازم با فیلمای خوب تو هر زمانی اشنا باشه
البته اونایی هم که هدفشون بیشتر سرگرمی خیالشون راحت...قطعا پیشنهادا طوری که خواسته شما هم در نظر میگیرم.(sm120)
البته بگم قرارم نیست همش از اون نوع سینما معرفی کنم من فیلمای دیگر رُ هم در برنامه داریم که به فراخور معرفی میشه.(sm132)
Pirates of the Caribbean
یک سری فیلم محبوب با بازی جانی دپ محبوب تر... (sm127) با امتیاز نســـبتا خوب...
امیدوارم شماره بعد که قرار هستش سال 2015 اکران شه امتیاز بیشتری بیاره
Ratings: 8.1/10
Metascore: 63/100
Ratings: 7.3/10
Metascore: 53/100
Ratings: 7.1/10
Metascore: 50/100
Ratings: 6.7/10
Metascore: 45/100
Gladiator
Ratings: 8.5/10
Metascore: 64/100
فکر نکنم نیز به تعریف و تمجید من داشته باشه(sm21) همینو بگم که من راسل کرو عزیــــــــــز رو با این فیلم شناختم و شیفته ـش شدم... (sm127)
یادمه اولین گوشی موبایل که گرفتم اسم بلوتوث ـشو گذاشتم گلادیاتور (sm59)
خب باید اعتراف کنم پاسخی که از حسین دیدم و گفت پدرخوانده رو ندیده خیلی کار من رُ سخت کرد واسه انتخاب!
من بیشتر هدفم بود از فیلمای کمتر دیده شده شروع کنم اما با این شرایط بهتره با فیلمای معروف تر شروع کنیم.
ضمنا فیلم های معنا گرا تر رُ میذاریم یکمی بگذره و این اولی ها بیشتر سرگرمی چربش داره اگر چه همشون فیلم های مهمی هستن
تو هر پست 2 تا فیلم معرفی میکنیم یکی معروف یکی کم سر و صدا تر (sm120)
1. پیشنهاد اول من یکی از جاودانه ترین فیلمای هیچکاک
روانی ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])- محصول سال 1960
به جهت این که داستان فیلم نباید اسپویل بهش قصه رو تعریف نمیکنم.
حتی قصه یک خطیش هم نخونید.نهایت لذت بردن فیلم به ناشناخته بودنش قبل از شروعش چون وقتی داستان رو بدونی جلو تر از فیلم حرکت میکنی جای این که همراهش شی (sm50)
این فیلم از نظر من جزو بهترین فیلمای تریلر تاریخ سینماست و بدون شک تعلیقی که این فیلم داره هیچ فیلم دیگری نداشته و نداره!
یه فیلم بسیار سرگرم کننده هیچان انگیز و البته دلهره اور....
دو تا سکانسش جزو ماندگارر ترین سکانس های تاریخ سینماست
به جرات میتونم بگم اگر برای بار اول بینندش باشید محال درگیر تعلیق فیلم نشید با فیلم جلو برین و اجازه بدین هیچکاک با شما بازی کنه اون توی این کار استاد!(sm132)
به جهت تاثیر گذاری بهتر پیشنهاد میکنم حتی المقدور فیلم رو در یک فضای اروم و تنهایی ببینید
4 ستاره به این فیلم میدم من
2. اما پیشنهاد دوم!
پیشنهاد دوم یک فیلم تاثیر گذار دیگرست ولی کلاسیک نیست!
فیلم ماشینیست - ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محصول سال 2004
فیلمیست از برد اندرسون....
این فیلم هم سبک و سیاقش بی ارتباط نیست با مورد قبلی!
یه فیلم رازالود معماگونه و تا حدی تریلر....
فیلم قابل تامل , سرگرم کننده و خوبیست و شما رو درگیر خودش میکنه
مورد ویژه فیلم باری فوق العاده و محشر کریستین بیل که واسه نقش افرینی در این فیلم خیلی شرایط سختی هم تحمل کرده.
پایان بندی خوبی داره و پلان اخرشو من خیلی دوست دارم!
2 ستاره هم به این فیلم
در پایان یه نکته بگم
من خیلی قرار نیست مزاحمتون بشم احتمالا هفته ای یکبار
ضمنا مطمئن باشید واسه انتخاب این فیلم ها وسواس خیلی زیادی به خرج دادم و فیلم های با ارزشی هستن
دوست دارم اونایی که ندیدن حتما ببینن و از دست ندن این فیلم ها رُ
خیلی خوشحال میشم اگر نظری هم داشتید در ارتباط باهاشون بشنوم !
قول میدم پیشمون نمیشید از دیدن این ها...حداقل چند ساعت سرگرمی دیگه (sm120)
Ratings: 8.8/10 from [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Metascore: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی ار بهترین فیلم هایی که تو عمرم دیدم (sm46)
امتیاز و تعداد رای دهندگان گویای همه چیز هست
جدید ندارم واسه معرفی ولی قدیمی زیاد هست خیلیاشو دوستان معرفی کردن (sm70)نقل قول:
نمونه معرفی کردن فیلم :
The Mist 2007
ژانر : ترسناک | علمی تخیلی | هیجانی
سال انتشار : ۲۰۰۷
مدت زمان: ۱۲۶ دقیفه
محصول : آمریکا
زبان : انگلیسی
کارگردان : Frank Darabont
بازیگران : Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden
خلاصه داستان : دیوید دریتون یک نقاش است که بهمراه پسرش بیلی در یک شهر کوچک زندگی می کند. او یکروز که مشغول کار در گالری نقاشی می باشد ناگهان طوفان مهیبی باعث شکستن یک درخت و افتادن آن بر روی پنجره استدیو می شود. دیوید با دیدن این شرایط بهمراه بیلی و همسایه شان برنت عازم مرکز شهر می شود تا از فروشگاه مرکزی مقداری مایحتاج ضروری برای مقابله با طوفان خریداری کند. در همین موقع مه عجیب و مرموزی شهر را فرا می گیرد و رفته رفته غلیظ تر می شود. دیوید و سایر افرادی که در فروشگاه هستند ناگهان با مردی با سر و وضع خونین مواجه می شوند که سراسیمه وارد فروشگاه می شود. در ادامه آنها متوجه می شوند که موجودات خطرناکی در مه وجود دارند که انسانها را مورد حمله قرار می دهند. دیوید در این شرایط می کوشد تا همه را آرام کرده و راه حلی منطقی برای این موضوع پیدا کند اما زنی به اسم کارمودی معتقد است که خداوند بخاطر گناهان آنها این بلا را بر سر آنها نازل کرده است …
واقعا میگم هر چقدر این فیلم و میبینم خسته نمیشم (sm127)
Ratings: 8.8/10 from [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Metascore: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
Ratings: 7.6/10 from [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Metascore: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
فیلم ترسناک خوبیه واقعا چند ین بار دیدمش
Ratings: 8.6/10 from [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Metascore: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفی برای گفتن نمیزاره این فیلم عالیه (sm21)
ماشیبنیست کلا منو یه چند روزی محو کرد فوق العادس فوق العادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دیشب بالاخره تونستم بعد مدت ها ببینمش
من با توجه به اسم و پوستر فیلم یه چیز دیگه فکر میکردم در مورد فیلم(sm50)
فیلم بازیگرا و کارگردان ( دیوید فینچر(sm19) ) فوق العاده داره و نمرشم عالیه و جزء 10 تا فیلم برتر تاریخه
اما نمیدونم چرا من زیاد باهاش حال نکردم(sm25)
شاید چون با یه تصور دیگه از فیلم نگاش کردم اینجوری بود
آخرای فیلمو دیدم شاید بی ربط باشه اما یه لحظه یاد فیلم identity افتادم . این جور صحنه ها فکر میکنم مبنای روانشناسی قوی ای داره و زیاد سرم نمیشه من و با یه بار دیدن نمیتونم کامل درکشون کنم.
من بعد از دیدن فیلمای سون و زودیاک یه جور دیگه سراغ فایت کلاب فینچر رفتم اما کلا یه جور دیگه بود .(sm50)
البته نکته مثبت فیلم این بود که قبل دیدنش از ادوارد نورتن خیلی خوشم نمیومد اما الان دیدم خیلی بهش بهتر شده(sm10)
خلاصه با عرض پوزش از دوستاران این فیلم من خیلی باحاش حال نکردم(sm25)
البته به شدت منتظر فیلم جدید فینچر ( gone girl ) می باشم (sm50)
به علت بزرگی فیلم و بازیگرا و کارگردان از دادن نمره کم به فیلم معذورم (sm50)
منم دیدم این فیلمُ ولی زیاد باهاش ارتباط برقرار نکردم.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل من البته اینه که باید فیلم خیلی واقعی باشه که دوسش داشته باشم(sm70)
مثلا فیلم snatch هم نمره ی بالایی داره ولی اونم از اون فیلم خوباست که به من نمیسازه ....
البته snatch خیلی غیر واقعی نیست(sm25)
Spy Game 2001
Ratings: 7.0/10
Metascore: 63/100
این فیلم بازیگرای بزرگی مثل رابرت ردفورد و برد پیت رو در خدمت گرفته اما به نظر من اونطور که باید از مهارت ـشون در بازیگری استفاده نکرده (sm25) چیزی که این فیلم رو واسه من جذاب کرد داستان جالب ـش و کارگردانی خیلی خوب در بیان این داستان هستش
فضاسازی بسیار عالی داره؛ صحنه هایی کاملا گیرنده؛ و موسیقی متن بســـــــیار مناسب و تأثیرگذار...(sm127)
اگر تا بحال ندیدیدش ارزش ـش رو داره... امتیاز نسبتا خوبی هم گرفته! منم بهش 8.5 میدم
Grown Ups 2010
Ratings: 5.9/10
Metascore: 30/100
امروز با یه کمدی در خدمتتون هستم... امتیاز خوبی نگرفته اما من بخاطر علاقه ـم به ادام سندلر دیدمش (sm127) چه در مقام کارگردان چه بازیگر کاراشو میپسندم...
این فیلم هم یکی از قشنگترین کمدی هایی هستش که بازی کرده... با حضور کوین جیمز در کنارش من که از تماشای این فیلم لذت بردم (sm127)
حتما ببینیدش؛ ولــی...! خونوادگی نیستش (sm59) سعی کنید در جمع دوستان ببینید بیشتر میچسبه... میدونید که چی میگم (sm51)
A Long Way Down 2014
من این فیلم رو بخاطر آرون پائول گرفتم اما وقتی دیدمش رضایتم رو جلب کرد
این فیلم 4 تا شخصیت اصلی داره که داستان حول محورشون میچرخه ! بدون هیچ توضیح اضافه ای پیشنهاد میکنم تماشا کنید و لذت ببرید !
پ.ن: بازی آرون پائول بدجوری آدمو میگیره !
امتیاز من 7.8
Need For Speed 2014
تو ژانر خودش یکی از بهترین فیلمهایی هست که دیدم البته از فیلمبرداریش راضی نیستم !
نکته جالب همبازی بودن دو تا از ستاره های فیلم قبلی که اشاره کردم بهش یعنی Aron Paul و Imogen Poots هستش !
اگه اشتباه نکنم Imogen Poots همون دختری هستش که تو Breaking Bad با آرون با هم بودن !
در هر صورت پیشنهاد میکنم ببینید (sm25)
برعکس برایان کرنستون که کم کار بوده آرون پاول داره با بازی های خوب و حضور تو پروژه های پیاپی روند خوب خودشو ادامه میده
امشب بعد از مدتها تونستم سه تا فیلم ببینم (sm120) کلا من یکی دو سال از فیلمهای روز عقبم... علتش هم کمبود وقته و البته اینکه با داداشم قرار گذاشتیم که فیلمهای درست درمونو با هم ببینیم که طبیعتا زمانهایی که جفتمون با هم وقت خالی داشته باشیم کمتر پیش میاد (sm120)... یه دلیل دیگه عقب موندگی هم برمیگرده به اینکه من فیلمهای با جلوه های ویژه زیادُ حتما باید با کیفیت فوق العاده بالا ببینم(sm120)... معمولا بین 9تا 16 گیگ حجم هر کدوم از فیلماس و طبیعتا دانلودش هم زمان بیشتری میبره (sm120)
تو پستهای بعدی به ترتیب سه تا فیلمی که دیدم بررسی میشه (sm120)
خب اولی فیلمی نیست جز iron man 3
Iron Man 3 2013
ژانر: اکشن ، تخیلی ، هیجان انگیزسال انتشار: ۲۰۱۳حجم: ۱۲۲۲۶ مگابایت (۱۱٫۹۴ گیگابایت)
کیفیت: BluRay 1080p HD | بی نظیـــررزولوشن : ۱۹۲۰×۸۰۰ | بیت ریت : ۱۳۰۹۳ KB/Sاینکودر : PublicHDلینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما نظر من: طبق معمول این دسته فیلمها، تمرکز اول روی جلوه های ویژه فیلمه که الحق و الانصاف حرف نداره... مخصوصا اگه با کیفیت عالی ببینید... داستانش حرف خاصی برای گفتن نداره و تمام کشش فیلم برمیگرده به همون صحنه های اکشن و جلوه های ویژه که بهش اشاره شد... توی سری فیلمهای iron man نکته ای که وجود داره، تاکید روی مسئله تروریستها و خطرات اونها برای امنیت کشورهایی از قبیل ایالات متحده س که توی فیلم به وضوح بهش اشاره و تاکید میشه... تمرکز روی گروههای فعال در افغانستان و پاکستان هست ولی توی فیلم از کشورهایی مثل عراق، ایران و سوریه هم اسم برده میشه...
حالا اینکه چرا iron man توی نظرسنجی های آمریکا به عنوان محبوبترین کارکتر ابرقهرمان انتخاب میشه شاید به همین موضوع ایجاد امنیت برای مردم آمریکا برمیگرده...
در نهایت میتونم بگم نمره 6.5 از نظر من برای این فیلم حداکثر نمره ایه که میشه در نظر گرفت (sm50)
دومین فیلمی که دیدم، آخرین قسمت از مجموعه هری پاتر بود:
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 ۲۰۱۱
نام فارسی فیلم : هری پاتر ۸ و یادگاران مرگ قسمت دوم
ژانر: ماجرایی ، خانوادگی ، هیجان انگیزلینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]امتیاز: ۱۰ / ۸٫۱کیفیت : BluRay 1080p HD | بی نظیـــرحجم : ۱۱۴۲۷ مگابایت (۱۱٫۱۶ گیگابایت)رزولوشن : ۸۰۰×۱۹۲۰ | بیت ریت : ۱۲۲۵۱ KB/Sاسکرین شات : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کلا سری فیلمهای هری پاتر هم طرفدارهای پر و پا قرصی داره، هم مخالفان گردن کلفتی (sm120)... من شخصا همیشه گفتم فیلمهای که داستانهای پیچیده و رازآلود داشته باشه دوست دارم... فیلمهایی که جلوه های وِیژه عالی داشته باشه هم دوست دارم... هری پاتر هم که هر دو تا رو داره (sm120) ... من از مجموع فیلم راضی بودم... البته شکی نیست که نمیشه هیچکدوم از قسمتهاشو جزء فیلمهای ماندگار تاریخ دونست ولی به هر حال همونطور که گفتم مجموعش راضی کننده بود، حداقل برای من...
نمره ای که به این قسمت میدم به خاطر پیچیدگی های داستان و جواب دادن به تمام سوالات مطرح شده اونم به شکل مناسب 7.9 هس... یه مقدار بیشتر از قسمتهای قبلی (sm120)
و بالاخره سومین فیلم امشب:
۲۰۰۹ The Fourth Kind
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ژانر: اسرارآمیز ، هیجانی ، علمی-تخیلی
سال انتشار: ۲۰۰۹حجم: ۱۲۰۰ مگابایتکیفیت: BluRay 1080p | خارق العادهلینک [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]خلاصه داستان : این داستان بر پایه اتفاقاتی واقعی است که از سال ۱۹۶۰ میلادی در شهری بنام نوم درآلاسکا اتفاق افتاده و پلیس فدرال تقریبا چهل سال بر این وقایع سرپوش گذارده است ،با توجه به گزارشات فروان از این شهر مبنی بر گم شدن افراد، در سال ۱۹۷۲ دکتر روانشناسی بنام ابیگل تایلر( میلا ژوویچ) بررسی خود را در این زمینه آغاز کرد ولی مشاهدات او هیچگاه منتشر نشد تا اینکه در سال ۲۰۰۲ که ابیگل خود نیز دچار آسیب های روحی گشته است این مطالب را بازگویی می کند. در این شهر برای افراد زیادی نوعی تماسهای روحی با بیگانه ها اتفاق می افتاده است که انواع مختلفی داشته، نوع اول آن فقط دیدن آنهاست ، نوع دوم آن با مدرک و شهادت دادن ، نوع سوم آن تماس یا برخورد و نوع چهارم آن ربوده شدن توسط بیگانه ها و …
از این دسته فیلم تا حالا چند تا دیدم... پرداختن به موضوع ربوده شدن انسان ها (مخصوصا بچه ها) توسط موجودات فضایی اصلا موضوع جدیدی نیست... ولی چیزی که توی این فیلم به شدت جلب نظر میکنه، صحنه هاییه که از فیلمهای مستند واقعی نشون میده (sm77)... البته خود فیلم اینجور ادعا کرده که بر اساس مستندات هست... ولی خب شخصا به واقعی بودن این صحنه ها شک دارم... اگه واقعی باشه که (sm77)... به هر حال یه مرتبه دیدنش نه تنها خالی از لطف نیست بلکه به شدت هم توصیه میشه...
آخر فیلم هم، تاکید میشه که قضاوت به عهده خود بیینده س...
نمره من به این فیلم: 6
وحید اگه فیلم دیگه ای هم تو ژانر ترسناک دیدی که خوب کار شده بود برای مثال شبیه "ماما" یا "روح" یا همین فیلمی که معرفی کردی قوی کار شده معرفی کن ! بدجوری دنبال این سبک فیم ها هستم که نزدیک به واقعیت هستن و کارگردانی درست و حسابی دارن ! از این فیلمهایی که با جلوه های ویژه میخوان ملتو بترسونن متنفرم !
آقا لطفا ژانر ترسناک زیاد معرفی کنید!