مترجم ها هم گشاد کردن دیگه (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
مترجم ها هم گشاد کردن دیگه (sm70)
میخوام دانلود کنم ولی وقتی یاد متیو مک کانهی میفتم با خودم میکم بهتر از فصل 1 که نمیشه پس بی خیال
کلا الان از فیلم های امروزی فقط فیلم هایی که متیو وتام هاردی یا اِتان هاک یا دنزل واشنکتن یا وودی هارلسون یا برد پیت یا استاد دی لوییس بازی کنه رو میبینم بقیه رو میذارم اسکار سال بعد همون هفت هشت ده تای کاندید رو میبینم
مکر اینکه یکی از کارکردان های مورد علاقم فیلم بسازه
کالین فارل هم خیلی هنرپیشه کار درستیه باو چیزی از متیو و وودی کم نداره! بگیر ببین حالا قسمت اول رو (sm70) متیو و وودی هم تو سریال هستند ولی به عنوان تهیه کننده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کالین فارل تو فیلم in bruges خوب درخشید ولی یا اتفاق بود یا هم که خودشو خراب کرد اون فا.کی که متیو کفت یا اون جایی که سرو برده بود سمت آسمون تو اتاق میکفت hey me me me fu.ck دیکه تکرار نمیشه(sm2)یا اون سیکار کشیدناشنقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا اون اشکاش تو فیلم interstellar من نمیدونم چرا انقد دیر مطرح شد ...یا همین تام هاردی تو فیلم معروف سقوط شاهین سیاه توسط ریدلی اسکات معرفی شد تو سال 2000-2001 ولی الان تازه چند سالیه که خودشو سوپراستار کرده در صورتی که تو همون فیلم سقوط شاهین سیاه اورلاندو برام هم معرفی شد ولی همزمان داشت ارباب حلقه ها 1 رو بازی میکرد بعدش هم نه تنها تو قسمت دو وسه ارباب حلقه ها نقش یکی از بازیکرای اصلی رو داشت بلکه تا همین هابیت یک و دو از نقش های اصلی بود فیلم های خوب زیادی هم داره مثه پادشاهی بهشت ولی تام هاردی خیلی لفت داد تا معروف شد
خب دیگه هر هنرپیشه ای جذابیت خودشو داره، کالین فارل هم فیلم ها و نقش های شخمی زیاد بش دادن که اینجور شده الان وگرنه بازیگر توانایی هستش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل اولویت با داستان فیلم و سریال هاست الان همین سریال گیم او ترونز اکثر بازیگرهاش رو کسی به اون صورت نمیشناخت ولی چون داستان شاخی داشت و بیننده هاش زیاد شد الان همه هنرپیشه هاش معروف شدن تو نت!
واکینگ دد هم همینطور نورمن ریداس الان ترکونده صفحات اجتماعی رو کلی هوادار پیدا کرده همینطور اندرو لینکلن در صورتی که قبل از این سریال در این سطح نبودن!
موری سریال سانز رو دیدی ؟ Sons of Anarchy ؟
اوه شت game of thrones رو که نکو (sm81)من عاشق جان اسنو شدم از همون اپیزود اول فصل اول که کاتلین استارک بخاطر حرومزاده بودنش نذاشت تو پارتی شرکت کنه تا قتل فجیعش (sm81)احساساتم قاطی پاتی شده شاید همچنس باز شدم بخاطر جان جونم(sm81)(sm2)(sm127)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اکه خریت نکنه ههنوز خیلی جوونه میتونه **** استار خوشکل وخوشتیپی بشه در عین حال خوش نقش و خوش بازی در حد برد پیت و دی کاپریو اکه قدر خودشو بدونه
(sm2)
من از سریالا یکی لاست رو دیدم یکی همین true detective که بخاطر بازیکراش بود و بخاطر پیشنهاد تو بود فک کنم یکی پیشنهاد داد فک کنم خودت بودی آواتار متیو رو هم زده بودی وسوسه شدم کل 10 قسمت رو با کیفیت 1080p دیدم یکی هم game of thrones رو دیدم بخاطر الیاس که از همشونم راضی بودمنقل قول:
مجی بود گفت بت ولی تو همون تاپیک من بود! یعنی واکینگ دد هم نمیبینی ؟ (sm54) لاست کرسی شر بود باو (sm3)نقل قول:
این سریال سانز او انارکی رو حتماً حتماً ببین شاهکاره خیلی داستان و هنرپیشه های عالی داره پارسال تموم شد سریالش 7 فصله حتماً بگیر ببین پشیمون نمیشی (sm81)
عباس ینی از ته ریشای وسیبیلای تقریبا متفاوتش با پیچ و خم های موهاش و اَبروش عاشقش بودم تا تن صداش مخصوصا وقتی igret معشوقش اَدای جان رو در میاورد (sm81) یا صحنه آخر قتلش که به اون پسره کفت :_ اِلی_ (sm81)اونم خنجر آخر رو کذاشت تو قلب عشقم (sm81)وای لاشی ها هر خنجری که میزدن قلب من درد میکرفت(sm70)(sm70)(sm81)
اوکی عزیزم االان اینترنتم نفتیه مثه قدیم نیست فقط از ساعت 5 تا 8 صبح رایکانه که اونم سرعتش کمه بذار پولدار شم یه نت مشتی بکیرم اون دوتا رو هم میبینمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معرفی میکنم خدمتت از چپ به راست :
وین، چیبز، واینی، اووپ (sm81)(sm127)، تارا، جکس، جما، کِلِی، تیگ، بابی، جوس
خیلی بد نقشش رو تموم کردن من فکر میکردم تو جنگی که در راه هست کشته میشه ولی ... (sm81)نقل قول:
چن وقتیه عباس تو مود اینم که یه فیلم مثه فیلم_ سگ های انباری_ تارانتینو ببینم دیدی فیلمشو؟ سکانس آخر فیلم یکی از برترین سکانس هاس سه نفره به هم شلیک میکنن کل شخصیت های فیلم میمیرن ..فرض کن نقش اول نقش دوم رو میکشه با یه تیر نقش دوم نقش سوم رو میکشه نقش سوم هم نقش اول میکشه همه اتفاقا تو سه ثانیه رقم میخوره همه همزمان به هم شلیک میکنن (sm2)اصل فیلمه اصلا
حقش بود تو یه جنک بزرک حداقل بمیرهنقل قول:
آره کالکشن فیلم های تارانتینو رو دارم بلوری 1080 (sm51)نقل قول:
ببینیم این فیلم جدیدش The Hateful Eight چطور از آب در میاد تریلرش که جالب بود (sm50)
تارانتینو خعلی به این ساموئل جکسون علاقه داره تو 90% فیلماش هست تو این فیلم جدیدش هم که نقش اصلی رو ایفا میکنه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خار این مخابراتو خار این بی پولیو خار این ادام سندلر رو (sm35)
دیوثا یه زمانی نامحدود بود(sm74)
هایزنبرگ-دکستر-وایکینگس-سریال همین تایپک- و هزار هزار تای دیگه
خار این معتادی رو پول نذاشته(sm178)
برای اینکه بازیگر فیلمای کمدی درام کرسی شر بود یهویی تغییر ژانر دادنقل قول:
زیرنویس اضاف شد.
Mp3 320
دانلود قسمت سوم
آهنگ اول سریال رو اگه میشه قرار بدید.
پست اول هست Nevermindنقل قول:
نوشته اصلی توسط sina707 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویس
سلم دوست عزیز (sm10)
1080 ندارین بذارین ؟
1080 هست ولی کیه که دانلود کنه همین 720 کم حجم هم راه داشت میگفتن کم حجمتر بزار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M D K R A L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لينكا چرا اينجوريه
ارور ميده (sm25)
همشون سالمه که! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر افت كرده (sm25)
اصن جذابيت ِ فصل اول رو نداره
سه قسمت گذشته هنوز داره زندگي ِ شخصيتا رو نشون ميده
قسمت 4
...
زیرنویس
قسمت پنجم
خسته نمیشی از بس سریال میبینی
چه حوصله داری به خدا (sm2)
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بخاطر موفقیت فصل اول دارم سریال رو دنبال میکنم وگرنه یک درصد هم جذابیت فصل اول رو نداره
فصل اول فوق العاده بود از همون قسمت اول مشخص بود یه سریال عالی میشه
این فصل ...(sm25)
زیرنویس