(sm2) آخه کدوم اسکلی میاد این همه حجم دان کنه واسه 4 تا آلبوم در پیت باوو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) آخه کدوم اسکلی میاد این همه حجم دان کنه واسه 4 تا آلبوم در پیت باوو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی دارین بحث میکنین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) صرفاً فقط بحث من سره کیفیت بود کاری به آلبوم ها ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ترک 3 البوم عبدلمالک می ارزه به کل البومای امسال
انصافا حقشه انصافا گفتم
آنالیز گر حرفه ای حالت چطوره (sm2)
@Mo$en
تو فک کنم مجنون ترک 3 شدی چیه هنوز گوش نکردم (sm30)
با عرض سلام و تشکر به خاطر اشتراک آلبوم ها با کیفیت alac
هرچند هنوز آپلود نشده ولی برای اولین بار هستش که میبینم از این حرکات انجام میشه
منتظر آلبوم ها هستیم (sm127)
توضیحات پایین رو هم اگر نگاه بفرمایید بد نیست
هر دو کیفیت flac و alac مشابه کیفیت اصلی فایل کانورت شده هستش هیچ فرقی هم نمیکنن فقط تیم توسعه دهندشون فرق میکنه. flac به زودی همه گیر میشه ویندوز 10 هم قراره پشتیبانی کنه. alac بیشتر برای دستگاه های اپلی خوبه ولی هردو کیفیت رو از دست نمیدن. alac با همون پسوند m4a ذخیره میشه اشتباه نشه
فرمت 16bit 44.1khz cd هستش چه ایرانی چه خارجی
dvd هستش که دامنه بالاتری رو پشتیبانی (48,96khz)میکنه که هنوز داخل ایران من کسی رو ندیدم dvd البوم بده.
عجب تروره شخصيتي(sm120)نقل قول:
ترک 3 (sm2)(sm30)
alac با همون پسوند .alac ذخیره میشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein-008 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein-008 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم های یراحی و عبدالمالکی روی dvd منتشر شدن ..
واسه اونا که ماشینشون ضبط معمولی داره بده اینطور.نمیتونن پلی کنن.با سی دی 2 لایه کار راه نمیوفتاد؟نقل قول:
تو همون ایمیج سی دی رو بذار حجمش همین قدر میشه (sm2) نمی خواد کانورت کنی خودمون کانورت می کنیم
تایید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکذیب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) این بابا میگفت امرو حجم مهم نی میگم خو مرک حجم مهم نی ایمیج آپلود میکنم خو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم اگه شد ایمیج رو فشرده میکنم ..
امشبم فک نمیکنم بیام پشت نت ..
(sm155)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khatar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 80 دقیقه موزیک تو یه cd جا میگیره اینام هیچکدوم بهش نمیرسیدن نمیدونم ..
دیوثا هیچکدوم نمیرن آلبوم بخرن مفت خورا ..
پارو هم دی وی دی بود؟ یادم نیست فقط یادمه 1 گیگ و خورده ای حجمه دیسکش بودنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)نقل قول:
سی دیش دمه دستم نیست الان وگرنه دوباره چک میکردم.مطمئنم یه 1 گیگی اون وسط دیدم
تایید (sm30)نقل قول:
داره آپ میه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
306 مگابایت
مگه ویدیوییه؟
با چه برنامه ای تبدیل میکنی ؟
مــــــــــــــــــــــــ ــرسی [M)SBH)] (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتش خیلی بالاس ..
فلک ..
برنامه ریپ زیاده سرچ کنی سلیقه ایه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلوم بعدی چی باشه یگانه !?؟!
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CR7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکی هم میزارینقل قول:
مثلا ترک 3 آلبوم عبدلمالکیو؟
فعلا دارم کاملشو میذارم تا بعد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ترک 3 رو میخوای الان برات آپ میکنم ..
اگه زحمتی نیس.لطف کن بهترین کیفیت ممکن رو بزار بهترین بهترینه بهترین
خب برنامه پیشنهادی شما؟نقل قول:
آلبوم امپراطور رو نداری ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
دارم بذا اینارو بذارم فعلا بعد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط CR7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیتونز ..
ممنونم لطف کردی واقعا حیف بود این ترک رو با کیفیت پایین گوش بکنم خیلی خیلی عالی.