اقا امیر فتانه رو بذار و ستار 74 جام جم
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا امیر فتانه رو بذار و ستار 74 جام جم
اهنگ (اگه دوستم داری) از پیام روبذار
undefined
آقا شهرام اگه امکان داره لطفا از ابی هم شوهای نوروزی شو بذارین ممنون
اقای کرمی یک ویدیو به انتخاب خودت برا تبلیغ ویدیو هات که گفتی کیفیتشون خوب اپلود کن صددرصد
dd
شوی نوروزی جام جم 1378
لطفا جواب بدین خواهش میکنم
موزیک ویدیو دلبر و قصه عشق ابی رو کسی نداره؟
سلام شهرام دوریشی عزیز اینم برای تبلغ
ff
اگه میشه اقاقی ابی رو هم بزارین لطفا" بزارین مرسسسسی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوی نوروزی طنین 1376 هستش اقا شهرام درویشی عزیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوی نوروزی طنین1375
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوی نوروزی جام جم1371
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شوی طپش 1370
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شوی نوروزی طنین 1372
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوی جام جم1373نوروزی
سلام .دوستان این عکس ها رو زدم تا سال شوها براساس استیج بدونید(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
طنین ۷۳ رو کامل با کیفیت عالی میخوام داری.
سلام..این تصاویری که گزاشتید.ویدیوهای این تصاویر همه در یوتیوب در کانال خوده کلتکس و ترانه موجو هستن....خود کمپانی از هر نوروز چند ویدیو رو گزاشته برای دانلود..ویدیوهای اورجینال لوگوی کلتکس رو ندارن.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان بله کل این عکس ها ازیتیوب هستش مگه من چیزی گفتم ......ولی دوستان من کلیه شوهای نوروزی رو از کلتکس خریداری کردو روی vhsنوار ویدیو با کیفیت بالا میخوام تبدیل بزنم کار تبدیل رو شروع کردم تا 3ماه تا4ماه اینده تموم میشه اونوقت هرکی خواست من در خدمتش هستم از سال 1364 تا 1381 شوهای طپش -طنین -جام جم- شرکت ترانه
توجه این عکس ها صفحه قبل به در خواست دوستمون رو سایت زدم سال شوها رو بدونه براساس استیج ---شهرام دوست عزیزم
سلام شوی 1373طنین کامل با مصاحبه دارم
vhs هست یا dvd چقدر در میاد. راهنمایی نمایید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 900525859 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
hamid562000
دوستان خواهش میکنم جواب منو بدین
موزیک ویدیو های دلبر و قصه عشق ابی رو میخوام ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR HOSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام اقا شهرام ودوستان
مرسی اقای کرمی شایان 78 بزار برام عطش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی جواب منو نمیده
سلام دوست عزیز بذار کلیه شوها رو نگاه کنم که از کلتکس خریداری کردم اگر دلبر-قصه عشق از ابی داخلش بود برات میذارم روسایت دارم تبدیل میزنم باید صبر داشته باشی ------اگه داخل شوهای من نبود دیگه جایی گیرت نمیاد شواز سال 1364 دارم تا 1381ازکلیه شرکتها طنین -جام جم-ترانه- طپش
اگه میشه اقاقی رو هم بزارین اگه بود داخل شو ها ممنون
داداش دستت درد نکنه خیلی لطف میکنی بخدا نمیدونی چقدر دنبالشونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 900525859 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش دستت درد نکنه خیلی لطف میکنی بخدا نمیدونی چقدر دنبالشونم
تو کلتکس به احتمال قوی نیست ولی تو آرشیو جام جم یا ترانه یا طپش احتمالش خیلی قویه
زنده باشی
سلام دوست عزیز اقاقی داخلش هست ابی روی صندلی نشسته طنین شوی نوروزی 1374 -سه تا ابی خواستین اگه اون دوتا داخلش بود فقط همین 3تا که میشه دلبر -قصه عشق-اقاقی با کیفیت اورجینال می زنم -------------در ضمن تبدیل زدنم که تموم شد خودم میام روسایت از هر خواننده 3تا تراک ترانه با کیفیت اورجینال می ذارم برای تبلغ هرکی میخواد بگه نام خواننده واهنگ بگه براش بزام ولی بیشتر از 3تا نمی زنم
خیلی آقایی دمت گرم (sm127)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]]شوی جام جم 76