(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش ندادم ولی(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كنسرت خيلي حال و هواش خوبه اصلا فرق ميكنه با ضبط استوديو ، آدم تخليه روحي رواني ميشه كنسرت سون بند هم خيلي خوبه (sm59)
البته تو این مملکت که تفریحی نیس برای تنوع بد نیست ولی انصافا باز هر چی فکر میکنم پول دور ریختنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سون تا وقتی آرش میخونه خوبه ، اون دوتا صداشون افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشق این جیوونایی هستم که به فکرتخليه روحي روانيهستند (sm59)
سون (sm3)
دوشنبه فرزاد فرزین تو اراک کنسرت داشت خیلی خوب بود
(sm118)(sm118)(sm118)
نميدونم شايد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم صداي ارشو بيشتر دوست ميدارمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آي گفتي ما جوونا تفريح ديگه اي نداريم كه (sm2)(sm30)
نقل قول:
كنسرتش بهتره (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم (sm118)
مسخره ترین صدا و آهنگها رو میخونه برا مهدکودک خوبن
کی گفته اینجا تفریح نیست
برید پارک تا مامورا بگیرنتون
برید شهربازی دعوا کنید
برید توی سینمایی خالی که فقط یه بیننده اونجا هست اونم خودتون هستید
رضا صادقی گوش کنید بابا عشق تازه حرف تازه من و تو و شب که درازه . هیچکی متل ما نفهمید تو دل شب ی رازه(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستاتو ول کردم بری با این که دستم جون میداد
هر کدوم از ما عشقشو باید یه جور نشون میداد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اين تفريحاتي كه شما نام بردي يكم جنبه ميخواد كه اونم هر كسي نداره براي همين عطاي اين تفريحات سالم رو به لقاش ميبخشن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بریم مواد بزنیمنقل قول:
فقط (sm45)نقل قول:
مهم نیست خودتو درگیر نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین حالا چی میزنینقل قول:
نقل قول:
حيف كه هنوز نميشناسمت وگرنه ميزدم بميري (sm25)
من از زندگی میان مردگان میترسم مرا بکش که مرا مرگی چنین آرزوستنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کیون ممر مارو آخر می سوزونه (sm120)
نقل قول:
(sm54)
اینم که 100 تا اهنگ خونده با هم مو نمیزنه از بس شبیه بهم و تکراریه
شده همه جونم .... خیلی دیوونم
فقط تورو دارم .... چشامو بردارم
بس نیست این همه تکرار وجدانا ؟
تو که کلا همه اهنگات شبیه هم هست حداقل ترانه رو یکم تغییر بده یکم متنوع تر شه
ضعیف ، خیلی ضعیف...
درسته سبکش تکراریه!!!!! ولی بازم همین تکرارام بد نیست!!! حداقل از بابک جهانبخش بهتره!!!! بابک جهانبخش پرتکرار ترین خواننده ایرانه!!!!! (sm3)
ولي بنظر من آلبوم جهانبخش بهتر بود با اينكه صداي مازيار بهتره (sm25)
حال نداد
(sm89)
مث آلبوم قبلیش اینم دانلود نمیکنیم،کلا دیگه تکراری شده(sm25)
واسه طرفدارا شاهکاره
مخصوصا ترک 3(sm81)
(sm127)(sm127)
zaeeef(sm155)
انقد بد بوده؟
من هنوز گوشش ندادم
یعنی از چاووشی هم فاجعه بار تر بود؟
چی بود خونده چاووشی!!!!!!
اتل متل توتوله یا ترانه های عمو پورنگ رو می خوند بهتر از آب در میومد!
یکنواخت و تکراری....از خواننده داخلی کم کم دارم نا امید میشم
جهانبخش و این نیمچه مرد هر سال البوم میدن بعد ماهان باید 3 سال گیره مجوز بمونه (sm50)
مطمئنی خودت مخاطب زی زی گولو آسی پاسی دراکوتا تا به تا نبودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Raul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر قابل گوش دادن