هیچ اطلاعاتی ازش ندارم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ اطلاعاتی ازش ندارم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضام از خودم گنده تره(sm14)
ماسکرانو: مسي هيچوقت خاموش نميشود
ستاره با تجربه تيم ملي آرژانتين و بارسلونا از همتيمياش نزد «آلبيسلسته» و «کاتالانها» حمايت کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس از آنکه در چند وقت اخير انتقاداتي از ليونل مسي در رسانهها به عمل آمد، «خاوير ماسکرانو» که در تيم ملي آرژانتين (آلبي سلسته) و بارسلونا همتيمي و همبازي وي است، از دوستش جانبداري کرد.
به نقل از فارس، ماسکرانو اظهار داشت: خيلي خوششانس هستم که همه روزه با ليونل که در بهترين شرايط دوران ورزشياش قرار دارد، هستم. او هميشه تلاش خود را مي کند و هيچوقت خاموش نميشود و دست از کار برنميدارد. بايد در نظر داشت گاهي اوقات يکسري کارها نتيجه ميدهد و گاهي هم باوجودي که تلاش ميکنيد، نتيجهبخش نيست. تيم در چند سال گذشته در شرايط خوبي نبود. لازم است دنبال يکسري پاسخ بگرديم.
وي که همراه يارانش در مرحله گروهي جام جهاني مقابل ايران، بوسنيوهرزگوين و نيجريه به ميدان خواهد رفت، اظهار داشت: فرصتي خوب در پيش است. تيم ما که اشتباه و موفقيتهايي داشته است، نشان داده مي تواند در سطح بهترين تيمهاي جهان عمل کند. واقعا جام جهاني داستان متفاوتي با مسابقات ديگر دارد. ما نيز بازيکنان بزرگي داريم و ميتوانيم يکسري کارهاي مهم انجام دهيم.
سرخط خبرها :
موندو دیپورتیوو : مارکو رویس مورد توجه زوبی زارتا . بعضى از رسانه ها اعلام كردن كه بارسا و مارکو رویس به توافق رسيدند
اسپورت : در صورت ترك بارسا تنها مقصد سسك ارسنال خواهد بود
آ اس : لوئیز انريكه بدنبال خوان ماتا است
موندو دیپورتیوو : زوبى زارتا و انريكه بر سركلاديو براوو،گلر سوسيداد به توافق رسيدند.انها ميخواهند به زودى پيشنهاد را تقديم باشگاهش بكنن
آ اس : هافبك بارسا رافينيا آلكانترا يه عمل جراحى بر روی بینیش انجام خواهد داد تا مشكل تنفسش برطرف شود،
ده لورنتس رئيس ناپولى : ماسكيرانو تا ٢ سال ديگر به سن ٣٢ سال ميرسد و قيمتش هم بالاست،
آ اس : ژاوى در فصل آينده هم تو بارسا باقى ميماند
اسپورت : بارسا با هر سه بازيكن كوكه ،ماثيو و براوو به توافق رسيده
در نظر سنجى روزنامه whoscored براى بهترين ١٠٠ بازيكن اين فصل از تيم بارسلونا مسى،نيمار،دنى،پيكه،بارترا و الكسیس حضور دارند..
زن باس انجوری باشه . بگه چون شوووهرم بارسایی ، بهترینه ...(sm14)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این کیوسخول ها شروع کردن . اینبار رفتن دنبال هافک هجومی و بازیساز
ریوس و کوکه عالی هستن ولی بارسا به دو تا مدافع خوب نیاز داره
اینا سیاستشون اینه توپ اصلا تو محوطه جریمه خودی نیاد(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیاد صلوات نذر میکنن گل نشه (sm2)
مهمترین اخبار بازار نقل و انتقالات فوتبال جهان در 24 ساعت گذشتهدر روزهایی به سر می بریم که از مهمترین و داغ ترین مسائل فوتبال اروپا، اخبار و شایعات مربوط به نقل و انتقالات تابستانی است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]در ادامه نگاهی انداخته ایم به مهمترین اخباری که در 24 گذشته منابع مختلف خبری در مورد نقل و انتقالات منتشر کرده اند:
فابرگاس در صدر لیست خرید فن خال
لوئیز فن خال، سرمربی جدید منچستریونایتد، سسک فابرگاس را به عنوان گزینه اصلی برای خرید در فصل نقل و انتقالات در نظر گرفته است.
منع: دیلی میل
چلسی واران را جایگزین لوئیز می کند
با رفتن داوید لوئیز به پاری سن ژرمن، چلسی قصد دارد رافائل واران، مدافع رئال مادرید، را برای جایگزینی این بازیکن به استمفورد بریدج بیاورد.
منبع: گاردین
یوونتوس در یک قدمی خرید پریرا
یوونتوس برای خرید هافک اودینزه، روبرتو پریرا، اقدام کرده است و احتمال پیوستن این بازیکن به یوونتوس بسیار زیاد است.
منبع: کریرو دلو اسپورت
آبیدال در موناکو می ماند
اریک آبیدال که پیشنهاداتی از لیگ فوتبال آمریکا داشت ترجیح داده در موناکو بماند و تا سال 2015 با این باشگاه قرارداد امضا کرده است.
منبع: لا اکویپ
چلسی به دنبال پوگبا، کوکه و پائولینیو
چلسی امیدوار است که بتواند پائول پوگبا و کوکه یا پائولینیو را پس از فروش داوید لوئیز به خدمت بگیرد.
منبع: دیلی تلگراف
آرسنال، اکیدا را جایگزین سانیا می کند
آرسنال قصد دارد با خرید استوتو اکیدا، مدافع شالکه، این بازیکن را جایگزیم بارکری سانیا کند که برای فصل بعد در آرسنال حضور نخواهد داشت.
ژاوی گارسیا در منچسترسیتی می ماند
ژاوی گارسیا اعلام کرده است که از بودن در منچسترسیتی احساس رضایت می کند و قصد ندارد به باشگاه دیگری بپیوندد.
منبع: تالک اسپورت
منبع: دیلی میرور
پیشنهاد 12.3 میلیون یورویی لیورپول به امره کان
لیورپول در آستانه امضای قراردادی 12.3 میلیون یورویی(10 میلیون پوندی) با امره کان، بازیکن لورکوزن، است. لیورپول امیدوار است با نهایی کردن سریع قرارداد این بازیکن، از رفتن امره کان به بایرن مونیخ، که دنبال این بازیکن است، جلوگیری کند.
منبع: دیلی میرور
پیشنهاد بشیکتاش به روبینیو
بشیکتاش می خواهد در تابستان پیش رو مهاجم 30 برزیلی آ.ث میلان را جذب کند.
منبع:کالسیومرکاتو
فالکائو ممکن است به چلسی برود
رادامل فالکائو همچنان یکی از بازیکنانی است که علاقه ژوزه مورینیو را به خود جلب کرده است. احتمال دارد که چلسی بتواند با مبلغ 45 میلیون یورو این بازیکن را به استمفورد بریدج بیاورد.
منبع: لا اکویپ
بارسلونا به دنبال کلودیو براوو
آندونی زوبی زارتا، مدیر ورزشی بارسلونا، با کارگزار کلودیو براوو،دروازه بان سوسیه داد، ملاقات داشته است. بارسلونا در تلاش است تا دروازه بان رئال سوسیه داد را جذب کند. با رفتن والدس و پینتو، در حال حاضر، تنها دروازه بان بارسلونا، مارک آندره تر اشتاگن است که چندی پیش از مونشن گلادباخ به آبی اناری ها پیوست و بارسلونا برای فصل بعد به یک دروازه بان دیگر هم احتیاج دارد.
منبع: ووز پوپولی
باشگاه فوتبال الجیش قطر در آستانه امضای قرارداد با هافبک کهنه کار بارسلونا قرار دارد.روزنامه الوطن چاپ دوحه نوشت ژاوی ارناندس هافبک 34 ساله و ستاره خط میانی بارسلونا در سال های قبل پیشنهاد رسمی را از باشگاه الجیش قطر دریافت کرده است و مذاکرات در این مورد ادامه دارد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ژاوی که در تیم ملی اسپانیا عضویت دارد ، در فصل اخیر دچار نزول قابل ملاحظه ای شده بود و برخی یکی از دلایل نزول بارسا را افت این بازیکن می دانند.
در صورت جدایی ژاوی وی سومین بازیکن پس از ویکتور والدز ویکتور والدز و کارلس پویول خواهد بود که تیم رویایی بارسلونا را ترک می کند.
این در حالیست که چند تیم لیگ ام ال اس آمریکا ، بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن نیز برای به خدمت گرفتن او ابراز علاقه کرده اند.
آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی تیم بارسلونا در مورد این اخبار اظهار بی اطلاعی کرد و گفت :« ما ژاوی را به خوبی می شناسیم و او تا کنون مطلبی در این مورد نگفته است.»
ژاوی با تیم بارسلونا 20 عنوان قهرمانی کسب کرده است و دستمزد سالانه او به 9.5 میلیون یورو می رسد.او قصد دارد تا ژوئن 2016 به فوتبال حرفه ای ادامه دهد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيمار: تا پاي جان از مسي دفاع ميکنم
ستاره برزيلي بارسلونا انتقادات وارد شده به ليونل مسي به خاطر ناکاميهاي فصل اخير بارسلونا را نادرست دانست و گفت تا پاي جان از همتيمي 26 ساله خود دفاع ميکند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيمار در واکنش به انتقاد گستردهاي که از مسي به خاطر سپري کردن فصلي کم فروغ ميشود و اتهاماتي که به وي به خاطر بدون جام ماندن بارسلونا نسبت داده ميشود، اظهار داشت: به نظر خودم، مسي بهترين بازيکني است که تا کنون ديدهام. هرگز بازيکني نديدهام که مانند مسي حمله کند. تا پاي جانم از مسي دفاع ميکنم. او هميشه راه حلي براي مشکلات ما بوده و هرگز باعث دردسر ما نشده است.
نيمار که تيمش در فصل اخير هم در ليگ قهرمانان اروپا هم در لاليگا در نبرد با اتلتيکومادريد براي کسب عنوان قهرماني ناکام بود و در فينال جام حذفي اسپانيا هم مغلوب رئال مادريد شد، در ادامه از هيجان خود براي حضور در جام جهاني 2014 گفت.
وي تصريح کرد: از سه سالگي آرزويم بازي در جام جهاني بود. من با تماشاي بازيهاي روماريو و رونالدو بزرگ شدهام. بازي در جام جهاني يک روياست و فشاري که براي بازي در اين رقابتها وجود دارد، چيزي کاملاً طبيعي است. زماني که تصميم گرفتم فوتبال بازي کنم، در واقع تصميم گرفتم که از زندگيام لذت ببرم و اين همان برنامهاي است که من براي جام جهاني دارم.
رونالدو : ههههه هیکل رو ببینین عکس بگیرین !
ونگر : برو بابا عمو !! این هیکل منه تو 64 سالگی
پيکه رسماً قرارداد خود را تمديد کرد
مدافع مياني تيم فوتبال بارسلونا پاي برگه قرارداد جديدش با اين تيم را امضا و خود را براي پنج سال ديگر به کاتالانها متعهد کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرارد پيکه امروز (دوشنبه) در دفتر خوسپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا حاضر شد و به طور رسمي پاي قراردادي که او را تا پايان فصل 19-2018 به کاتالانها متعهد ميکند، امضا کرد.
به نقل از تسنيم، پيکه پس از امضاي قراردادش به خبرنگاران گفت: ما همه آن چيزهايي که براي بازگشت به اوج لازم است را در اختيار داريم. داشتن اين حس که ميتوانم تا پايان دوران بازيگريام در بارسلونا حضور داشته باشم چيزي است که به من انگيزه فراواني ميدهد. اميدوارم که همچون سالهاي اخير، در سالهاي پيش رو هم بتوانم افتخارات فراواني را به همراه بارسلونا کسب کنم.
پيکه درباره سرمربي جديد تيمش هم تصريح کرد: من از ورود لوئيس انريکه به تيم بسيار خوشحالم. او در کنفرانس خبري مراسم معارفه خود نشان داد که ايدههاي بسيار روشني براي آينده تيم دارد. انريکه شناخت زيادي از بارسلونا و سبک بازي اين تيم دارد و فکر ميکنم ميتواند چيزهاي زيادي به بارسا ارائه کند.
مدافع تيم ملي اسپانيا افزود: بارسلونا بايد در اوج باشد، جام ببرد و در اروپا جزو ابرقدرتها شناخته شود. ما مربي و تيمي که از عهده اين کار برآيند را داريم، در واقع هر چيزي که براي بازگشت به اوج لازم باشد را در اختيار داريم.
آلن هالیلوویچ هم 5 ساله بست..
این اقدام جدا از بعد تبلیغاتی برای حفاظت از محیطزیست ، میتواند عذرخواهی ما از این بازیکن فوتبال به واسطه حرکتهای ناشایست صورت گرفته تلقی شود.
ایدهپرداز طرح یوز ایرانی روی لباس تیم ملی فوتبال ایران، از احتمال تقدیم توپی به لیونل مسی خبر داد که 32 گونه حیوانی در معرض خطر، روی آن طراحی شده است.
آرش نورآقایی درباره طرحهای پیشروی کارگروه یوز آسیایی در جامجهانی گفت: پس از قبول استفاده از تصویر یوز آسیایی روی لباس اعضای تیم ملی، کاتالوگ و دفترچهای را تهیه کردیم که چنانچه در مسابقات تیم ملی ایران گل زد و گفتوگویی با اعضای تیم انجام و در آن درباره طرح لباسشان پرسشی از سوی خبرنگاران مطرح شد، اطلاعات کافی در این باره داشته باشند.
وی همچنین از آماده کردن توپی خبر داد که در آن طرح گونههای در معرض خطر 32 کشور شرکتکننده در جامجهانی نقش بسته است. نورآقایی اهدای این توپ به لیونل مسی را از دیگر برنامههای عنوان شده ذکر و تصریح کرد: این اقدام جدا از بعد تبلیغاتی برای حفاظت از محیطزیست، میتواند عذرخواهی ما از این بازیکن فوتبال به واسطه حرکتهای ناشایست صورت گرفته تلقی شود و ایران را به عنوان رهبر جنبش حمایت از حیوانات در معرض انقراض نیز معرفی کند. وی برگزاری جشنواره «کودک، فوتبال و محیطزیست» که چندی پیش در برج میلاد برگزار شد را یک موفقیت دانست و افزود: در این جشنواره نزدیک به 114 نفر از مربیان کودک، راهنمایان تور و مسوولان شرکت کردند.
ژاوی با گلاه گیس در فیلم تبلیغاتی ! خیلی با حال شده قیافش(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی بامزه شده . شبیه کمدین ها شده (sm14)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرو این از بارترا بهتره ها(sm14)
شبیه جاستین بیبره (sm14)
میگن بارسا و پی اس جی به توافق رسیدن
دنی + پول = مارکینیوس
یعنی خاک تو سرت زوبی ( زمانی که دروازه بان بود خیلی دوستش داشتم اما الان(sm50) )
ایضا بارتومئو
ایضا راسل
چرا پستا پاک شده؟؟!
رسمى : تمرينات فصل جدید دقیقا 46 روز دیگه زير نظر لوئیز انريكه شروع ميشود که البته بازيكنان حاظر در جام جهانى شركت نخواهند كرد
اسپورت : انريكه هنوز به دنبال مهاجم شماره ٩ است،
اسپورت : ماركينيوس منتظر جواب پاريس است
اوير دروازبان سوم بارسا : هنوز هيچ اتفاقى به طور رسمى اعلام نشده اما خوشحال ميشم اگه به سوسيداد برم.
El esportiu: ابراهیم آفلاى به صورت بازيكن آزاد باشگاه را ترك ميكند با اينكه تا سال ٢٠١٥ قرارداد دارد
موندو : ماثيو از انريكه درخواست كرده كه بايد اول بارسا به والنسيا پيشنهاد دهد تا او بتواد با باشگاهش گفتگو كند.
موندو : باشگاه بارسلونا ميخواهد مبلغ ١٥ مليون يورو بابت هافبك ميانى اتلتيك بلبائو ( هیرو ) بپردازد،قيمت فسخ قراردادش ٣٦مليون يوروست
سايت فوتبال دايركت : بعد از به توافق سیتی با بن عطيه،سیتی موافقت خودشو با تمام خواسته هاى اث رم اعلام کرده
داوید دخیا : با فابرگاس صحبت میکنم تا او را به منچستر بیارم
بارسا رقابت سختى دارد با آرسنال وپاريس و موناكو و ليورپول براى بخدمت گرفتن ماركوس روخو مدافع تيم لیسبون آغاز کرده
موندو : بارسا دفاع سويا فدريكو فازيو را زير نظر دارد
زوبى زارتا :استعدادیابهای ما در باشگاه ١٧٣٤٠بازيكن رو زیر نظر دارن
آ اس : منچستر يونايتد خيلى نزديك شده به خريد مدافع اتلتيكو مادرید ميراندا به قيمت ٣٠ مليون يورو در حالى كه بارسا فقط ٢٠ مليون را بابت اين بازيكن ميدهد
باران باز رید....نمیتونن یه سایتو نیگه دارن انرژی هسته ای هم میخوان(sm25)
به گزارش یک منبع آگاه ایوان راکیتیچ بازیکن سویا هنوز قراردادش را تمدید نکرده است . راکیتیچ میداند که باشگاه های زیادی علاقه مند به او هستند . در صورتی که ایوان راکیتیچ قرارداد خود را تمدید نکند این بازیکن از ژانویه ی سال آینده بازیکن آزاد به حساب می آید
و خودش میتواند مستقیما با باشگاه مورد نظرش مذاکره کند . گفته میشود باشگاه سویا علاقه مند به کریستین تیو است و این احتمال وجود دارد که باشگاه بارسلونا در عوض گرفتن راکیتیچ از سویا , تیو را به این باشگاه بدهد
شباهت یک هوادار رئال به لیونل مسی ، بازیکن آرژانتینی سوژه شبکه های اجتماعی شده است .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]در حقیقت شخصی که شباهت زیادی به این بازیکن دارد ، با پیراهن در استادیوم لوز لیسبون در شنبه گذشته حضور یافت . این عکس بازخورد جالبی در شبکه های اجتماعی داشت .
اینم پریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توافق ستاره سويا با اتلتيکو مادريد
روزنامهي مارکا از توافق ايوان راکيتيچ با آتلتيکو مادريد براي پيوستن به اين تيم خبر داد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ايوان راکيتيچ اين فصل در تيم سويا عملکرد بسيار خوبي به نمايش گذاشت و موفق شد همراه اين تيم به قهرماني در ليگ اروپا برسد. عملکرد خوب او باعث شد تا اتحاديه فوتبال اسپانيا او را در تيم منتخب ليگا قرار دهد و تيم هاي بزرگ فوتبال جهان نيز تمايل خودشان را به جذب اين ستاره کروات اعلام کنند.
به گزارش ايسنا، روزنامهي مارکاي اسپانيا مدعي شد باشگاه آتلتيکومادريد با ايوان راکيتيچ به توافق رسيده است و اين بازيکن کروات فصل آينده را در تيم مادريدي سپري خواهد کرد.
خوزه کاسترو، رئيس باشگاه سويا، اعلام کرده است که باشگاه به راحتي اجازه جدايي به اين هافبک نخواهد داد.
باشگاه رئال مادريد نيز پيش از اين تمايل خودشان را به جذب اين بازيکن اعلام کردند.
تمايل رئيس بارسلونا به جذب کوکه
آبي و اناريپوشان کاتالونيا هافبک اسپانيايي اتلتيکو مادريد را زير نظر گرفتهاند و بعيد نيست که در آيندهاي نه چندان دور براي جذب وي به قهرمان جديد لاليگا پيشنهاد بدهند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوسپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا با اعتراف به اينکه کوکه، هافبک 22 ساله تيم فوتبال اتلتيکو مادريد که در فصل اخير براي روخي بلانکو خوش درخشيد، توجه او و همکارانش را جلب کرده است، شايعات مطرح شده در خصوص جدايي ژاوي هرناندس و خاوير ماسچرانو از جمع کاتالانها را تکذيب کرد.
بارتومئو در گفتوگو با نشريه موندو دپورتيوو در خصوص کوکه که يکي از عوامل اصلي قهرماني اتلتيکو مادريد در فصل اخير لاليگا و همچنين فيناليست شدن اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا بوده، اظهار داشت: کوکه قطعاً يک بازيکن جذاب با عملکردي تماشايي است. او فصل درخشاني را پشت سر گذاشت و از آن دسته بازيکناني است که هر تيمي ميخواهد نظيرش را داشته باشد با اين حال مطئنم که اتلتيکو او را پس از فصل فوقالعادهاي که پشت سر گذاشت به آساني از دست نخواهد داد.
علاقه بارتومئو به جذب کوکه در حالي است که اين هافبک اسپانيايي تا پايان فصل 2018-2017 با اتلتيکو مادريد قرارداد دارد.
بارتومئو در خصوص اخباري که درباره تمايل باشگاه بارسلونا براي فروش خاوير ماسچرانو و ژاوي وجود دارد نيز تصريح کرد: ماسچرانو جزو مهرههاي کليدي بارسلونا است و به حرفه خود در نيوکمپ ادامه خواهد داد. ژاوي هم تا سال 2016 با بارسا قرارداد دارد و اين بدان معناست که او 2 سال ديگر در کنار ما خواهد بود. علاوه بر اين سرمربي تيم (لوئيس انريکه) روي ژاوي حساب ميکند. او 16 سال است که در بارسلونا توپ ميزند.
در اين بين نشريه مارکا امروز با انتشار مطلبي خبر از پيشنهاد 60 ميليون يورويي بارسا براي جذب کوکه داد.
رسمی
کارلس پویول به عنوان دستیار زوبی زارتا در باشگاه مشغول به کار میشود
بر طبق گزارشات رسانه های خارجی آندرو فونتاس بازیکن آکادمی بارسلونا که در سال 2011 با حقوقی یک میلیون یوروی و قراردادی سه ساله به سلتاویگو رفت حال قصد بازگشتن به نیوکمپ را ندارد .
این درحالی است که قرارداد فونتاس با سلتا ویگو 30 می به پایان میرسد . این مدافع 24 ساله ی اسپانیایی فصل گذشته در سلتاویگو در 34 بازی به میدان رفت .
باشگاه فوتبال بارسلونا قصد خرید مدافع آرژانتینی تیم سویا را دارد.(sm98)
به گزارش الکره ، روزنامه موندو دپورتیووی اسپانیا نوشت باشگاه بارسلونا که از خرید مارکینیوس مدافع برزیلی پاری سن ژرمن منصرف شده است به دنبال امضای قرارداد با فدریکو فازیو مدافع 27 ساله از سویا خواهد بود.
آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی تیم بارسلونا قصد جلب رضایت باشگاه سویا را با پیشنهاد قابل توجه 10 میلیون یورو دارد.این در حالیست که مذاکرات وی با مسئولان پاری سن ژرمن در مورد مارکینیوس به علت درخواست مبلغ بالا از طرف پاریسی بی نتیجه ماند.
فازیو که زمستان گذشته به سویا پیوست ، تا ژوئن 2018 با این باشگاه قرارداد دارد.
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، این هافبک 21 سال یکی از بهترین بازیکن های تیم دیو سیمئونه بود و در رسیدن آن ها به فینال لیگ قهرمانان نقش فراوانی داشت.کوکه هافبک اتلتیکو مادرید افتخار می کند که بارسلونا به دنبال اوست اما می گوید که در تیمش خوشحال است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]او به مارکا می گوید: " من افتخار می کنم و بسیار خوشحالم که مورد توجه باشگاه های بزرگ قرار گرفته ام، اما من یک قرارداد بلند مدت دارم و در این تیم خوشحال هستم.
جوزپ بارتمئو مدیر باشگاه بارسلونا مصاحبه کرده و گفته او یکی از طرفداران بازی کوکه است، این هافبک مدت هاست مورد نظر منچستر یونایتد هم می باشد، اما او گفته فعلا به فکر جام جهانی می باشد.
در حال حاضر من خودم را بازیکن اتلتیکو مادرید می دانم و فعلا به فکر جام جهانی و حال هستم، نه آینده.
من صبح امروز بلند شدم و چند تن از دوستانم با من تماس گرفتند و گفتند اسمت در لیست مربی برای تیم ملی می باشد، من فکر نمی کنم چیزی بهتر از این باشد.
ما یک فصل جذاب و دیدنی را پشت سر گذاشتیم و باشگاه های بزرگی به دنبال بازیکنان تیم آمده اند. میگل آنخل مدیر ورزشی تیم گفت در حال حاضر نیازی به فروش بازیکنان نداریم.
آن ها می خواهند این تیم را حفظ کنند و یک پروژه زیبا را بسازند."
پس از پشت سر گذاشتن یک فصل بد و پر از ناکامی ، یک تابستان پرفشار در انتظار بازیکنان بارسلونا خواهد بودبارسلونا یک فصل کابوس وار را پشت سر گذاشت. فصلی بدون جام که در 6 سال اخیر بی سابقه بود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]پس از رفتن تاتا مارتینو که به یک مربی آسان گیر معروف شده است و هنوز خاطرات ناهار های دسته جمعی و روزهای بدون تمرین وی از یادها نرفته ، حالا لوئیس انریکه با ایده های جدید به این تیم پای گذاشته است.
کارتونیست موندو دپورتیوو در کارتون امروز خود به این مساله طعنه زده است :
لوئیس انریکه می گوید : ماه جولای زمان شروع تمرینات بارسلونا برای فصل جدید است . اما این بار یک تمرین واقعی در انتظار بازیکنان است . واقعی واقعی !!
پويول دستيار مدير فني بارسلونا شد
کارلس پويول به عنوان دستيار مدير فني باشگاه بارسلونا انتخاب شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارلس پويول، مدافع بارسلونا اين فصل با مصدوميت دست و پنجه نرم ميکرد و سرانجام از اين تيم خداحافظي کرد.
باشگاه بارسلونا کارلس پويول را به عنوان دستيار آندوني زوبي زارتا منصوب کرد تا اين مدافع سابق بارسلونا و تيم ملي اسپانيا از آغاز فصل جديد به عنوان دستيار مدير فني انجام وظيفه کند.
پويول پس از انتخاب به عنوان دستيار مدير فني باشگاه بارسلونا، گفت: از باشگاه تشکر ميکنم که اين شانس را به من داد تا بتوانم در مسئوليتي جديد با آنها همکاري داشته باشم. تمام تلاشم را خواهم کرد تا بتوانم مسئوليتم را به بهترين شکل انجام دهم. براي من فرقي ندارد که به عنوان بازيکن در تيم بارسلونا باشم و يا اين که در جايي ديگر مشغول به کار شوم، بلکه برايم مهم اين است که کارم را به بهترين شکل انجام دهم.
پويول در ادامه گفت: در حال حاضر نياز به استراحت دارم تا مصدوميت زانويم به طور کامل برطرف شود و سپس به طور کامل در خدمت باشگاه خواهم بود. از انتخاب به عنوان دستيار زوبي زارتا بي اندازه خوشحالم.
Sport Mediaset همچنین گفته است که سانچس می تواند جانشین خوبی برای لوئیس سوارس باشد؛ سوارس پس از درخششی خیره کننده در فصل 14-2013 ممکن است آنفیلد را به مقصد برنابئو ترک کند.
بر اساس گزارش Sport Mediaset لیورپول قصد دارد با پیشنهادی وسوسه کننده، الکسیس سانچس را به آنفیلد بیاورد. گفته می شود قرمز پوشان آنفیلد 25 میلیون یورو برای خرید سانچس کنار گذشته اند.
سانچس شیلیایی از اودینزه به بارسا آمده بود.پیشتر هم Daily Star و Tuttosport از علاقه ی لیورپولی ها به سانچس گفته بودند.
امروز روزنامه ی شیلیایی El Mercurio صحبت های بارتومئو را که گفته بود سانچس فروشی نیست را منتشر کرده بودند که نشان می دهد بارسا به این سادگی ها مهاجم ارزشمندش را از دست نخواهد داد.
Sport Mediaset همچنین گفته است که سانچس می تواند جانشین خوبی برای لوئیس سوارس باشد؛ سوارس پس از درخششی خیره کننده در فصل 14-2013 ممکن است آنفیلد را به مقصد برنابئو ترک کند.
امروز الکسیس تصویری از خود را به همراه نامزدش با عنوان "لحظات ویژه" منتشر کرده است؛ این که لحظه ی ویژه دقیقا چه چیزی بوده و آیا مربوط به پیشنهاد لیورپول برای این بازیکن می شود، در روزهای آینده مشخص خواهد شد.
- پیشنهاد 22 میلیون یورویی سیتی برای خرید مهدی بنعطیه توسط سران رم رد شد.به نقل از گاتزتا دلو اسپورت، مهدی بنعطیه که از دستمزد پیشنهادی رمیها برای تمدید قراردادش راضی نیست و قصد جدایی از این تیم را دارد با پیشنهاد 22 میلیون یورویی سران منچسترسیتی مواجه شده اما رمیها خواستار 35 میلیون یورو برای سر گرفتن این انتقال شدهاند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]حال باید دید سیتیزنها که در این تابستان با محدودیت مالی نشات گرفته از حکم محرومیت یوفا دست و پنجه نرم میکنند، این رقم را میپذیرند یا خیر.
لئونل دل کاستیو، پدر سرخیو آگوئرو به Esports COPE گفت که ستاره تیم ملی آرژانتین دوست دارد که به بارسلونا بپیوندد.اشگاه کاتالانی اکنون قصد دارد برای جذب این مهاجم اقدام کند و استعداد بدیهی او می تواند به رابطه خوب وی با لئو مسی، هم تیمی او در تیم ملی آرژانتین اضافه شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]با این وجود، پدر این بازیکن احساس می کند که جدایی پسرش از لیگ جزیره بعید است و به این برنامه گفت: "منچستر سیتی این اتفاق را غیر ممکن خواهد کرد."
آگوئرو تا سال 30 ژوئن 2017 با تیم انگلیسی قرارداد دارد و در برنامه های مانوئل پیگرینی به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی محسوب می شود.
نیمار بعد از دیدن جوان معلول در تمرینات برزیل به گریه کردن بی وقفه افتاد !در تمرینات امروز برزیل اتفاق جالبی افتاد که جوانی معلول روی صندلی چرخدار به محل تمرینات برزیل وارد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]و بازیکنان به طرف او رفتن و با او گپ زدن ، اتفاق جالب این ماجرا گریه کردن نیمار بود که بعد از دست دادن معلول با نیمار و خوش بش کردن با ستاره ی برزیلی بود که نیمار را مجبور کرد تا گریه کند
نیمار بعد از دیدن او بی وقفه به گریه کردن افتاد که بازیکنان برزیل هم نمی توانستن او را ارام کنن تا بالاخره تیاگو سیلوا نیمار را ارام کرد ...
نیمار پیراهن خود را به جوان معلول هدیه داد .
نیمار به اهداف خیرخواهانه بسیار حساس است و با این کارا به ارامش میرسد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فابرگاس و ماسکرانو فروشي نيستند
رئيس باشگاه بارسلونا تاکيد کرد که به هيچ وجه اجازه نخواهد داد فابرگاس و ماسکرانو اين تيم را ترک کنند و به فوتبال جزيره برگردند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سسک فابرگاس زماني که در فوتبال انگليس بازي مي کرد يک فوق ستاره براي آرسنال بود و با وجود سن کم بازوبند کاپيتاني اين تيم را بر بازو مي بست. او پس از کش و قوس هاي زياد تويچي هاي لندن را به مقصد اسپانيا ترک کرد تا پيراهن بارسلونا تيم سابق خود را بر تن کند.
به نقل از ايسنا، فابرگاس هرچند در دو فصل اخير پاس گلهاي زيادي براي هم تيميهايش فراهم کرده، اما نتوانسته در بارسلونا نمايشي مشابه عملکردش در لندن داشته باشد. منچستر يونايتد با هدايت لوئيس فان خال از جدي ترين مشتريان فابرگاس به شمار مي آيد اما به نظر مي رسد بارسلونا دست بردار فابرگاس نيست.
جوزپ ماريا بارتومئو رئيس باشگاه بارسلونا تاکيد کرد که اجازه نخواهد داد فابرگاس از اين تيم جدا شود. اوگفت: مي خواهم به همه بگويم که هيچ تصميمي براي فروش فابرگاس نداريم. فابرگاس يکي از بازيکنان خوب ما است و اصلا نمي خواهيم او را به تيم ديگري بدهيم، چرا که خودمان به او نياز داريم. درباره ماسکرانو هم بايد بگويم که او را هم نمي خواهيم از دست بدهيم. ماسکرانو بازيکني کليدي براي ما به شمار مي آيد و بدون شک او در نيوکمپ باقي خواهد ماند.
يکي از بازيکناني که خبرهايي درباره علاقه باشگاه بارسلونا به جذب او به گوش مي رسد کوکه است. رئيس آبي-اناريها در اين باره گفت: کوکه بازيکن بسيار خوبي است و نشان داد به زودي به بازيکني سرنوشت ساز و توانا تبديل خواهد شد. او فصل بسيار خوبي را با اتلتيکو پشت سرگذاشت و همه تيم ها به دنبال جذب او هستند اما اتلتيکو با نمايش بسيار خوبي که داشت دوست ندارد ستارهاي خود را به راحتي از دست دهد.
پارتوميو در پايان سخنان خود درباره وضعيت ژاوي هرناندز کاپيتان بارسلونا گفت: ژاوي تا سال 2016 با ما قرارداد دارد. او از 16 سالگي در بارسلونا توپ مي زند و بدون شک تا پايان قرارداد خود با ما خواهد ماند. ژاوي بازيکني تاثيرگذار و کليدي براي ما به شمار مي آيد و اصلا نمي خواهيم به راحتي او را از دست بدهيم. همه ما دوست داريم ژاوي تا پايان دوران فوتبالي خود در بارسلونا باقي بماند.
جوزپ ماریا بارمتئو رئیس باشگاه بارسلونا در برنامه ی تلویزیونی Al Primer Toque w Onda Cero شرکت و در مورد مسائل مختلف صحبت کرد .
خرید بازیکن : نقل و انتقالات در زمان خود انجام میشود . گاهی اوقات رقیبان سریع تر هستند . چه باشگاهی که قصد فروش دارد و چه باشگاهی که قصد خرید .
فروش بازیکنان : " امیدواریم بعضی از بازیکنان بمانند اما بعضی نیز میخواهند بروند اما ما نمیخواهیم کسی ناراضی باشد " .
مسی در آرژانتین : " ما خوشحال هستیم که قرارداد خود را با مسی بهبود بخشیدیم و ما امیدواریم مسی در جام جهانی بدرخشد " .
پویول : " یکی از بهترین مدافعان مرکزی ما را ترک کرد . حال او فعالیتی متفاوت خواهد داشت " .
انتخابات : " ما قبلا هم گفته ایم انتخاباتی پس از خروج راسل برگزار میشود . این مطابق با قانون است و همین خواهد شد . من درک میکنم که برخی از مردم انتخاب مرا قبول ندارند اما انتخاب من بر اساس قانون معتبر است " .
زوبی زارتا : " من به زوبی زارتا اعتقاد دارم . او یکی از افرادی است که بهترین کار را میکند . او تنها مسئول نقل و انتقالات نیست . مردم بیشتر او را شبیه به مربیان و مدیران میدانند .... هنگامی که کار درست انجام میشود همه سهیم هستند . هنگامی که کار با شکست مواجه میشود همه سهیم هستند " .
مارتینو : " او چند روز قبل از خروج فهمیده بود . ما با مارتینو ملاقات کرده بودیم . این یک تصمیم بسیار پخته بود . رابطه ی حرفه ای به پایان رسید اما دوستی ها ادامه می یابد . او در مورد انریکه میدانست بنابراین ما در اسرع وقت کار خود را آغاز کردیم " .
لوئیس انریکه : " این مربی در بارسلونا آموخت . هنگامی که او ما را ترک میکرد ما میدانستیم او را مجددا میبینیم . ما از دیدن او بسیار خوشحال شدیم " .
سختی : " در فصل گذشته اتفاقاتی رخ داد که هرگز در باشگاه دیده نشده است . محرومیت نقل و انتقالات فیفا , وضعیت مسی , نیمار و بالاتر از همه فوت تیتو ویلانووا . تیم بسیار قوی است " .
مسی : " او سال سختی را به دلیل آسیب دیدگی گذراند . مصدومیتی طولانی . حتی در زمان نبودن در اوج هم او بهترین در جهان است " .
آردا توران : " بازیکن بزرگی است " .
ژاوی : " قرارداد او هنوز دو سال دیگر معتبر است " .
اگر حال دارین پرش کنین(sm70)
www.farsimeeting.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی هست این ره ؟