سه آهنگ جديد به پست اول اضافه شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سه آهنگ جديد به پست اول اضافه شد
کلاشینکف مگر واسه البوم؟؟ فکر نکنما...
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روز پيش گذاشته بود توو صفحه اش انديشه
تو این کار جدید فقط داره زور میزنه متفاوت باشه ولی رسما تر زده
پارت ِ اولش قشنگه (sm120)
قطعا اینایی که تا حالا پخش شده برگ برنده های آلبوم نبودن با این حساب قابل قبولن
کلاشینکف فقط داغون بود چطور اونو گذاشته تو آلبوم (sm3)
آلبوم جدیدم، بهترین آلبوم من است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سيگار پشت سيگار خوبه نسبت به اون دوتانقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ ِ قديمي هم خوب شروع ميشه ولي آخرش ... (sm25)
كلاشينكف هم كه هيچ (sm3)
از می فریژ رفتیم توی ر مینور (sm120)بسی گیراتر است
بسم الله (sm120)
تيزر ِ آخر آلبوم سلول شخصي
تيزر سوم
نذاشته بوديم قبلا
فردا (sm169)
(sm120)به امید تر نزدن
فكر نكنم اينجوري بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش انگار يه دست تر از ساعتا خوابن
همچنان منتظر ِ كار ِ پويا نيكپورم
فک کنم نیست پویا نیکپور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا هستش انگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه تراك ترانه ش بابك صحرايي ِ
فكر كنم همين رو هم كار كرده نيكپور
آخه دیروز مصاحبه داشت عواملو گفته بود همه بودن ولی اسمی از نیکپور نیاورده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ريدم تو اون كله مله ش
(sm3)
نه بابا پویا نیکپور ترانه ی مهدی ایوبی رو فکر کنم تنظیم کردهنقل قول:
ميلاد عدل : اين آلبوم براي ماركتينگ نيست !
در اين آلبوم پنج قطعه را تنظيم كرده ام
قطعات ِ "پله برقي" و "تعظیم زئوس" از تنظيم هاي خودم را بيشتر از بقيه تنظيم هايم مي پسندم
خب پس خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هستش توو آلبوم
ساعاتی دیگر ....
چرا 320 نیس ؟
اینم میدادی من برم دنبالش (sm120)
کاشف و نیکپور تنظیم کرده ترانه مهدی ایوبی
خب همینو تو یک سی دی میدادن
من گفتم ببین چن تاس
مقصود این بوده ترانه های اندیشه رو جدا کنه
کار بس بیهوده ای است
به شدت منتظر البومش بودم
رضا یزدانی عالیه
(sm172)
گذر زمان بهتر مشخص میکنه
اما تا اینجا از سی دی اول واسه من دوتا شعر جذاب بود فقط ...
سی دی دومش بهتره (sm50)
سمت هیچ فوق العاده بود.دوسش داشتم.شعر و تفکر پشت این قطعه ستودنیست.
اخبار 21 رو که میگه یک دفعه همه چی اروم میشه
(sm2)
كف ِ افكارم رو موكت كردم (sm50)
(sm59)کاشف خیلی خوبه تنظیمش
پویا نیکپور خیلی عالی زده
نوازندگی هاش عالیه
جاز راکِ.. با چاشنی بلوز(توی نوازندگی پیانو)
(sm59)ايولنقل قول:
از اون اول بهش اميدوارم بودم (sm120)
ملودي هاش مشكل داره لامصب
بعضي از ترانه ها خوب با ملودي ها مچ نشدن