آره یادم اومد... پس فقط واسه کاور محسن جیزِ نباس اسمش چاپ شه؟ (sm138)
نمایش نسخه قابل چاپ
آره یادم اومد... پس فقط واسه کاور محسن جیزِ نباس اسمش چاپ شه؟ (sm138)
یا این خیلی مافیاییِ کسی نمیتونه بهش ایرادی بگیره؟! (sm172)
(sm2)هنوز نفهمیدی خواجه مافیاست
چرا (sm59) یاکوزای ایران (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 71shahrokh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت.دقیقا.فریدون هفت هشت تراک نامبروان داره آلبومش.ایشالا احسان خواجه امیری هم بترکونه
چند روز دیگه باید منتظر بمونیم؟؟؟
سه شنبه 23 دی یا چهارشنبه 24 دی منتشر خواهد شد
این چرا تو همه کاوراش اون بالارو نگاه میکنه ؟
مافیا ها همیشه نگاهشون در راستای افق ِ آینده ی چشم انداز ِ برنامه ی پنج ساله ی سوم ِ توسعه دوخته شده (sm120) واسه همینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی سیم اول رو یاد گرفتی یا نه ؟(sm70)(sm120)
(sm199) چیزی نمونده دیگه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلص احسان عزیززززز
نود درصد عکساش همینطوریه (sm70)
نمود مارو (sm25) دارم ریتمارو حالا می اموزم (sm98)
الچاکرات (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال از عکاسشه (sm2)
بیاموز که ریتم آموزیدن کار ِ بسی خوب است (sm120)
آلبوم قبلیش که معرکه بود ... این آلبومشم میترکونه احتمالا .... احسان دیگه سبک و قالب خودشو پیدا کرده
شاعر و اهنگسازاش که خیلی خوبن..احسانم که کارش 1
امیدوارم یه البوم خوب بعد چند وقت بشنویم(sm127)
تورو آرزو نکردم ته تنهایی جاده...آخه حتی آرزوتم واسه من خیلی زیاده😢
مگه افکاری تو البوم نیس قبلا که گفتن هست حتی خودش تو فیس بوک حدود چند ماه پیش گفت که در حالی نهایی کردن البوم احسان هستم حالا چجوریاس که موسیقی ما اسمی نبرده ازش؟
هست
سلام به همگی
از آلبوم چخبر
این هفته میاد آیا؟؟؟منتظر باشیم؟؟؟
<<<<<<<<<>آلبوم این هفته پخش نخواهد نشد>>>>>>>>>>>>
طبق پیگیری های من که انجام شد,,,, امروز با مدیر آوای هنر صحبت کردم و در مورد آلبوم پرسیدم و گفت این هفته به احتمال زیاد نمیاد و هفته ی آینده پخش خواهد شد.......(sm127)(sm25)
طبق معمول همیشه
آلبوم سه شنبه این هفته میاد...
واقعا
فردا نه پس فردا
عالیه
(((البوم دوشنبه -یا سه شنبه میاد-- علیرضا افکاریم در این البوم حضور ندارد-- در ضمن اهنگ های تاوان - گذشته ها - و شب سرمه در البوم تکراری میباشد)))))
نوشته های بالا رو جایی خوندم
آیا واقعیت داره نبود علیرضا افکاری و تکراری بودن این سه آهنگ در این آلبوم؟؟؟؟
در مورد شب سرمه که متاسفانه متاسفانه و باز هم متاسفانه طبق گفته خود اهورا ایمان در پیجش تو این آلبوم هم نیست.(چیزی که من ازش کلییییی ناراحتم)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 71shahrokh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد علیرضا افکاری دقیق نمیدونم ولی فقط امیدوارم که باشه.اگه نباشه که دیگه هیچ
در مورد ترک تکراری هم فکر نکنم بیشتر از یکی باشه
با توجه به اینستاگرام سعید زمانی، افکاری هم تو آلبوم هست...(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفرین
و با توجه به همین پیج اینستاگرام آلبوم همین هفته منتشر میشه
عالی بود
چاکرم...(sm174)نقل قول:
دوستان آخرش دوشنبه یا سه شنبه منتشر میشه؟
اگر بشه سه شنبه
آقا احسان شما که بیشتر در جریانی آلبوم کی منتشر میشه بالاخره؟!
امروز که نشد...
شاید فردا؟؟؟؟
احسان همین الان تو اینستاگرام اعلام کرد که اوایل هفته اینده منتشر میشه
رفت برا هفته بعد
اگه برید تو پست های قبلی نگاه کنید من گفته بودم که این هفته آلبوم پخش نمی شه و هفته ی بعد میاد(sm25)
(sm27)
افرین.جایزه حلبی خبره هفته به تو تعلق میگیره.(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با احسان خواجه امیری عزیز تا امروز در پنج قطعه همکاری داشتم که تمام این کارها روی ملودی های مهرداد نصرتی و خود آقای خواجه امیری نوشته شده و هومن نامداری عزیز تنظیم این کارها رو به زیبایی انجام داده.
طبق آخرین اطلاعاتی که دارم فقط با قطعه منتشر شده گذشته ها در آلبوم حضور دارم.
خوشحالم که در بخش ترانه دوستان کاربلدی ( روزبه بمانی , زهرا عاملی) حضور دارند.
تعداد زیادی از کارها رو شنیدم و فکر می کنم آلبوم شنیدنی خواهد بود.
امیدوارم در آینده کارهایی فارغ از محدودیت های ملودی با این تیم حرفه ای انجام بدم و بقیه کارها هم که تمام تلاش خودمو کردم که به بهترین شکل انجام بشن و به آلبوم برسن، هر چه زودتر منتشر بشن
... آلبوم رو که اول هفته آینده منتشر می شه به صورت ارجنیال تهیه کنید، بشنوید و لذت ببرید
حسين غياثي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا منتظریم
پنج روز دیگه.نبوووووووووووووووود؟