(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
حسین(sm55)
وثوقی(sm58)
محمد بیو بغلم یه بوس بده(sm59)
- (sm19)
محمد 13 سالگی یه بار خوشحالی دیشب رو تجربه کرده بودم(sm70)
محمدم(sm19)
دیشب داشتم سکته میگردم(sm54)
تخمی کجایی چرا گوشیتو جواب نمیدی
خیلی زیبا و دراماتیک بود(sm74)
ها(sm1)
مال نوردای غارسایی و بایرنی هنوز دارن میسوزن(sm2)
طرفدارای بارسا-بایرن-دورتموند و اتلتیکو تعدادشون ثابته فقط به هم منتقل میشن البته تو ایران(sm70)
لاشی چرا گوشیتو جواب نمیدی(sm29)
عوض کردم(sm70)
مزاحم داشتم(sm70)
یاد فینال منچستر و تایرمونیخ افتادم با گل سولسشایر(sm1)
دیگه داشتم سکته میگردم(sm1) خدایی خیلی ستم بود(sm74)
(sm19) نفس
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تویی؟(sm25)
اگر تویی که(sm19)
کیونی دلم تنگیده بود(sm19) مجبور بودم به این میلاد خر اس بدم(sm2) همینطور وحید(sm2) شمارتو پخ کن هر چند دیگه لیگ و بازیای رئال تموم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قد نوشتین به این زودی(sm41)یادش بخیر ممر روزی 500 تا پست میداد بهش نرسم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز رفتم دیدم یه نقد نوشته زیرش تا میخوره فحش دادن بهش(sm30)
اتفاقا خیلی حال داد داشتم میرفتم بمیرم که راموس گل زد
حساب کن چند نفر دری وری نوشته بودن منتظر ارسال بودن(sm41)
دیگه با لباس تیم ملی آرژانتین به میادین بر می گردیم(sm14)اس میدم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23) فدا مدانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اسمتو عوض کردی؟(sm74)تو یه پا نوستالژی هستی الی(sm70)
عرعر به مولا(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد دیدی این دیوث فلاح چه جوری خبر میذاره درباره مورینیو؟(sm50)
امیرالمومنین(sm74) رئیس (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کن باو(sm2)
اخبارو ببین خوبه دیقه 92 گلو زد راموس
دادمرزی میگه 5 دیقه زیاد بود(sm2)
یا ابرفرض انگار اینا بچه ناف کاتالانن عقده این دیوثا(sm3)
ممد تعمیر کار دیگه نمیاد؟(sm41)
بچه های کوچه پشتی نوکمپ(sm41)نقل قول:
تعمیر کار(sm55)نقل قول:
تعمیر کار بارانو میگی(sm2)
دیگه تمومه 4-5 ماه دیگه(sm70)من بیشتر (sm19) کلا مرئوس بودن در پیشگاه رئیسی همچو تو افتخار می خواد(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش حالش خوبه الان؟
نقل قول:
هر سایتی بری اونم هست همه جا هم ریده(sm2)نقل قول:
خدا رو شکر فکر کردم ابد خورده(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلونسو(sm14)
من برم(sm25)
ساعت 6 امتحان دارم اس یادت نره(sm29)
چه خوب(sm2) (sm74)نقل قول:
شخصیت تیم اینقد بالا بود که من مطمئن بودم می بریم(sm25)نقل قول:
برم که الان فرمانده میاد(sm2)
عرض ارادت داش حسین (sm66)
وثوق (sm19)
جشن کامل قهرمانی با کیفیت اج دی از اسکای اسپورت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]