(sm180)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm180)
آره برادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو مراکز آموزشی جزو بهترین هاست سختم نمی گیرن نسبت به باقی مراکز آموزش امکاناتشم بهتر از بقیست...
اراک فقط زمستوناش وحستناک سرده تنها چیزی که مارو اذیت کرد این بود وگرنه مشکلی نیست (sm10)
کلا دی ماه واسه آموزشی خوب نیس؟ منم دی اعزاممه ...تمدید کنم واسه اسفند؟(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمدید کنی عید 50 50 بتونی بیای خونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای بری خدمت؟(sm54) زودتر میرفتی خو کردنش 24 ماه حرومزاده هانقل قول:
نه نمیخواد تعویق بندازی هرچی زودتر بری بهتره هرچی دیرش کنی از اونور پشیمون میشی...خواستی بری سوالی داشتی من در خدمتم...(sm127)
معلوم نیست شاید نزارن بیاد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما اگه بره تا اون موقع تقسیم شده اگه کلانتری نیفته نصف عید قطعا خونست...
دوستان یه سی دی تصویری دارم یه شش هفت ساله که استفاده نکردم
الان در اوردم گذاشتم نشون نمیده... با چند تا پلیرم امتحان کردم جواب نداده
فرمتش dat
با کانورتور خواستم تبدیل کنم بازم نمیشه
کسی هست که مرا یاری کند
قربونت رفیق(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفترچه رو فرستادم و دی تاریخ اعزام خورده تا قبل سال همون 21 ماهه... خیلیا میگن دی سخت و سرد و بدترین ماهه واسه خدمت از طرفی مث همین دوستمون (یاران ) میگن اسفند به اون صورت اموزشی نمیری و کلا 1ماهش میره تو عید و تعطیلی! حالا خودمم نمیدونم (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بندازش سطل آشغال(sm30)
رو یخ بخندینقل قول:
نوشته اصلی توسط ATRISA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فکر کنم با مدیا پلیر باز میشد!نقل قول:
انقدر این فرمت قدیمی هست که یادم رفته با چی باز میشد
نه با مدیا پلیر باز نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عید(sm79)(sm137)(sm144)(sm7)(sm47)(sm45)
jet audio چی؟؟ اونم نشد؟؟نقل قول:
راستی با km باز میشه دیگه!
pot player
همه رو امتحان کردم غیر جت ادیو بزار الان بنصبم ببینم
من الان امتحان کردم با km باز شد
نه نشد
شاید سی دی مشکل داره !نقل قول:
نه کپی کردم تو هارد
(sm127)
(sm77)
یاده قدیم بخیر الان دیگه خیلی از بچه ها نیستن (sm74)
(sm81)
خیلی هم یادش بخیر(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوران طلایی موزیک باران اون موقع بود دیگه هیچوقت هم تکرار نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم! مگه اینکه خودشون برگردن! با همون انرژی!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برگردنم دیگه اون موقع نمیشه هر چیزی یه زمانی داره برگشت دوباره فقط سردی دارهنقل قول:
این دل عاشق میشه یدم اروم نمیشه وای وای وای چی بگم این دل توی اتیشه تا که این در وا میشه صورتت پیدا میشه دل من پر میزنه از سینه رها میشه(sm74)
تا میگی سلام فقط تو یکلام دیوونه میشم جز تو نمیبینه چشام میلرزه صدام تنگ نفسام از تموم این دنیا فقط تورو میخوام....(sm47)
..[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دوستان یکی کمک کنه
یه فایلی دارم 110 مگابایت میخام بفرست ماله کسی
هر بار تا هفتادو خورده ای میره ارور میده
میخواستم ببینم برنامه ای هست که بتونه این حجم رو به نصف تبدیل کنه
فایلم یه ویدیوس
با winRar حجمش و کم کن بعد بفرست واسش خیلی راحت تره کهنقل قول:
وین رر خیلی کم کنه 10 مگابایتهنقل قول:
من میخام حداکثر به نصف این حجم برسه
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]