نگين كه يه شبه ميخواين ركورد قبلي رو بزنين (sm2) انگار از بند رها شدين (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
نگين كه يه شبه ميخواين ركورد قبلي رو بزنين (sm2) انگار از بند رها شدين (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روانیم کرده
صداش یه غمِ خاصی داره اما ترانه ش معرکه ست خدایی (sm172)
کلا من از حمید عسکری انتظار ریدن داشته ام !نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم حتماا میرم ریشه ام رو تقویت میکنم میرم پیشش!
ولی یه مشکلی هست : من بن ندارم! تو داری به من قرض بدی؟؟
قول میدم هروقت بن گرفتم بهت پس میدم
علی عبدالمالکی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا شعر از مهدی سهیلی تقدیم میکنم با عشق
خداگو با خداجو فرق دارد
حقیقت با هیاهو فرق دارد
بسا مشرک که خود قرآن بدست است
نداند در حقیقت بت پرست است
بار الها بال پروازم ببخش
روح آزاد سبکتازم ببخش
عاشق بزم تو ام ،راهم بده
عقل روشن ،جان آگاهم بده
تا شب شاد باشید
زنده باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
او چه آغاز طوفانی ای داره آهنگش (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالي ممنون(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره آتي من صداشو خيلي دوست دارم (sm19)
جمع کنین بابا چقدر چت روم کردین تاپیک قانون داره !
(sm2)(sm2)
خب زده باشه تو چرا خودتو اذیت میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا من انقدر ابی و معین رو دوست دارم ابی اونطوری البوم داد معینم آهنگ قبلیش یه تر اساسی بود ترسیدم؟ به این نتیجه رسیدم که دایورت کنم به پیشینه درخشانشون بیاندیشم (sm59)
خون گرفته اینارو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدک نبود از نظرم ، نه دیگه در اون حدانقل قول: