(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
از خودت ممه بذار دیوث با نیکولم چیکا داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونستم بهش حساسی از قصد گفتم ولی جدی با وجود سنش تیکه بدی نیست حاضرم به خاطر تو جان فشانی کنم و چند بار از زوایا و سوراخهای گوناگون بزمنمش زمین تا پرچم اسلام رو در بلاد کفر برافراشته کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردم فقط سلیقه خودم اینطوریه...(sm10)(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد تو دهن این گلیم بافو سرویس کردی(sm70)
دقیقااااا(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه قبول دارم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم هیچ حرفی واسه گفتن نداره...متاسفانه(sm74)حتی ملودی هاااا(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلایی که سر خواننده های اهنگساز! در داخل اومده بود سر قمیشی هم اومد.کسایی که فقط توانایی اهنگسازی چندتا البوم بیشتر ندارن اینقدر پافشاری به اهنگساز بودن خودشون کردن که همه شدن درجه دو و سه
به قول شادمهر مشکل خواننده ها اینه که به زور میخوان اهنگساز بشن البته قمیشی تا البوم یادگاری عالی بود ولی بعدش....ولی باز سرگذشت هم دو سه تا کارش خوب بود(نه عالی)
مطمعنم شادمهر هم از همین اتفاق میترسید که خواسته خودشو یه مدت تو اهنگسازی و تنظیم بکشه کنار. شادمهر باهوش ترین خوانندست