آهنگ کنج تنهایی یا فارغ از دگران با صدای زنده یاد دلکش و عارف تقدیم به دوستان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ کنج تنهایی یا فارغ از دگران با صدای زنده یاد دلکش و عارف تقدیم به دوستان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانۀ «قلندر»
شاعرِ ترانه: اردلان سرفراز
سازندۀ ملودیِ ترانه: فرید زُلاند
تنظیم کنندۀ موسیقی: منوچهر چشم آذر
نسخۀ ریمستر شدۀ آلبوم
دادا جان زحمت کشیدید سپاس دوست گرامینقل قول:
نوشته اصلی توسط dada [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه نسخه سپید و سیاه موجود هست که در اختیار پارسا غروی زاد هستش که بسیار متفاوت و شنیدنی هست و متاسفانه بصورت کامل بیرون ارائه ندادن
به هر روی ممنونم دادا جان . . .
لینکهای زیر سالمند . دوستان اگر میشناسند این دو ترانه و خوانند اش را معرفی کنند
با سلام الان خودم هر دو آلبوم رو دانلود و از حالت فشرده درآوردم و مشکلی نداشت.لطفا نرمافزار وینرر خودتون رو بروزرسانی کنید و نتیجه رو بگین .اگه نشد براتون تک تک آپ میکنم.مخلصیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجرای متفاوت ترانه خلوت از گوگوش
ترانه سرا منصور تهرانی آهنگساز و تنظیم کننده ناصر چشم آذر
کیفیت خیلی خوب
سلام بچه ها کسی کاست بهترین ترانه های عهدیه ساخته انوشیروان روحانی رو کیفیت خوب داره بذاره منظورم بدون هواست لطفا کل آلبومو بذارید آلبوم کمیابی اما طلاست ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babakkhakpoor [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستِ عزیز، این اجرای اول (اصلی) است... اون نسخه ای که همگی شنیدیم با تنظیم اریک برای اجرا در تلویزیون بود که شرکت آونگ (ترانه) همه جا منتشر کرده بود.
که متاسفانه همین اجرایی که گذاشتین خیلی کم شنیده شده بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین الان دانلود کردم و اکسترنال کردم ولی درست بود
اجرای متفاوت ترانه غریب آشنا از گوگوش
ترانه از اردلانسرفراز آهنگ از شماعی زاده تنظیم از واروژان
کیفیت متوسط