مورد داشتیم دختره عاشق پسره شده
پسره گفته بیخیال من شو ، من جای خواهرتم
نمایش نسخه قابل چاپ
مورد داشتیم دختره عاشق پسره شده
پسره گفته بیخیال من شو ، من جای خواهرتم
به قلبم گفتم: چرا خوابم نمیبرد ؟ این بی خوابی ها از کجاست ؟
جواب داد : زر مفت نزن ؛ ادای آدمای دلشکسته رو هم درنیار !
یادت رفت بعد از ظهر عین خرس قطبی خوابیدی ؟
جوابش منطقی بود کاملا !
قلبمم اعصاب نداره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبمونم بیشعور شد رفت !
دخترا تا وقتی لاک ناخُنِشون خشک نشده کاملاً بی دفاع و بی خطرن هر کاری خواستین انجام بدین!
خانومه میره بانک،یارانه شو بگیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارمند بانک میگه بریزم به حساب جاریتون؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانومه میگه نه بریزید به حساب خودم
مرده شور جاریمو ببرن که اینجا هم هواشو دارین
کارمند بانک:
مناجات یک لر:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه خدا خدا کردیم که مسی گل بزنه؟
حالا برو بگو آرژانتین جونت سیت روزه بگیره امسال! (sm120)
(sm93)(sm93)(sm93)(sm2)(sm93)(sm93)(sm93)
:)))))))))) خیلی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد دل یک بزاز اصفهانی :
.
.
.
خانوم اومدس
پارچه خریدس
بردس بریدس
دادس دوختس
رفتس عروسی
.
.
.
کلی رقصیدس
قر دادس
فیس دادس
بچش روش ریدس
خودش از حولش توش گوزیدس
بردس شستس
شیکافتس
.
.
پس آوردس ! میگد : از رنگش خوشم نیومدس ...
(sm30)کتاب های امانتی ، به شدت چای را به سمت خود جذب میکنند !
آخر کلاس که میشد یه دختره همیشه می خواست زود بره!
یه جلسه که خیلی عجله داشت هی زیپ کیفش رو باز و بسته می کرد...
آخر استاد برگشت گفت: زیپتو نکش بالا هنوز کارم تموم نشده!!! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]