هنگ کرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و زیر چشمی بابامو دید میزدم (sm2) وقتی رفت خوابید پوکیدم از خنده
نمایش نسخه قابل چاپ
هنگ کرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و زیر چشمی بابامو دید میزدم (sm2) وقتی رفت خوابید پوکیدم از خنده
کسخله این محسن
اقا میلاد ارادت داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سمت خدا (sm14) ببینیم چی شده
مجری جدید (sm70)خخخخخخخخخ
امیرچک کن پیغام خصوصی تو
(sm14) جر خوردم تا زدم البومو
خوبی مردک گینقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نباید این آخوند هم میومد تا مختل بشه برنامه . لاشیا بی دلیل تهیه کننده رو بیرون کردن
امیر یاهوم ان نمیشه (sm8)(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساملیک
اکبر کی گفت شعر حسین صفا ؟
توو کتابش هس
اسم شعر چیه ؟
و تو کدوم کتابه ؟
در کتاب من کم تحملم
من از غل و زنجیر می ترسم
از آه بی تاثیر می ترسم ..
همون بید بی مجنونِ اسمش توو کتاب
(sm29)
چه شد که قدر وفا هیچ کس نمی داند ؟ ...
(sm9)
امیر کاورای بهنام رو پخ کردم !!!!
نفسکش سرعت اینترنتمونو !!!! (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعه موسیقایی «شوت» ویژه جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل با صدای «شهرام آبرومند آذر» و از طریق سایت موسیقی ایرانیان به عنوان آهنگ بدرقه تیم ملی فوتبال ایران منتشر شد.
(sm2)(sm30)(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمیج آلبوم بهنام در حال آپ !!!! (sm77)
(sm59)
اهواز شوت كن
شيراز شوت كن
(sm30)
توهمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سينجول شوت كن (sm2)
(sm2)
اِصفان شوت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)خدايي حالم گرفته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اين آهنگ شاد شدم (sm2)
هرکی هر چی میخواد بگه براش آپ کنم !!!! (sm2)
من سليقه ي تو رو ميدونم
پيرهني كه دوست داري پوشيدم
(sm25)وات د هل . عجب ترانه ي خفني (sm1)
فول آلبوم شهرام آبرومند آذر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی هه !!!! (sm2)نقل قول:
غم تو آمده بر شانه ام صلیب گرفته
دلم عجیب گرفته
دلم عجیب گرفته
.
.
.
.
دلم عجیب گرفته
(sm50)
بهنام صفوي از آهنگ خودش كاور كرده (sm2)
تراك 4 آلبومش ملوديش برگرفته از تراك 1 آلبوم آرامشه (sm2)
ایمیجش !!!!نقل قول:
(sm2)
دوستان فعلا پست نديد تا آلبوم ها رو پشت سر بذاريم
زارت پست گذاشته طرف (sm2)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Encoded By : Gsshop
(sm50)
بیا باز فریب بخوریم
تو فریب حرف های مرا
و من فریب نگاه تو را
مگر زندگی چه می خواهد به ما بدهد
که تو از من چشم برداری و من نگویم که دوستت دارم …
شهاب مقربین
(sm29)
مجروح شده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]