یه روز بیو مفصل(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط o m i d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه روز بیو مفصل(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط o m i d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانومش بسیار زشته (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیسمون بسیار شیک(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هوادار برای بغل کردن خامس وارد برنابئو شدند!
در مراسم معارفه خامس در برنابئو در حضور ۴۵ هزار تماشاگر ، دو هوادار از فرط شوق به درون زمین پریدند و او را بغل کردند.
خامس سعی کرد که اعضای حراست باشگاه را در مقابل دو هواداری که او را بغل کرده بودند، ارام کند. او یکی از توپ ها را به یکی از هواداران هدیه داد.
خامس رودریگز ، پس از معارفه با پیراهن شماره ۱۰ رئال ماردی دگفت:” امیدوارم که بتوانم همه را خوشحال کنم و با رئال جام ببرم. زنده باد رئال.” خامس سپس لباس رئال را در مقابل ۴۵ هزار هوادار به تن کرد. او لوگوی رئال را بوسید تا به شدت تشویق شود. پرز نیز در تالار افتخارات در مورد خاطره دی استفانویی گفت که در سال ۱۹۵۳ از کلمبیا به رئال آمد.
پرز گفت:” خامس ستاره جام جهانی برزیل بود. یکی از بهترین های مسابقات. آقای گل بود و بهترین گل را به ثمر رساند. خامس ، تو هرگز علاقه ات به رئال را کتمان نکردی، مطمئنم که اولین باری که وارد برنابئو شدی در خاطرت خواهد ماند. خانواده ات می دانند که تلاش هایشان برای رساندن تو به این جا به نتیجه رسیده است.”
فرناندو کاریو، سفیر کلمبیا در اسپانیا نیز گفت:” به عنوان یک کلمبیایی به حضور خامس افتخار می کنم. شماره ۱۰ ما به یک باشگاه درجه یک ملحق شده است.اول در جام جهانی درخشید و حالا دوباره ما را هیجان زده کرده است. در کلمبیا همه شیقته رئال هستند، هم به خاطر مدارس فوتبال و هم به خاطر میراث دی استفانو.”
خامس رودریگز در کنفرانس مطبوعاتی پس از مراسم معارفه در برنابئو شرکت کرد. وی گفت :” می دانم فشار زیادی وجود دارد اما آماده هستم.” پیغام به کلمبیا:” این لحظه ایست که همیشه رویایش را داشتم. در این جا می توانم تاریخ ساز شوم. می دانم که فشار خیلی زیاد است اما آماده ام تا با آن مواجه شوم. در این جا می خواهم پیروز شوم. امیدوارم که به رویایم برسم.”
مذاکره:” از جانب خودم از وقتی فهمیدم مرا می خواهند، همه تلاشم را کردم تا به این جا بیایم و کمک کنم.”
گل به اروگوئه:” این گل حاصل سختکوشی و تلاشی بود که انجام دادم. قبلا در موردش صحبت کردم.”
اسطوره:” همیشه زیدان را تحسین می کردم.”
پست :” همیشه هر جا که مربی می خواست به راحتی بازی می کردم. در چپ، راست و وسط.”
سومین بازیکن گرانقیمت تاریخ رئال:” در مورد اعداد صحبت نمی کنم. فقط می خواهم که تاریخسازی کنم و هواداران رئال را خوشحال کنم.”
شماره ۱۰:”همیشه این شماره را می پوشیدم اما برای حضور در این جا حاضر بودم شماره ۱۰۰ را به تن کنم. امیدوارم که جام ببرم.”
رقابت:” برای من خوب است و افتخاری است که در کنار این همه ستاره بازی کنم. مسلما چیزهای زیادی خواهم آموخت.”
تعطیلات:” در روز دهم مرداد خواهم آمد و امیدوارم که از همان روز به تمرینات اضافه شوم.”
اولین خاطرات :” زیدان ، رونالدو، روبرتو کارلوس . همیشه رئالی بودم، این تیم را دنبال می کردم و رویایم حضور در این جا بود.”
فالکائو در رئال:” به من چیزی نگفت. در این باره هیچ صحبتی نشد. فالکائو گلزن بزرگی است و می تواند در این باشگاه بازی کند اما این تصمیم مربوط به باشگاه است.”
هم تیمی ها:” شخصیت های بزرگی هستند و حضور در کنار آنها بی نظیر است. امیدوارم که جامها را کنار هم ببینیم.”
پورتو:” همیشه دوست دارم قهرمان شوند و جامهای زیادی ببرند.”
خانواده:” به خاطر این که همیشه کنارم بودند متشکرم.”
فیکس شدن:” به اینم فکر نمی کنم. فقط می خوهم تمرین کنم و از فرصت هایم استفاده کنم.”
کروس:” کیفیت زیادی دارد اما کل تیم همین گونه هستند و می خواهند پیروز شوند.”
فلورنتینو پرس: خامس می تواند هواداران رئال را اغوا کند
این ستاره جوان کلمبیایی که امروز با انتقالی 88 میلیون یورویی، از موناکو به رئال پیوست، ساعتی پیش در حضور 44 هزار هوادار در سانتیاگو برنابئو، به طور رسمی معرفی ش.
فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، معتقد است که خامس رودریگس، ستاره جدید تیمش، می تواند هواداران رئال را اغوا کند.
این ستاره جوان کلمبیایی که امروز با انتقالی 88 میلیون یورویی، از موناکو به رئال پیوست، ساعتی پیش در حضور 44 هزار هوادار در سانتیاگو برنابئو، به طور رسمی معرفی ش.
رودریگس که قراردادی 6 ساله با رئال بسته، در جام جهانی 2014 با به ثمر رساندن 6 گل، کفش طلای رقابت ها را به دست آورد و پرس امیدوار است که او بتواند فرم خوبش با پیراهن کلمبیا را در سانتیاگو برنابئو تکرار کند.
او در صحبت هایش در این مراسم گفت:" امروز مردی اینجاست که می تواند هواداران فوتبال را اغوا کند؛ بازیکنی که یکی از ستاره های جام جهانی بود. بازی های خوب کلمبیا و گل های او، خامس را به یکی از بهترین بازیکن رقابت ها تبدیل کرد؛ ضمن اینکه او کفش طلای رقابت ها و عنوان زیباترین گل جام را نیز به دست آورد خوش آمدی خامس رودریگس.
تو هیچ وقت این مسئله را پنهان نکردی که طرفدار رئال هستی. هر بار که از تو در این مورد سوال شد، با غرور جواب دادی. تو امروز اولین روزی که برنابئو را دیدی را به یاد خواهی آورد؛ زمانی که گفتی می خواهی اینجا بازی کنیم. رویای تو از همین حالا آغاز شد. پسری که رویای پوشیدن پیراهن زیدان، رائول و بکام را داشت، حالا بازیکن رئال مادرید است."
گواردیولا: اگر این فصل در بایرن موفق نشوم، اخراجم می کنند/ کپی کردن از بارسای من اشتباه است
این مربی اسپانیایی در اولین فصل حضورش در باشگاه بایرن، با این تیم قهرمان بوندس لیگا و دی اف بی پوکال شد اما در لیگ قهرمانان، در مرحله نیمه نهایی، در مجموع دو دیدار با نتیجه 5-0 مغلوب رئال شد.
پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، تایید کرد که اگر نتواند در فصل پیش رو، انتظارات را برآورده کند، از این باشگاه اخراج خواهد شد.
این مربی اسپانیایی در اولین فصل حضورش در باشگاه بایرن، با این تیم قهرمان بوندس لیگا و دی اف بی پوکال شد اما در لیگ قهرمانان، در مرحله نیمه نهایی، در مجموع دو دیدار با نتیجه 5-0 مغلوب رئال شد.
او به خبرنگاران گفت:" هیچ چیز نگفتنی ای وجود ندارد. اگر نتوانم قهرمانی به دست بیاورم، سال آینده یک مربی جدید به بایرن خواهد آمد. من به اینجا آمدم تا کارم را به بهترین شکل ممکن انجام بدهم؛ همان کاری که در بارسا کردم. من به کشور متفاوتی آمدم که فوتبال را به شیوه ای کاملا متفاوت انجام می دهد.
قصد دارم خودم را با شرایط اینجا سازگار کنمو امیدوارم تیم هم با ایده های من سازگار شود اما این پروسه ای نیست که در یک سال اتفاق بیفتد. ما در فصلی فوق العاده، قهرمان بوندس لیگا و جام حذفی شدیم. آنچه مقابل رئال اتفاق افتاد، واقعا شرمسار کننده بود. ما نه تنها شکست خوردیم، بلکه یک فرصت خوب را از دست دادیم."
گواردیولا همچنین در مورد سبک بازی بارسا در زمان حضورش در نوکمپ صحبت کرد و ادعا کرد که تیم های زیادی تلاش می کنند تا آن سبک بازی را به نمایش بگذارند.
" خیلی ها قصد کپی کردن از آن تیم دارند. این یک اشتباه بزرگ کرد. اگر از آن سبک کپی کنید، ممکن است یک روز ببرید و روز بعد ببازید. باید در مورد کار مربیان و بازیکنان صبور بود تا به نتیجه رسید.
هر سیستمی خوب است و هر سیستمی اشتباه است. من مطمئن نیستم که حذف ایتالیا و اسپانیا در جام جهانی به دلیل سیستم اشتباه بود یا اینکه قهرمانی آلمان به دلیل فلسفه درست شان اتفاق افتاد.
اسپانیا زود حذف شد اما آنها با همان مربی به کارشان ادامه می دهند و با همان سبک بازی. شاید آنها با نتایج خوب برگردند. مسئله این است که به آنچه انجام می دهید، باور داشته باشید."
- (sm120)
خامس فاتح
سنگ بنایش با اسطورگی گذاشته شد / بیش از ۴۵ هزار نفر در برنابئو برای تشویق ستاره ای که کلمبیا را رئالی کرد
جنون خامس / پیراهن های او در فروشگاه رسمی برنابئو یک ساعته به فروش رسیدند
پرز:”خامس بالاخره به رویای حضور در رئال رسید”
خامس:” کلمه ای برای توصیف حس ورود به برنابئو وجود ندارد”/ همیشه ۱۰ می پوشیدم اما در رئال حاضر بودم ۱۰۰ بپوشم” / “من یک برنده هستم و می خواهم به رئال کمک کنم که جامها را ببرد”
خامس رودریگز ، معارفه کهکشانی
ستاره کلمبیایی با ۴۵ هزار مادریدیستا در برنابئو دیدار کرد
“همیشه الگویم زیدان بود و طرفدار رئال بودم”
«خوان مانوئل سانتوس» در پیامی مکتوب که در سایت فدراسیون فوتبال کشورش انتشار یافت، عنوان کرد: از این انتخاب بسیار خوشحالیم. از جیمز تشکر میکنیم که نمونهای از جوانان شایسته امروزی فوتبال کلمبیا شد که به جهانیان قابلیتهای بالایش را نشان داد.
او ادامه داد: از طرفی جیمز نشان داد که میتوان با سعی و تلاش به اوج افتخار در ورزش رسید.
آنچلوتي: نگران نيستم
سرمربي ايتاليايي رئالمادريد ميگويد نگران چيزي نيست؛ چرا که بازيکنان بزرگي را در اختيار دارد. او قهرماني در فصل قبل ليگ قهرمانان اروپا را به فراموشي سپرده است و الان به چيزهاي جديد فکر ميکند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئالمادريد فصل قبل با هدايت کارلو آنچلوتي نمايش بسيار خوبي داشت و موفق شد پس از 12 سال قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورد.
مادريديها بدون شک موفقيت خود را در ليگ قهرمانان اروپا مديون آنچلوتي ايتاليايي ميدانند چرا که مربيان سرشناس بزرگي در اين دوره نتوانستند دهمين قهرماني کهکشانيها در ليگ قهرمانان اروپا را نهايي کند، اما آنچلوتي در نخستين سال حضور خود در مادريد اين کار بزرگ را انجام داد؛ کاري که ژوزه مورينيو با آن همه جنجال و سر و صدا در سه سال نتوانست انجام دهد.
به نقل از ايسنا، آنچلوتي ميگويد قهرماني در فصل قبل ليگ قهرمانان اروپا را به فراموشي سپرده است و الان ديگر به چيزهاي جديدي فکر ميکند. او گفت: ليگ قهرمانان اروپا مهمترين رقابت در سطح جهاني است. همه خاطرات خوب خود در فصل قبل را حفظ خواهم کرد اما آنها تنها خاطره هستند و به گذشته تعلق دارند. الان ديگر بايد از نوع شروع کنيم. براي موفقيت مجدد بايد به شدت کار کرد. بدون زحمت و تحمل سختيها نميتوان موفقيتي را به دست آورد.
سرمربي سابق پاريسنژرمن و چلسي ادامه داد: ميتوانم به خوبي آن چه را فصل قبل رخ داد درک کنم. وقتي به رئال مادريد پيوستم بازيکنان با نهايت حرفهايگري با من برخورد کردند. آنها هر آن چه را قبل از من اتفاق افتاده بود به فراموشي سپردند. مادريد يک شهر بسيار خوب است و طرفداران بسيار احساسي دارد. من اصلا احساس نگراني نميکنم؛ چرا که بازيکنان بزرگي در اختيار دارم که بسيار حرفهاي رفتار ميکنند.
تصاویر : اولین روز خامس رودریگز در مادرید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عکس های خامس رودریگز در اولین روزی که به باشگاه رؤیاهایش پیوست!
تست های پزشکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضای قرارداد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معارفه به هواداران
ضرورتی به فروش دی ماریا نیست
رئال هیچ الزامی به فروش دی ماریا نمی بیند. در حقیقت(sm120) باشگاه از نظر مالی این توان را دارد که هم خامس ، هم ایسکو ، هم دی ماریا و … در ترکیب باشند.
اما نکته اصلی مربوط به خواست دی ماریاست. این بازیکن فصل گذشته علیرغم حرکت زشتی که خطاب به برنابئو انجام داد، باز هم با محبت آنجلوتی مواجه شد اما حالا باز سر ناسازگاری برداشته است. به واقع ال فیدئو در حال حاضر تمایلی به ماندن در رئال ندارد و تمجیدهایش از مسی اوضاع را برایش بدتر کرده است.
رئال از نظر مالی هیچ مشکلی برای حفظ دی ماریا ندارد چرا که باشگاه پس از بردن دسیما از شرایط اقتصادی بسیار خوبی بهره می برد. حالا باید دید که او تن به رقابت و ماندن خواهد داد یا خیر.
دقت کردین جیمز چقدر استیل و سبک بازیش حتی فیسش شبیه کاکا هست اون ضربات فنی که میزنه دریبل هاو پا به توپش البته جوونیای کاکا زمانی که توپ طلا رو برد تازه جیمز پاسور بهتری نسبت به کاکا هست و سرزن وایستگاهی زن هم هست
شبیه جوونی های کاکاست ولی از اون پاسور بهتریه؟؟؟؟ یعنی فک میکنی الان خامس از کاکای سال ۲۰۰۷ بهتره؟؟؟؟ !!!!!Im sorry for you
(sm120)(sm120)(sm120)
حواشی مراسم معارفه خامس: گاف پرز!
معارفه ۴۵ هزار نفری خامس رودریگز با پیراهن شماره ۱۰ در برنابئو با حواشی جالبی همراه بود.
- حدود ۱۵ هزار کلمبیایی که با پیراهن زرد تیم ملی کشورشان به استادیوم آمدند، به محض ورود خامس به استادیوم شعار” آقای گل ، آقای گل ، ممنون آقای گل ” سر دادند تا از شش گل خامس در جام جهانی تشکر کنند.
- مراسم به دو دلیل در ساعات پایانی شب برگزار شد : اول این که از گرمای هوا دوری شود و دوم این که مردم کشور کلمبیا نیز در ساعتی مناسب این بازی را تماشا کنند.
- وقتی پرز در مراسم معارفه به زمان حضور دی استفانو در کلمبیا اشاره کرد، فریاد ” آلفردو ، آلفردو” توسط هواداران طنین انداز شد.
- پرز زمانی که می خواست خامس را معارفه کند، یک گاف جالب داد و بازیکن جدید رئال را ” یامس” خواند!
- پرچم هایی مثل “کلمبیا با پسر خارق العاده” یا ” با ما بدرخش” یا ” خامس، اوندسیما را برای ما بیاور” در استادیوم دیده می شد.
- خبرنگاران کلمبیایی حاضر در استادیوم به حدی ذوق زده شده بودند که سرود ملی کشورشان را می خواندند.
- باشگاه رئال مادرید پیراهن خردسال با شماره ۱۰ را به سالومه، دختر خامس هدیه داد اما سالومه در استادیوم نبود.
آمار خوب خامس در فصل قبل
آمار نشان از عملکرد خوب خامس رودریگز در فصل گذشته دارند. او پارسال ۱۹ گل زد که ۹ تایش در لیگ فرانسه بود که آمار خوبی برای یک هافبک به شمار می رود.
وی در ۳۴ بازی در ۷۲ موقعیت خطرناک موناکو نقش داشت. وی ۱۰ پاس گل داد، ۳۰ خطا ب رویش انجام شد و با ۹۹۵ ضربه به توپ در فاز هجومی، خطرناک ترین بازیکن لیگ فرانسه بود.
(sm120)
(sm120)
(sm120)
کسی نیس؟
سازمان لیگ تقویم رسمی مسابقات لیگ برتر و جام حذفی درفصل ۹۳-۹۴ را منتشر کرد و بر این اساس دیدار استقلال و پرسپولیس در روز ۲۹ یا ۳۰ آبان برگزار میشود.
به گزارش وبسایت نود و به نقل از سایت سازمان لیگ، رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ در نامهای به مهدی تاج نایب رییس فدراسیون فوتبال ورییس سازمان لیگ تقویم یکسال لیگ برتر و جام حذفی را در فصل 94-93 ارائه داد.
در نامه غلامرضا بهروان به مهدی تاج آمده است:
کمیته مسابقات پس از بررسیهای همه جانبه و برگزاری جلسات متعدد و با دبیر سازمان لیگ و نیز ریاست فدراسیون و کی روش سر مربی و همکاران ایشان ،تقویم مسابقات لیگ برتر و جام حذفی باشگاههای کشور در فصل 94-93 را تدوین و تنظیم نموده است .
بر اساس این تقویم دربی پایتخت در هفته پانزدهم لیگ برتر برگزار میشود که بازیهای این هفته در روز 29 و 30 آبان ماه برگزار خواهد شد.
ضمنا تمام تلاش سازمان لیگ این است که هیچگونه تغییری در مسابقات به وجود نیاید مگر در موارد اضطرای و غیرمترقبه و یا اینکه احتمالا در نیم فصل دوم هفته 29 از مورخه 21/2/94 به 18/2/94 در صورت حذف مرحله یک شانزدهم مسابقات قهرمانی باشگاههای آسیا جابجا شود.
کمیته مسابقات وظیفه خود میداند از تمامی اصحاب رسانه های مختلف کشور، مدیران، بازیکنان، کادر فنی باشگاه ها و هواداران محترم آنان و هیاتهای فوتبال استانها،مدیران گرامی ورزشگاههای سراسر کشور، نیروهای انتظامی و یگان ویژه و پلیس راهور و همکاران ارجمند در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال تشکر میکند.
1140
سایت رسمی برنامه نود - مدافع پیشین استقلال و پرسپولیس معتقد است علی دایی حداقل برای یک نیم فصل می توانست شرایط را برای بازگشت علی کریمی به پرسپولیس فراهم کند تا او در این تیم فوتبالش را به پایان برساند.
به گزارش وبسایت نود، علی انصاریان در مورد اینکه برخی حق را به دایی میدهند و معتقدند او باید در مورد نفرات تیمش تصمیم بگیرد، اظهار داشت: این حرف را قبول دارم، چون دایی سرمربی تیم است و باید پاسخگوی نتایج باشد.
وی افزود: گاهی اوقات در فوتبال میتوان با ملایمت کارهایی انجام داد یا برای چنین مسائلی تبصرهای در نظر گرفت. حداقل میشد شرایط را طوری فراهم کرد که کریمی یک نیم فصل برای پرسپولیس بازی کرده و با پیراهن این تیم از دنیای فوتبال خداحافظی میکرد. اگر دایی شرایط را برای بازگشت کریمی فراهم میکرد قطعاً محبوبتر میشد.
مدافع پیشین پرسپولیس همچنین خاطر نشان کرد: خیلی از فوتبالیستها در دوران نوجوانی شاید دنبال شلوغ بازی یا کارهای هیجانانگیز باشند ولی قرار نبود کریمی در پرسپولیس یاغیگری کند یا از کوره در برود. شاید کریمی در دوران جوانی پرخاشگر یا عصبانی بود ولی او مدتهاست که آرام شده و اگر به پرسپولیس میآمد مطمئن باشید هیچ مشکلی به وجود نمیآورد.
(sm25)اینجا هواداران رئال مادریده نه چت روم فوتبال
اینا چیه مینویسی
(sm120) هرجا کسی پر بزنه میام (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پيشنهاد آرسنال به دروازهبان رئال مادريد
باشگاه آرسنال در نظر دارد دروازهبان رئال مادريد را براي فصل آينده به خدمت بگيرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزارشهاي رسانههاي اسپانيايي حاکي از اين است که آرسنال که توانسته است قرارداد داويد اوسپينا، دروازهبان کلمبيايي را قطعي کند، به ايکر کاسياس، اسطوره تيم ملي فوتبال اسپانيا و رئال مادريد پيشنهاد داد.
آرسنال با باشگاه نيس در ليگ يک فرانسه بر سر انتقال سه ميليون پوندي شماره يک اين تيم به توافق رسيد اما به نظر ميرسد آرسن ونگر به يکي از بهترين دروازهبانان دنيا چشم دارد.
روزنامه ال کانفيدنشال مدعي شد که تفنگداران به ايکر کاسياس پيشنهاد دادهاند.
ايکر کاسياس در فصل گذشته تقريبا در تمام بازيهاي لاليگا روي نيمکت بود تا ديگو لوپز درون دروازه رئال مادريد قرار بگيرد. وي در عوض در تمام مسابقات ليگ قهرمانان اروپا براي سفيدپوشان به ميدان رفت.
آرسنال منتظر باشگاه رئال مادريد است تا اجازه جدايي اين بازيکن را صادر کند. هنوز يک سال از قرارداد دروازهبان 33 ساله در برنابئو باقي مانده است.
به گزارش اين روزنامه کاسياس ميتواند تقاضاي دستمزد بيش از 9 ميليون يورويي داشته باشد. ايکر کاسياس تمام دوران فوتبالش را از زماني که در سال 1990 به آکادمي جوانان باشگاه پيوست، در رئال مادريد سپري کرده و اولين بازياش در تيم اصلي را در سال 1999 انجام داد.
آرسنال در تابستان پس از جدايي فابيانسکي به دنبال دروازهبان جديدي بود که با چزني رقابت کند.
از سال 2005 که فیگو رئال مادرید را ترک کرد، هیچ کدام از شماره ده های رئال بیش از 3 فصل نتوانستند در این باشگاه به فعالیتشان ادامه دهند.
شماره "10" همیشه برای یک ستاره در فوتبال بوده است. از سال 2000 که آغاز کنیم، انتقال جنجالی فیگو را می بینیم که از بارسلونا به رئال مادرید ملحق شد و شماره 10 آن باشگاه را بر تن کرد. فیگو از 2000 تا 2005، به مدت 5 سال شماره 10 را در رئال مادرید بر تن می کرد.
پس از فیگوی پرتغالی، بازیکن برزیلی به نام روبینیو آمد و شماره 10 رئال مادرید را گرفت، زمانی که روبینیو در سانتوس بود، به او پله دوم می گفتند.
روبینیو از سال 2005 تا 2008 برای رئال مادرید بازی کرد، او در 135 مسابقه با پیراهن باشگاه رئال مادرید به میدان رفت و با این تیم 2 بار به مقام قهرمانی اسپانیا رسید. ( 2007-2008) یک بار هم در سال 2008 قهرمان **** کاپ اسپانیا شد. اما طولی نکشید که خبر جدایی این بازیکن در صدر گزارش های خبری قرار گرفت، دو باشگاه منچستر سیتی و چلسی برای انتقال این بازیکن رقابت می کردند، در انتها تیم دوم شهر منچستر موفق شد روبینیو را به خدمت بگیرد.
بازیکن بعدی، وسلی اسنایدر بود؛ بازیکن هلندی در سال 2007 از آژاکس به رئال مادرید ملحق شد، البته آن زمان هن چنان روبینیو در تیم بود و شماره 10 را بر تن می کرد.سال 2008 اما با رفتن روبینیو، شماره 10 معروف باشگاه رئال مادرید به اسنایدر رسید، این هافبک خوش نقش هلندی در 87 بازی برای مادریدی ها 24 گل به ثمر رساند و در قهرمانی **** کاپ اسپانیا ( سال 2008 ) سهیم بود.
شاید عجیب ترین بازیکنی که پیراهن شماره 10 مادرید را بر تن کرده، لاسانا دیارا باشد. او فصل 2009-2010 برای مدتی کوتاه این پیراهن را بر تن کرد، سپس آن را به مسوت اوزیل داد. دیارا در 118 بازی برای رئال مادرید 2 گل به ثمر رساند، لیگ و **** کاپ اسپانیا را با باشگاهش به دست آورد و سال 2012 مادرید را به مقصد آنژی ماخاج قلعه روسیه ترک کرد.
آخرین بازیکنی که قبل از جیمز رودریگز شماره 10 را بر تن کرد، مسوت اوزیل آلمانی بود. او سال 2010 و پس از جام جهانی به رئال ملحق شد. اوزیل بازیکن تاثیر گزاری بود، 159 بازی برای رئال انجام داد و 27 گل به ثمر رساند، او همچنین 73 پاس گل داد. سال 2012 به همراه تیمش قهرمان اسپانیا شد و جام حذفی را در سال 2011 با این تیم کسب کرد. اوزیل فصل گذشته در یک انتقالی عجیب، مادرید را به مقصد لندن و تیم آرسنال ترک کرد.
پس از لوئیز فیگو، هیچکدام از بازیکنانی که به رئال مادرید آمدند و شماره 10 را بر تن کردند، بیش از 3 فصل در این تیم نمانده اند.
(sm127)(sm74)(sm127)
(sm128)(sm128)(sm128)
(sm134)
7(sm127)8(sm127)9(sm127)10(sm127)11(sm127)22(sm127 )
Players
1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Goalkeeper
13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Goalkeeper
25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Goalkeeper
4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Defender
3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Defender
2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Defender
17 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Defender
15 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Defender
5 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Defender
12 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Defender
18 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Defender
14 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
11 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
19 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
22 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Midfielder
7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Forward
9 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Forward
20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Forward
Coaches
Carlo Ancelotti Coach
Fernando Hierro Assistant coach
Paul Clement Assistant coach
Giovanni Mauri Head fitness coach
Villiam Vecchi Goalkeeper coach
(sm25)خدیرا و دی ماریا خصوصا خدیرا نباید برننقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Isco Francisco Román Alarcón
(sm120)
خصوصا دی ماریا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Pepe Képler Laveran Lima Ferreira
(sm120)
Fransisco Aracon (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هافبک دفاعی فقط الونسو داریم ایارا هویج است(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23 (sm127) 5 (sm127) 2(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل و انتقالات اروپا خیلی طولانیه لامصب(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]