ورید پاک امیرم مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که در تدارک گلنار است (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ورید پاک امیرم مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که در تدارک گلنار است (sm2)
و کماکان پوچی ست ،
اندر جهان ...
سه نخ سیگار دارم
و سینه ای پر از رنج ...
باری به روی دوش ،
خسته ، جدا ، مدهوش ...
من 7 نخ سناتور دارم ! (sm25)نقل قول:
آقام حنا دبنده ... (sm50)
تا دیروز مهران مدیری ، متهم ردیف اول پولشویی تشریف داشت ،
بعد از برگزاری کنسرت به مقام آندرآ بوچلی دست پیدا کرده ست ...
گُل ریحون دبنده ... (sm50)
آلبوم پنجم نمیاد ...
اصلا پنجم بیاد ...
اصلا مهم نبود ...
کُلتَت چه خوش صداست ...
دوشنبه کارای زیادی قرارِ بیاد فکر نکنم دوشنبه پخش بشه ،
احتمالا میره برا چهارشنبه ...
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مافیا ...
... تو کمک داور ویدیویی و هر چی که هست ...
دوشنبه بازی من یو و تاتنهام تشریف داره ...
نود ، هم داره ...
نیستی بگی ، امشب نود داره ... (sm81)
استقلال و السد هم در دوشنبه به مصاف هم خواهند رفت ...
کاشکی می شد مُرد ...
دوشنبه چقدر دوشنبه تشریف خواهد داشت ...
کاشکی سینجول در دوشنبه ی موعود جان به خاک تسلیم کند ...
رییس اومده ... (sm176)
زمین بازی بارسا یه چیزی بین زمین ملوان و شموشک تشریف داشت ...
چرا تموم نمیشه ...
آرسنال بُرد ...
تو لیگ می مونه ...
کوین اسپیسی به خاطر کاری که بیست سالِ پیش انجام داده و الان صداش دراومده ، کلا از فعالیت هنری کنار زده شده ،
اونوقت مردم واسه کنسرت مدیری خودشون رو جر دادن
من لیگ ایرانو خیلی دنبال نمیکنم ولی واقعا تا حالا همچین زمینی ندیده بودم تو لیگ حرفه اینقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همین زمینی که امشب دیدی ، انگار کل زمین هایی که تو ایران به جز آزادی توشون بازی برگزار میشه رو دیدی ...
(sm2)
عرق سگی شده خانواده ای 100 تومن ...
آدم دردش رو کجا ببره ...
آخه این چه مملکتیه ...
پلیسش دزده ،
قاضیش دزده ،
رییسش دزده ،
مدیرش دزده ،
ساقیش دزده ...
ولی هنوز ،
پَک ،
همون قیمت قبل تشریف داره ...
من که با کاپیتان بلک و مور و مکبث سیگار کشیدن رو شروع کردم ، الان رسیدم به کنت ،
هلاک میشم وقتی می بینم یه بچه ی 15 ساله باید 6 تومن واسه یه پاکت بهمن پایه بلند بده ...
اینا که با بهمن سیگار کشیدن رو شروع می کنن ،
حتما به هرویین روی خواهند آورد ...
قیمت یک گِله ای دوا ، برابر است با یک پاکت کنت ... (sm50)