درصد اینکه یکی سیم کشی خونه خراب شه یک در میلیونه
نمایش نسخه قابل چاپ
درصد اینکه یکی سیم کشی خونه خراب شه یک در میلیونه
(sm120)یه مودمم خریده بودم خوشبختانه تو انبارشون نبود پولمو پس دادن (sm2)
مودمم سالمه(sm19)
(sm21)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلل الخالق بگو چرا داعش حمله نمیکنه اینجا خودمون جهش یافتشو داریم
(sm2)
همه جا رو گشتم کجایی عزیزم؟؟؟ (sm50)
سایت چورن هاب یک هفته اکانت رایگان میده ! فک کنم واسه نیمه شعبان بوده (sm2)
02 Bepa Khizid(sm50)
جز لحظه ای که دست تکون دادی
از چهارشنبه چیزی یادم نیست
ابرای بارون زا رو برگردون
مردی که اشک نریزه آدم نیست ... (sm50)
online(sm50)
عماد_طالب_زاده : جز رضا یزدانی به همه خواننده ها گوش میدم (sm59)
کسی مودم خواست بگیره من یه دونه دارم آکبند ASUS تک آنتنه چون یه بار باز شده ارزون میدم (sm51)
کسی خواست بگه گارانتی هم داره به شرط کار (sm59)
چند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای تیک تیک ... (sm50)
امید پلی ..
کجا گذاشته
می موس ..
نمیدونم چقدر میدی ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
128 هم بزار لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)شاهین نجفی از موزن میگه ..
قیف خر افتادیم ..
اسم تایپکشو هم عوض کن لینکو بزار پست اول دیگه(sm10)
(sm2)الی هرچی از شاهین بدت میومد * هزار کن خالی کن سر امیر ..
توالت داره میره عکسشو میزاره .. (sm30)
هرچی من میگم این کلاغ کوفی هستش بعضی ها بدشون میاد
(sm2)بی راهم نمیگه
(sm2)شست
خب اگه طرف خودش شعر خوب بگه حرفی نیست ! (sm59)
امید فک کنم تو همون 40 سال پیش گیر کرده .. :l
اوووف انقد بدم میاد از این ویولون تم ترکی داره ..
آلبوم دوگانه مخصوصا ..
اول تراک چکاوک رو میگیریم(sm50)
کجایی مردک (sm120) باز ممه دیدی از کمین در اومدی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای آزادی میخوام اما با تو تو قفسم .. (sm172)
عکس کبوتر روی کاور :|
مقوا ... (sm25)
الی شاتل جشنواره گذاشته ترافیک و اینا هدیه میده ..
(sm3)[در حال حاضر شهرهای استان مازندران و شهرهای یاسوج و گچساران شامل این جشنواره نمی شوند]