دختره ۱۴سالشه با دوست پسرش رفته شُمال
حالا ما با دوس دخترمون قرار میذاشتیم از دور واس هم دست تکون میدادیم
نمایش نسخه قابل چاپ
دختره ۱۴سالشه با دوست پسرش رفته شُمال
حالا ما با دوس دخترمون قرار میذاشتیم از دور واس هم دست تکون میدادیم
بعضى ها توىِ دل ما جا دارن، اینا جاشون امنه و موندنیَن
بعضى ها هم هستن که توىِ روده ىِ ما جا دارن، متأسفانه اینا رفتنیَـن (sm155)
شوما به خودت نگیر !
رفیق لطفا واژگانی رو که جلو خانواده بکلر نمیری با یه کاراکتر مثل * . / ـ ÷ پوشش بده که توی جستجو پیدا نشن که چراغ تاپیک روشن بمونه نیان درشو تخته کنن در به در شیم... مثل کاری که من کردم الان... ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﺮﺩﯾﻢ !!! ﻣﺜﻼ ﺷﺐ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﺪ ﯾﻪ ﭼﺎﺩﺭ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪﯾﻢ ﺭﻭﻣﻮﻥ ﻣﻦ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﺎﺱ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ |:
ﺍَﯼ ﺗُﻔــــــــــــــــ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﮔﺎﺭ !
ﭼﻮﺏ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻧﺎﻗﺼﻤﻮ ﺧﻮﺭﺩﻡ !!!
پیرمرد به منشی اش گفت یک هفته بریم شمال
منشی به شوهرش گفت یک هفته میرم ماموریت
شوهره به دوست دخترش گفت یک هفته خونه خالیه
دوست دخترش به شاگرد خصوصیش گفت یک هفته میره مرخصی
شاگرده به بابابزرگش (پیرمرد) گفت آقا جون یک هفته تعطیلم میشه بریم شمال؟
پیرمرد زنگ زد قرارو با منشی کنسل کرد
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از فانتزیام اینه که همه مردای دنیا طی یه حادثه دلخراش فوت کنن فقط من بمونم . . .
بعد وظیفه ی سنگین بقای نسل انسان بمونه روی دوش من (البته برخلاف میل باطنیم)
منم از بین خانمهای روی زمین خوشگلاشون رو سوا کنم تا فقط نسل ما خوشگلا رو زمین بمونه . . .
وای ….
اصلا هم خوش نمیگذره….
چیه آقایون حسودیتون میشه؟
شما دیگه فوت کردین . . .
منم مجبورم . . .
مرسی (sm127)نقل قول:
فقط اون نکته رو در نظر داشته باش لطفا...(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چراغتو عشقه ................رو چشم(sm66)
یارو تو خیابون ماشین زده بهش پهن شده کف آسفالت
رفتم دستش رو بگیرم بلندش کنم از رو زمین
می گه «قربونت تو همین حالت یه عکس ازم بگیر می خوام بذارم تو فیس بوک!»
خدایاااا چرا دنیا نابود نشد ؟!!
لامپتیم... (sm66) اگرم اونو ویرایش کنی بهتر میشه (sm10)نقل قول:
حله داشی .....ویرایش شد(sm62)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم پولامو جمع میکنم تا واسه خودم ولنتاین کادو بگیرم!!
چیه سینگل ندیدی؟؟!
سینگل ندیده :|
فقط نمی دونم چی بگیرم خوشم بیاد(sm77)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . .
میگم که خیلی آقایی (sm70)نقل قول:
چقدر یه عادم باید آقـــــــــــــا باشه که این همه شکسته نفسی بکنه ، آقایی آقااا (sm70)نقل قول:
زنده باشی (sm127)
اصن من پیش آقــــــــــایــــــــــی تو سوسکم (sm120)
کلا داغونه ...نقل قول:
عهد بر تلخ ترین لحظه سختم بستمنقل قول:
از فردا آدم دیگری به کامت هستم . . .
# جنبه لطفا (sm10)نقل قول:
آتی سخنگوی موقت هستا ، حرفشو گوش بدین لطفا (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm165)
نوید هم سخنگوی پاره وقت هست ، حرف نویدم گوش بدین که خیلی آقاست (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدین دمه دره این ســوپر مارکتا یا فروشگاه زنجیری ها چندتا دخترای خشگل میزارن با یه سری محصولات که مشتری جذب کنن و تست کنن مزه رو!
امروز داشتم رد میشدم یکی از دخترا بهم گفت میتونم چند لحظه وقتتونو بگیرم؟
خیلی ریلکس نگاش کردم گفتم: نه
دیدم قیافش یه جوری شد دلم سوخت گفتم اها برای تست مزه محصولاتتونه!؟
گفت بللله
منم گفتم بهکــــ.یرمبه من چه
تا خواست عصبی شه دری وری بگه زود گفتم وااای نگاه حدسم درست بود راجبت وقتی عصبی میشی یه جوره خاصی میشی
یهو آروم شد موهاشو مرتب کردو با یه لبخند گفت چجور خاصی منظورتونه
گفتم خیلی خاصه قابله وصف نیست...
گفت خب بگیییین چجوری
گفتمکیــــ.ریتمام و فرار کردم
هرکی هم فکر میکنه منکــــ.سخلمدرست فکر میکنه :||
دَمت جوش (sm62)نقل قول:
ببین رفیقاش چقدر آقــــــــــــــان که کمال ـشون اثر کرده...(sm120) آقایی سالار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون سخنگوی اصلی برم که از همه آقــــــاتره (sm59)نقل قول:
(sm19)
آقایی(sm70)نقل قول:
ﻣﻨﻢ ﺑﯿﺎﻡ؟
.
.
.
.
.
.
.
- ﻧﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﺑﺮﯾﻢ ﺁﻣﭙﻮﻝ ﺑﺰﻧﯿﻢ!!!
ﺁﺷﻐﺎﻝ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﻮﺳﺘﺎﻟﮋﯼ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﮐﻮﺩﮐﯽ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چقدرم این سرعت مانع بشه که پست نتونم بزارم ، باز یه چندتایی میزارم ، دلاتون شاد (sm127)
ﻣﺎﺳﮑـــ.ﺲﺭﻭ ﺍﺯ ﭘﺪﺭﻣﺎﺩﺭﺍﻣﻮﻥ ﯾﺎﺩ ﻧﻤﯽﮔﯿﺮﯾﻢ، ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ
ﻣﻌﻠﻢﻫﺎﻣﻮﻥ، ﻭ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺻﺪﺍﺳﯿﻤﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻓﮑﺮﺵ
ﺑﺎﺷﻪ، ﻭ ﻧﻪ ﺣﺘﺎ ﺍﺯﺍﻭﻥ ﯾﻪ ﻭﺍﺣﺪ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩﯼ ﺳﺎﺑﻖ ﻭ
ﺷﮑﻮﻩ ﻫﻤﺴﺮﺩﺍﺭﯼ ﻓﻌﻠﯽ.
ﻣﺎﺳﮑـــ.ﺲﺭﻭ ﺍﺯ ﻓﯿﻠﻢﻫﺎﯼﭘـــ.ﻮﺭﻥ
ﯾﺎﺩ ﻣﯽﮔﯿﺮﯾﻢ،ﭘـــﻮﺭﻥﺍﺳﺘﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﺍﺑﻄﻪﯼﺟﻨــﺴﯽﺭﻭ
ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺎ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯽﮐﻨﻦ، ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﻣﺮﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﯿﭻ
ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ، ﺗﺨﯿﻼﺕ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﺷﺪﻩﯼ ﮐﺎﺭﮔﺮﺩﺍﻥ ﺍﻭﻥ ﻓﯿﻠﻢ ﺭﻭ
ﺑﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﻣﯽﺫﺍﺭﻥ، ﻏﯿﺮ ﻣﻤﮑﻦﻫﺎ ﺭﻭ ﻣﻤﮑﻦ ﻣﯽﮐﻨﻦ،
ﭘﻮﺯﯾﺸﻦﻫﺎﯼ ﻋﺠﯿﺐ ﻏﺮﯾﺐ، ﺍﻧﻌﻄﺎﻑﭘﺬﯾﺮﯼﻫﺎﯼ
ﺑﺎﻭﺭﻧﮑﺮﺩﻧﯽ، ﮐﻤﺮﻫﺎﯼ ﭘﻮﻻﺩﯾﻦ ﻭ ﺧﺴﺘﮕﯽﻧﺎﭘﺬﯾﺮ،
ﺍﺭﺿــﺎﺷﺪﻥﻫﺎﯼ ﺑﺎﺷﮑﻮﻩ ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﺳﻠﻮﻣﻮﺷﻦ
ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻫﻤﻪﭘـــﻮﺭﻥﺍﺳﺘﺎﺭﺍﯼ ﺩﺭﺑﻨﺪ
پــــ.ورناستارای بیمار
بانو کیریستی ماک
ﺧﺎﻧﻢ ﺍﻟﮑﺴﯿﺲ
ﺑﺎﻧﻮ ﭘﺎﻣﻼ ﺍﻧﺪﺭﺳﻮﻥ
پـــورناستارای بازنشست شده
ساشا گری
ﺍﺳﺘﺎﯾﻞ ﻫﺎﯼ غیر ﻣﻤﮑﻦ
ﻫﻤﻪ ﻭﺭﺯﺷﮑﺎﺭﺍ
ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺑﺎ
آیا از خشکی پوست خود رنج می برید؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به تخـــم حمید معصومی نژاد خبرنگار اعزامی صداوسیما - رم
واللا :||
خجالت نمیکشی؟
مردم سرطان دارن میسازن باهاش! اینم درد شد آخه؟
برو توبه کن برو
اول از ته دلت آمـــــــــــــــین بگو بعد متنو بخون...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
قربونم بری...!
(ツ)
/██\
▒ ▒
مورد داشتیم دختره رفته تست مربی گری برای مهد کودک،
بهش گفتن یه رفتار بچگانه از خودت نشون بدهشلوارشوخیس کرده:)))))
پاشو مرد لنگ ظهره برو نون بگير.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر مهران غفوريان
چيه مگه حتما بايد ربط داشته
باشه
مهران غفوریان نباید برا خونشون نون بخره
عجب!
حسین پناهی "
آري از پشت كوه آمده ام
چه ميدانستم اينور كوه بايد
براي ثروت ، حرام خورد
براي عشق ، خيانت كرد
براي خوب ديده شدن.، ديگري را بد نشان داد
وبراي به عرش رسيدن ، بايد ديگري را به فرش كشاند.....
وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم ، ميگويند:
"از پشت كوه آمده!"....
ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم بازگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اينكه اينور كوه باشم و گرگ!
حالت چطوره صابر خوبی عزیزمنقل قول:
مهران غفوریان مجرد تشریف داره
اینم ربطی نداشته همینجوری گفتم
حتما که نباید ربط داشته باشه
(sm2)نقل قول:
کم بد نیستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شُتُری؟
خیلی آقایی که گفتی مجردِ ، میفهمی خیییییلی آقایی (sm10)(sm70)
خوش گلدی شیخ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)نقل قول: