صابر هستی؟
تو یواشکی میگه: یک عمر آب شدن. درسته یا من اشتباه شنیدم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
صابر هستی؟
تو یواشکی میگه: یک عمر آب شدن. درسته یا من اشتباه شنیدم؟
نه من فکر کردم دارین برنامه ریزی میکنین که صابر برای پست 30000 کامنت بده.. نگو شما داشتین صفحه رو پیگیری میکردین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نیس تو هم مغزت پری.ود شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخوابی خوب میشی(sm2)
من که اصن نبودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم تو چی گفتی اونا چی گفتن(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون مشکل خودته(sm2)نقل قول:
تازه رفتم خوندم.. صحنه را دیدم.. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخ به نوید(sm2)
الان میرم به امیر رشوه میدم تو و نوید رو بن بکنه نتونی هیچ غلطی بکنیننقل قول:
من به کمک امیر تو دهن نوید و شیخ میزنم (sm70)
(sm70)نقل قول:
یه لحظه تو ذهنم تداعی شد با توجه به اینکه اسمت حسین هستش ف این جمله رو خیلی بهت گفتن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که من میشنوم
در لشکر عراق
کوچِ بنفشه ها
از وحشتِ چماق
یک عمر آب شدن
یک فصل ، فصلِ داغ
سُس بود زندگی
با طعمِ تلخ و تند ...
بله ما از وحشت چماق یک عمر آب شدیم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]