برو بخواب (sm2)خواب خوش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو بخواب (sm2)خواب خوش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز به خیر.(sm176)(sm120)نقل قول:
دقیقا حافظم یاری نمیکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم محمود جهان رو 600 خریدم.. اینو مطمئنم.. چون چونه زدم 550 گرفتم(sm2)
حالا ببین کدوم زودتر اومد.. محمود جهان یا مسافر شادمهر
چه البومی بود محمود جهان.. ی سر بندری و شاد(sm2)
اِسی کارمبئو ، اسی تورام ، اسی ماکلله (sm120) بازم بگو (sm98)نقل قول:
خوب بخوابی (sm10)خواب اونجوری ببینی(sm120)نقل قول:
(sm77)محمود جهان گوش میدادی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای خاکِ کاهو بر سرت (sm39)
79 رفتم دانشگاه ، یه پراید قراضه خریدم ، مینداختم گوش میدادم خیلی حال میداد ، لامصب تا 83 همش آلبوم میومد ، همه عالی ، نمیدونستم کدومو گوش بدم (sm120) اما حالا دچار کمبود آهنگ برای ماشین شدم (sm120)
وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصا بسوزم
چیکار کنم دلمو با نخ سوزن بدوزم ؟ (sm50)
(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی خودتم محمود جهان گوش میدادی(sm2)
بابا من راهنمایی بودم اونموقع... دلمون شاد بود.. نه الان که هرچی غم و غصه میخونن بیشتر خوشمون میاد(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سالته ؟
معلومه بچه پولدار بودی که 600 میدادی زرت زرت آلبوم میخریدی (sm120)
آره اون زمان عشق و حال و صفا سیتی بود (sm172) الان که ریدن به موسیقی رفته (sm3)
متولد 66... 5 سالی ازت کوچیکترم(sm120)نقل قول:
پولدار کجا بود(sm2).. کلی خواهش و تمنا میکردم بابا میگرفت(sm120) سالی 4 تا البوم هم نمیشد
این نسخه از آلبوم با قیمت هفت هزار تومان عرضه می شود که شامل جلد اورجینال کاور و یک یادگاری برای مخاطبان هم هست. قصد داشتیم که مخاطبان برای تهیه سی دی اورجینال ترغیب کنیم زیرا موسیقی که از اینترنت دانلود می کنید حتی اگر کیفیت 320 هم باشد، باز هم از این کیفیتی که عرضه کردیم کمتر است.»
(sm120)