(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد قطعات طرب انگيزي كه در البوم " امير بي گَزَند " وجود دارد، به اطلاع شما مخاطبان عزيز مي رسانيم،
اين قطعات با انچه شما از اين نوع موسيقي برداشت ميكنيد ، بسيار تفاوت دارند.
(sm70)
(sm2)
سرلکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماهی که توو آکواریوم زار می زنه
تا توی اشک های خودش زندگی کنه..
باید تلو تلو بخوری این زمونه رو...
(sm27)
صبح بخیر عزیزانم (sm127)
(sm50)
ژارلی نبود که (sm120) الان گفتی یادم اومد (sm120) یارنی jarni شماره 17 کرواسی و 6 منتخب اروپا بود . یادش بخیر مموری کارت میزاشتیم همه انگلیسی میشد . طبق روایات و احادیث در اکثر نقاط کشور فوتبال 99 میگفتن (sm120) یه مدت فراخوان داده بودن مسابقات کشوری گرگان میخواستم برم (sm2) آفریقای جنوبی میگرفتم ماسینگا و مک کارتی (sm2) یادش بخیر (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط babamasoud [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ماه پیش نشستم با خواهرزادم pes بازی کردم 5 تا خوردم (sm2) قربونش برم گفت دایی جون مطمئنی قبلاً بازی میکردی ؟ (sm2)
کپی در اومد (sm120)فقط نمیدونم چرا اینقد آرم جدیدو آوردن وسط تصویر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)از امیر احتشام زاده شکایت کرده (sm2) وقتی یه ک.خل از ک.سخلی دیگر شکایت می کند (sm2) انصافاً نمیشه گفت کدوم ک.خلترن (sm2)
(sm120)
جانشین رئیس پلیس دبی در توییتر خود نوشت:
ای رسول الله، ما فارسها را به راه مستقیم باز خواهیم گرداند، و ایران را به دین خدا باز میگردانیم.
سیاوش شادمهر استاد اندی در فهرست انتشار (sm173)
کدومو ریلیز کنم (sm2)(sm2)
(sm77)مردم ما نیازی به آنتالیا ندارند . به کریمه بروید بدون ویزا (sm2)(sm2)
کریمه یه نفر حرکت آقا (sm2)
ای خدا چرا امروز باید انقد بخندیم خدا به خیر کنه (sm2)
پرسش و پاسخ اینترنتی ای که به تغییر نام آلبوم ختم شد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+ قطعیت حضور حسین صفا، علیاکبر یاغی تبار، بهروز صفاریان، عادل روحنواز، فرشاد حسامی و کوشان حداد در آلبوم جدید چاوشی
مارگوت رابی و تارزان (sm173)بد میزنه زمین
وای خدا چرا امروز اینطوریه (sm2)
تسنیم
پرسش و پاسخ اینترنتی شبانه یک خواننده پاپ در صفحات شخصی ای، به تغییر نام آلبوم جدید این خواننده ختم شد.
چرا این موسیقی ما عادت داره اینقدر کسشر بنویسه (sm3)
پای صحبتهای بهترین تنظیمکننده سال 93 در سومین جشن سالانه موسیقی ما
+ الان همه تیتراژهای تلویزیون را خوانندگان سنتی میخوانند
+ شاید انتخاب آرمین برای قطعه «نیستی» اشتباه بود
+ مشغول همکاری با محسن چاوشی، محمد اصفهانی، علی لهراسبی و... هستم
+ یا باید رپ متولد نمیشد یا از ابتدا به همین شکل مؤدبانه و به نوعی رپ اسلامی فعالیت میکرد
+ کسی نمیتواند مخاطب خوانندهای را از او بگیرد، مگر اینکه کنسرتها تکراری باشند
+ به این نگاهی که باعث شده موسیقی پاپ اصولاً یک موسیقی بیارزش و موسیقی سنتی ارزشمند محسوب شود، همیشه اعتراض کرده و خواهم کرد
+ همکاری اخیر من و محسن چاوشی در سریال «شهرزاد» با موفقیتی روبهرو شد که تصمیم تهیهکننده را برای انتخاب تیتراژ، آن هم بعد از پخش چند قسمت از سریال عوض کرد و چاوشی جایگزین قربانی شد که موفقتر هم بود
میتواند یک رپ سالم اسلامی باشد که این با قواعد رپ بسیار فاصله دارد.
خاک بر سرت (sm3)
- * در همین راستا، این اواخر هم برخی از خوانندگان پاپ نامهای را به شخص رئیسجمهور نوشتهاند.
من از جزئیات آن نامه دقیقاً اطلاعی ندارم، اما به نظر بیشتر چیزی شبیه «اماننامه» بود.
(sm30)
عجب حلوای قندی تو، امیر بیگزندی تو
عجب ماه بلندی تو، که گردون را بگردانی
هومن خلعتبری این بیت رو توییت کرده (sm127)
(sm77)
(sm50)
(sm50)
بازم به یک لا پیرهن
خوابیده زیر نسترن
ترسم که بوی نسترن
مست است , هشیارش کنم
ای آفتاب آهسته نِه , پا در حریم یار من
ترسم صدای پای تو خواب است , بیدارش کند
(sm50)
(sm2)گوتا(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساتید تا بحال کارت بانکیتون منقضی شده ؟ رفتین تمدید کردین مگه شماره کارت عوض میشه ؟
سجاد خوشگله کجایی
ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف بده تو رو چی به فوتبال جزیره بچسب به همون قله مرغیت
بله عوض میشه و کارت جدید میدن با تاریخ انقضای جدید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه خیلی بده ! (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما شیخ و واعظ کمتر شناسیم
یا جام باده یا قصه کوتاه ... (sm50)
کوفتتون بشه من نمیدونم این امریکاییا چجوری همشون اپل دارن گرونه لامصب بعدشم مگه مایکروسافت مرده اونجا یه فیلم ندیدم غیر اپل جلوی اینا چیز دیگه ای باشه
(sm81)جان من طراحیو نیگا کیبورد موسشم که نگو
(sm172)الکامپ
دوشنبه 23 آذر تا پنجشنبه 26 آذر
این دهنش زیادی گشاده با این چیزا درست نمیشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایزو نمیدونم ولی فکر کنم وزنش 65 کیلو بود(sm120)به گینس مراجیعه شود
ریدی بابا.. اینقدر گفتی صعود میکنه اخر حذف شد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]