قرارداد یعقوب کریمی تو سپاهان و مسلمان تو لنگ رو هم به اندازه کل بازیکنای امید همه تیمای اسیاییه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
قرارداد یعقوب کریمی تو سپاهان و مسلمان تو لنگ رو هم به اندازه کل بازیکنای امید همه تیمای اسیاییه(sm120)
یعنی خاااک بر سرشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوری تخمینی گفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن یعقوب کریمی تو سپاهان یه میلیارد و 350 میلیون گرفت(sm21)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاس گل گوتی هیچوقت یادم نمیره(sm120) تا یه مدت هنگ بودم(sm120)
بخدا ایارا رو بذارید هافبک دفاعی بهتر نتیجه میگیرید(sm120) حداقلش اینه که پست تخصصیشه(sm120)
اصلا شکی نیست که بازیکنای ما جزو گرونهای جام هستن!نقل قول:
در ضمن بدون نگاه به قرار داد ها یه نگاه با اسم ها بکن: مسلمان. یعقوب کریمی. کاوه رضایی . خانزاده و ......
همه اسم و رسم دارن و کیفیتشون هم خوبه (حداقل شکی نیست که از بازیکنای ویتنام بیشتره) اونوقت باید اینطوری نتیجه بگیرن؟؟؟
یه خورده مشکوکه
رئال یکی مثه الونسو میخواست که جلوی دفاع رو جمع کنه تو بازی با سوسیداد ضعف نبود هافبک دفاعی کاملا مشخص بود دوباره تاریخ تکرار شده اینبار به جای ماکله له ژابی الونسو(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بهترین گزینه وراتی بود که دیوث قراردادشو تمدید کرد کار بجایی رسیده بود که خواست گوارین رو بخره(sm21)
دفاع هم که ریده(sm25) ایکرم از بعد جام جهانی میترسه از تو دروازه بیاد بیرون من دقت کردم خیلی کم دروازه رو ول میکنه حتی بیاد رو نقطه پنالتی(sm21) اعتماد بنفسش کاملا از بین رفته(sm21)
کلا بحران تو رئال بیداد میکنه رفتیم واسه 12 سال دیگه(sm120)
مشکوک نیست ادعاشون میشه میگن ویتنام و قرقیزستان که کاری نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا تیمای ایرانی همیشه باید زیر فشار باشن تا نتیجه بگیرن نه اینکه راحت باشن مثه والیبال تا 2 ست عقب میفته میرن تحت فشار بازی رو 2-2 میکنن(sm120) ژن ایرانیه دیگه احساسی هستیم(sm120)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم مشکوکه دلیلش اینه که اگه من جای اونا بودم و یه هتل برامون میگرفتن که 7 نفری تو یه اتاق بخوابیم خودم میزدم تو گل خودمون!!!!!ژن ایرانیه دیگه احساسیه!!!نقل قول:
در کل فکر میکنم حرفت درسته! دست کم گرفتن
(sm2)نقل قول:
بازی اشتوتگارت-بایرن آلونسو یه تنه قورت میداد هافبک های حریف رو(sm120)
فصل بعد بهترین گزینه واسه شما پوگباست(sm120)