ها والا.. دمت گرم.. پیش بینیات همیشه درست در میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ها والا.. دمت گرم.. پیش بینیات همیشه درست در میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها آهنگ جدید انریکه رو سراغ ندارید ؟
ریدم سر در تیمتون(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
چه شروعی داره اهنگ کجایی(sm120)
برو آقا مزاحم نشو من نامزد دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مافیاش موافق نیستم ولی بعد س.کس الکس رو موافقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار تیمتون به جایی رسیده سیستم علی اصغری دارین اون فلینی پشم گوسفند رو میفرستین جلو هی سانتر میکنین خرکی گل بزنین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا تو سطح اول اروپا مگه میشه ی تیم تاکتیک اصلیش این باشه(sm77)(sm30)
خداییش کم لطفی نکن(sm2)مرده 2 بار تو 10 سال تیم رو قهرمان اروپا کرد .. حالا بعد اون ببین اگه تا 20 سال دیگه اینا قهرمان اروپا شدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم با یه مشت ک...س خل بازی میکنیم دیشب به زور شدیم 11تانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم که این منچستر لیاقت لیگ قهرمانان رو نداره
سرعت نت چرا امروز اینقدر ریدست(sm102)
ها والا(sm2)حنیف(sm120)نقل قول:
چرت نگو مردک تو 2 سال اندازه کل تاریخ فرگوسن پول بازیکن دادین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرگوسن آدم زرنگی تشریف داره اگه خودشم بود ایمان داشته باش وضعیت همین بود که الان هست فقط بزرگترین اشتباه این بود که مویس رو آوردن اگه از همون سال اول فن خال اومده بود الان اینجوری به فلاکت نمی افتادیمنقل قول:
این سایتایی که پسوند ir دارن کلا برام بالا نمیاد(sm178)
(sm77) شماره 16 رقمی و رمز و کوفت زهر مار عوض نمیشه فقط تاریخ انقضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرگوسن با اسکلتر از ایناش تیمو تو کورس داشت(sm98)نقل قول:
ون خال کلا ادم بیشعوریه... بی شخصیت هم هست... (sm120)
زر نزن وقتی انجام ندادینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا فیها خالدونش همه عوض میشه(sm2)
فقط من 15 ساله هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) یه هفت هشت تایی دارم (sm120)نقل قول:
یادم نمیاد عوض شده باشه (sm70)
زمان فرگوسن گیگز بود اسکولز بود همین دوتا میتونستن کامل یه تیم رو رهبری کنن اما الان سگ ساحبش نمیشناسه تو تیمنقل قول:
الان نگاه کن به تیم هایی که تو لیگ برتر بازی میکنن - خیلی قوی تر از زمان فرگوسن شدن خود فرگوسن اگه بود حتما یه بودجه ی زیادی واسه خرید بازیکن خرج میکرد تا بتونه با اونا رقابت کن
سنت بالاست.. الزایمرت عود کرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین 2 هفته پیش رفتم تمدید کنم.. زد همه چیشو به گا داد(sm2)ی رمزش همون بود که اونم چون خودم بهش گفتم دستی زد اینجوری شد(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینایی که میگی رو کی بازیکن کرد؟(sm2)سنت قد نمیده برو با ون خال خوش باش(sm120)نقل قول:
معلوم نیست کدوم فبرستونیه (sm2) من که یادم نمیاد (sm70)نقل قول:
اثرات الزایمر(sm2)نقل قول:
ی زمانی هافبک مرکزی تیم فرگوسن فلچر بود.. دفاشم براون دروازه بان کارول(sm2)
مرد حساب اگه بخوان هر روز این 16 رقمو جابجا کنن که دیگه شماره ای تا الان باقی نمیموند (sm2) خاک بر سرت(sm2)نقل قول:
نقل قول:
شماره کارت عوض میشه و رمز و ..(sm102)
ها راستی یادم رفته بود تو از ایتونز دان میکنی اشراف کاملی به کمپانی اپل داری (sm2)نقل قول:
مردک.... تاریخ انقضا 5 سالست(sm2)نقل قول:
ها والا... نوفهمه این(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)من که تا الان شماره کارتم عوض نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوش نزن درست میشه(sm2)
طرب انگیز یعنی چه ؟(sm102)
درسته خود فرگوسن درست کرده بود ولی اگه یادت باشه سال آخر فرگوسن اسکولز رفته بود فرگوسن دید وضع خیلی خرابه دوباره نیم فصل برش گردوندنقل قول:
قرش بده(sm2)نقل قول:
اسی آی ننه چی شد؟(sm118)نقل قول:
احمق هر بانکی با شماره خاص خودشو داره (sm70) آقا این نَوَفَهمَه نفهمَه(sm120)نقل قول:
موسیقی لهوی ..نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)