(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
ما گر ز سر بریده میترسیدیم...........(sm25)
حسین ؟
مگه اينجا توي هر سال شمسي
چند تا پاييزه؟
كه بازم داره از چشــم قشنگت مـــژه مي ريزه؟
ميگن : هر مژه ي افتاده يعني آرزو داري
عـزيــزم تو منو داري
نمي خــــوام از چشـــات افتاده باشم مطمئنـــم كن
هنوز اين مـــژه رو داري...
.
.
.
(sm50)
(sm120)
سر کوه بلند آنقدر دریا غرق قایق شد
که لنگر از کنار آورد و کرد از هر طرف پارو
سینا (sm172)
(sm2)
تهران که دریا نداره (sm50)
(sm1)
بله استاد؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سران فتنه بدانند
به زودى بايد تقاص اشك هاى رهبر عزيزمان را بدهند
ما هيچ چيز را فراموش نخواهيم كرد
ما همچنان خشمگين هستيم .
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]لبیک یا حسین...همون لبیک یا ***** ای است....
ikiru داغونه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که خوشم نیومد ...خیلی خسته کننده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مثل مرشد نباشه نظرم(sm25)
فیلمای ژاپنی یه جوری ان منم زیاد حال نمی کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرشد خو فرق می کرد (sm25)
حرفی که میخواد بزنه تو یه فیلم کوتاه 10 دقیقه ای هم میتونست بزنه(sm120)نقل قول:
2 ساعت و خورده ای (sm54)نقل قول:
سانشو رو با یکی 2 تا فیلم دیگه ژاپنی رو بشه می بینم بیشتر از این دیگه نمی شه تحمل کرد (sm120)
من با بدبختی دیدم ...لامصب کشش نداشت تموم هم نمیشد (sm120)نقل قول:
فراستی بازی درمیاوردی 15 دقیقه اول نمی کشیدت پاکش می کردی یه صفرم بش می دادی (sm120)نقل قول:
پاکش کردم صفر هم بهش دادم ولی به احترام روح هنر(sm120) تا آخر تحملش کردم ....نقل قول:
لامصبا خیلی بد بازی میکنن....(sm2)
یه ای یه میگفت 3 خط ترجمه داشت (sm120)
(sm2)نقل قول:
راستی ماهی و گربه رو دیدی ؟
شیار 143 را چطور (sm120)
هیچ کدومُ ندیدم ...ولی شیارُ دوس هم ندارم ببینم(sm120)نقل قول:
خانه ی پدری دوس داشتم ببینم که توقیف شد (sm120)
بیگانه دیدم چرت بود(sm120)
خانه پدری 2 روز اکران شد تو یه سینما (sm120)نقل قول:
تو سینما کوروش تو ستاری چون پیش فروش شده بود گفته بودن صدای توقیف در نیارین براسون اکران کنین و بیارین پایین(sm120)نقل قول:
عصبانی نیستم هم همین طور (sm120)
حیف نه حالش بود نه وقتش وگرنه همه اینارو تو جشنواره می شد دید (sm120)نقل قول:
لاشیا بد می فروشن سری و فلان شاید من فقط 4-5 تاشو دلم بخواد ببینم (sm120)
می خواسم بپرسم اتفاقا چه جوری گیر بیارم بلیطای جشنواره رُ(sm120)نقل قول:
همش سری فروشیه ...پارسالم معلوم نبود چی بهت میفته ...یه سری میخریدی یه مشت چرت بود یه مشت خوب(sm98)
امسال هم فیلم فرمان آرا و مادری با قلب اتمی میگن احتمالا فقط تو جشنواره میاد و به پرده راه پیدا نمیکنه(sm120)
(sm50)
شکست رئال مادرید مقابل آث میلان در تاریخ 30 دسامبر در جریان دیدار دوستانه ای که در کشور دبی برگزار شد، طرفداران باشگاه برزیلی کوریتیبا که صاحب رکورد پیروزی های متوالی در کتاب گینس هستند را خوشحال کرده بود.بنا به گزارش as، تیم کوریتیبا بین 3 فوریه تا 5 می 2011 در رقابت های لیگ و کوپا د برزیل موفق به ثبت 24 پیروزی متوالی شدند. در عین حال رئال مادرید، با 22 پیروزی متوالی به دبی رفت تا تنها یک شکست زمستانی مقابل میلان داشته باشد. اما امروز باشگاه کوریتیبا ادعا کرد که این رکورد "تنها برای بازی های رسمی است"، و این یعنی رئال مادرید هنوز شانس دستیابی به آن را دارد.
این باشگاه برزیلی موضوع را در توئیتر رسمی خود روشن کرد:
"می خواهیم به آنهایی که بازی رئال مادرید-میلان را تماشا کرده اند یادآوری کنیم که رکورد جهانی برای پیروزی های متوالی تنها در مسابقات رسمی صدق می کند. برای تأیید رکورد، کوریتیبا وارد یک پروسه طولانی مدت با رکورد های جهانی گینس شد که در طول آن قوانین و مقررات به طور عمیق توضیح داده شدند (این توضیحات در صفحه رسمی باشگاه برزیلی آمده است).از این رو، تحت دستور العمل های گینس، کوریتیبا هنوز هم تیمی است که بیشترین پیروزی های متوالی را ثبت کرده است و ما با علاقه و اشتیاق بازی بعدی رئال مادرید را تماشا خواهیم کرد."
چیو بپرسی همه رو خودت گفتی که (sm120)نقل قول:
اگه گلچین می خوای کنی باید 1-2 ساعت قبل اکران اون فیلم بری سینما صف وایسی (sm120)
حیف نه حالش بود نه وقتش وگرنه همه اینارو تو جشنواره می شد دیدنقل قول:
فک کردم به بالا وصلی بعد ادامشُ خوندم دیدم از خودی(sm120)
چند باری تو صف وایستادم ....
یه بار به رنگ ارغوان که موفق شدم ....
پستچی 3 بار در نمیزند تلاش نافرجامی داشتم خوشبختانه(sm120)
پرسه در مه (sm98)
اون فیلمی که گلزار فرشته یمرگه اسمشیادم نمیاد اونم موفق شدم(sm178)
(sm50)
ریت سوراخ نشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نیز اینگونه ام ضد گلوله و بیخود و بی جهت رو اینجوری دیدم (sm120)نقل قول:
دموکراسی تو روز روشن (sm120)
مائوريسيو پوچتينو، سرمربي تاتنهام، پس از پيروزي 5-3 تيمش مقابل چلسي، با ستايش از تيم حريف، آنها را در اندازه هاي رئال مادريد توصيف کرد.
مورينيو: شکست ما، هديه کريسمس داور بود
ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، شکست 5-3 تيمش مقابل تاتنهام را هديه کريسمس از سوي داوران توصيف کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، مورینیو که بعد از دیدار هفته قبل مقابل ساوتهمپتون اعلام کرده بود که یک کمپین علیه تیمش شکل گرفته است، در دیدار امشب هم به بعضی از تصمیمات فیل داود، داور بازی، به شدت اعتراض داشت اما در گفتگو با خبرنگاران، ترجیح داد برای دور ماندن از محرومیت، چندان در مورد داوری صحبت نکند.
او گفت:" نمی خواهم محروم شوم. می خواهم در دیدار بعدی هم روی نیمکت باشم. تنها می گویم ما شکست خوردیم. امروز هم یک روز دیگر بود و یکشنبه هم یک دیدار دیگر. زندگی ادامه دارد. کمپین علیه چلسی؟ نمی خواهم در این مورد صحبت کنم.
من از شکست متنفرم اما ترجیح می دهم مانند دیدار مقابل نیوکاسل شکست بخوریم؛ بدون اینکه تصمیمات داوری تاثیر داشته باشد. شکست در یک دیدار احساس متفاوتی است. ما در دو دیدار اخیر، هدایای کریسمس مهمی دریافت کردیم؛ هدایایی که عاشقان فوتبال دوست شان ندارند."
به کاهانی اعتقاد داری؟(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
خوبه ولی استاد قبولش نداره (sm120)نقل قول:
اسب رو دوس داشتم اینم بد نبود (sm120)
هیچ بود چی بود برا اینه دیگه ؟ هنوز ندیدم
هیچ هم برا خودشه ....فیلماش خوبه برا دیدن ولی از اوناس که تو ذهنت نمیمونه ...نقل قول:
کلا چیز خاصی نمیگه(sm120)