اشكالي نداره پيشامدِ ديگه (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اشكالي نداره پيشامدِ ديگه (sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری ماهیگیر ![فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ماهیگیرم ماهیگیر ! همون گرسنه سیر ! با پاهای شکسته ! تو چنگ پرستار اسیر ! (sm2)
هنوز قلاب ات کف اقیانوس گیر کرده ؟ چه شد دیگه ! (sm30) یعنی اگه تونستی تورو بندازی وسط مث آدم ماهی رو صید کنی من اسم خودمو میزارم هدیه ! (sm2)
باو فیلم هندی که نیست حداقل سرچیزی رو باهاش باز کن ببین انگشتر داره یا ازش بپرس شوهری چیزی نامزدی داره یا نه (sm128) بش بگو I LOVE YOU BaBy (sm51)
رسول میخوای بیام برادری مو در حقت تموم کنم ؟ (sm59) به چشم خواهرم به اون پرستاره نگاه میکنم ! (sm59)
چقدر زیاد شد (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جونت عزیزم ! شبم خوش بگذره بتون ! (sm184) فقط اگه میتونی یه کلیک رو یوزرم بکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها گفتی.. حرف دلمو زدی(sm120)پرسپولیسی رو تازه نگفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم که خوب باشم(sm120)
خودت چگونه ای؟(sm127)
پوریا غیب شده(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موضوع چیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سری قبل اومدی گفتی تایتانیک خیلی میچسبه الان نداری کلیپُ !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جزیره رو دارم میگم (sm120)
من اونموقع تو سی دی دیدم.. دبیرستانی بودم(sm120)احسان الدنگ که میگفت تو هاردش هست بهش میگفتی بزاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا رفت بش گفتم تا بیاد ببینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یوتیوب ی دید بزنی احتمالا باشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی من دلم واسم خودم گرفته تا حد جنون(sm2)