یه موسیقی بیکلام ترکیه ای فوق العاده که بهنام بانی هم کاورش کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه موسیقی بیکلام ترکیه ای فوق العاده که بهنام بانی هم کاورش کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیزر آهنگ جدید مهدی احمدوند
خیلی قشنگه (sm50)
زیبا ...
مهدی احمدوند اگه قدر خودشو بدونه خیلی کارای خوبی میسازه(sm19)
امثال مهدی احمدوند سامان جلیلی خواننده های درجه 2 حساب میشن بهترین آلبومهای امسال بدون شک ابراهیم چاوشی و کجا باید برم روزبه بودن
دلم ی اهنگ در حد گمت کردم میخواد
خب ربطش چی بود الان!(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما گفتیم کاراش قشنگه(نه همهاش)، نگفتیم که بهترین آلبوم امسال چی بود! که حتما تا اینجای سال نظر من هم همینه.
باز خوبه کاراشو خودش میسازه مهدی...(sm59)
دوستان برنامه ایی هستش که بشه اهنگهارو به ایتونز تبدیل کرد بدون اینکه کیفیتش کم بشه
دنبال ربطش نباش کلی گفتم اینا خیلی در پیت تر از این حرفان که بخایم اصلا راجبشون حرف بزنیم یه کار مزخرف داشت که میخوند دور و برم داری دیوار میکشی بعد میگی چرا سیگار میکشی خدایی اینا رو شادمهر بخونه از ماتحت دارش میزنیم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آهنگ دیوار رو خیلی دوس دارم!(sm120) به سن و سال شادی نمیخوره درست ولی به خودش میخوره و کار خیلی قشنگیه. شادمهر دیگه تموم شدهاس تا موقعی که خودش دس به کار شه، حتی ضعیف!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]