قربون اون زبان و ادبیات فارسیت بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قربون اون زبان و ادبیات فارسیت بشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معاون بهداشت "وزارت بهداشت" با اعلام مرگ ۳۶ نفر بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا در ایران، پیشبینی کرد که بعد از کرمان، دو استان کرمانشاه و آذربایجان شرقی نیز درگیر این بیماری شوند.
(sm25)
ها.. از صبح که بیدار شدم به زور صفحه باز میکنه.. بیشتر سایتا رو که اصن نمیاره(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث به دوست دختر من نگاه نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ عمورضا اومد
سوغاتی خانم هایده رو با گیتار خونده
(sm74)اینم دفه اخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه بغضی میخونه (sm81)
قربون اون پرپاچش بشم تو نگاه نکن این عکسو خودم قبل س.ک س گرفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) یه روز بشه دو تایی اینارو هم برداریم بریم ساحل بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی الان اگه من این عکس رو گذاشته بود هم پاک میکردی هم بن میکردی (sm2)
حرف مفت نزن نیکول اینجا تقدس خاصی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستی هم برای من مقدس (sm74)نقل قول:
زر نزنین کلا تو این سلبریتی ها یکی بانو مقدسه اونم خانوم بنده لانا دل ریه(sm50)قربونش برم (sm19)
خاصه فهمیدس
هم میتونه به کسی که با دختر9ساله ازواج میکنه اعتقاد داشته باشه هم به ازادی و فلان خیره
(sm126)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm74)
دلمو خون کردی(sm74)نقل قول:
حیف این اسلام و از اون بدتر این کشور دست بالمو بسته وگرنه این صحنه رو اینجا خلق میکردم با معیارهای جهانی(sm2)
دیوث تو خودتو با الی مقایسه میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن در بین بحث فوق علمی بزرگان وارد نشو(sm39)
سجاد تو چی میگی برو تو فنلاندت حال کن تو این بحثهای عاشقی وارد نشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شات بزار از لانا(sm59)
(sm98)
عکس ممه میاد مال تو نه. (sm3)
همه ابعاد رو در نظر بگیر (sm93)درست سرعت پایینه ولی هیچی دان نذاشتم(sm39)
چه گوهی خوردم.کاش هیچ نمی گفتم(sm81)(sm81)
روزگار غریبیست نازنین (sm81)
اگر مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا به قانون تبدیل شود، شهروندان ایرانی الاصل کشورهای اروپایی هم از این پس برای ورود به آمریکا ویزا میخواهند . بر اساس این طرح، کلیه شهروندانی که بعد از مارس ۲۰۱۱ به سوریه، عراق، ایران و سودان -که به نظر امریکا حامی تروریسم هستند- سفر کرده باشند هم نمی توانند بدون ویزا به آمریکا بروند.
يه سوال جنسی...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چرا ک.ون دخترا ازک.ون پسرا نرم تره؟؟؟(sm51)(sm59)
مگه جنسش يکى نیست...
رسول ماکت یکی از قطعات آلبوم گذاشتم گوش کردی ؟؟؟ (sm120)
غلط کردی نه گوش نکرم(sm2)
بده الی گوش کنه پشماش بریزه از این همه نواوری و اوانگارد در البوم اوای حمام (sm120)
تازه این فقط ماکته (sm50)نقل قول:
رسول24 پس این چه ریختیِ واسه خودت درست کردی؟
من عشق اول وآخرم دکتر هاوس جونه نمیشه ازش دل بکنم ! (sm120) ریختم خاص شده ! نشده ؟؟؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر ...لین دانلود مطمئن که هم اکسترکت بشه فایل هاش هم بازیش نصب بشه و مشکل کرک و غیره نداشته باشه داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث اون صدای نلبکیها چه اوانگاردی شده هرکی بشنوه هوش از سرش میپره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیب سازها با هم چفت شدن میبینی من چطور تو رو کشف کردم و به یک تنظیم کننده حرفه ای تبدیلت کردم که نامت در جهان میدرخشه(sm120)
مرسی مرسی من مطعلق به همه هستم (sm50)(sm2)نقل قول:
صدای نعلبکی چیه بی صوات اونا سمپله اسمش (sm2)
اگه اجازه بدی دوئ بیت از شعر رو هم بزارم
یه گلنار سبزو
یه وان قشنگو
یه حموم تنگو
یه هارد پر چورنو
(sm50)(sm2)
(sm50) سر چهار راهی که تو نیستی
هنوزم به عشق تو وایمیستم
هیچکس : تا حالا شده عاشق دختر بشی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش خودت می گی اینه عشق تاریخینقل قول:
اما دافت با یه بچه مایه داره خواب دیدی
(sm50)
نگو نگو نگو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)نقل قول:
◄توصیه پیامبر(ص) به زن آرایشگر
امام صادق (ع)فرمود: «پیامبر به زنی به نام ام عطیه که آرایشگر بود، گفت: ای ام عطیه، وقتی دختری را آرایش می کنی، صورتش را با پاره پارچه پاک مکن. بی شک تکه پارچه، جلوه چهره را می گیرد. این جریان نشان دهنده توجه رسول خدا (ص) نسبت به آرایش و زیبایی و بهداشت پوست برای حفظ زیبایی است.»(۸)
همچنین از امام صادق(ع) چنین نقل شده است: «زن آرایشگری محضر رسول گرامی اسلام وارد شد. حضرت از جمله سفارش هایی که به وی کرد، این بود که برای زیباتر شدن زنان، گیسو را به گیسو گره مزن.»(۹)
برای هرچیز روایت دارن(sm54)
◄توصیه پیامبر در مورد عطر زنانه و مردانه
امام صادق(ع) نقل می کند که پیامبر فرمودند: «عطر زنانه باید خوش رنگ و دارای بوی ملایم باشد و عطر مردانه باید کمرنگ و از بوی تندی برخوردار باشد.»(۱۰) و آن زمان که پیامبر فهرست جهیزیه دخترش را تهیه کرد، عطر جزء یکی از کالاها بود.
پس چرا اینا میگن زن باید فقط برای همسرش عطر بزنه.واگه تو اجتماع بیاد و نامحروم بو کنه حرامه؟