آره... فدای سر شماها (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره... فدای سر شماها (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبادا شوخی شوخی جدی بشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... (sm50)
ن بابا خود رسول روزی 100 بار به من میگه الدنگ .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باور کن الدنگه دیگه حیف نیست غذا به اون خوبی رو خراب میکنه (sm2)
جنبه شوخی نداری دیگه نقل نگیر ازمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقاً این تو هاردم سالم مونده ! فقط کیفیتش wmv 700 ! میخوای آپ کنم برات ؟؟نقل قول:
بیشتر کلیپ هایی رو که تو هارد زیر خاکی داشتم از یوتیوب گرفتم یه چند تا مونده مثه این اجرای فاروک ( آزار آزار ) تو شبکه canli که خودم ضبطش کرده بودم (sm172) داری اینو ؟؟ تازه کلیپ های آریان ( اون خانه سالمندان و ... ) و کنسرت ناصر عبداللهی هم بود که متاسفانه گیر داره رنگارنگ 1 و 2 هم هست که سپهر فک کنم سال 78 داد بیرون(sm81) این دیگه باز نمیشه خیلی زور داره (sm172) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم خیلی شلوغه نوید ، نمیفهمم چی میگم (sm25) فشار زیاده ببخش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی سلام
کجا بودی
دلم برات تنگولیده بود
بیا در آغوش شیطان ...
سلام میلاد ِ بابا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم خیلی شلوغه
آغوشتو باز کن میخوام شیطانی بشم اومدممممممممممم(sm51)(sm120)
آدم یه جاهایی رو مجبورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
فعلاً که همه جا مجبوریم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)