افرين به تو باز يه اميدي بهت ميره پس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
افرين به تو باز يه اميدي بهت ميره پس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مریحله گروهی مسی نبود ارژانتین صعود هم نمیکرد (sm70)
اره جلو ايران و نيجريه دو تا كل زد پس بهترينه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی بهترین بازیکن تاریخ (sm59)
خاک تو سرتون(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی گفتم بهترینه (sm59)
من دارم میگم اگه گلهای مسی نبود ارژانیتن تو همون مرحله گروهی حذف میشد با اون نتایجش ! مثل اسپانیا و ایتالیا
(sm120)نقل قول:
يعني كسي كه مسي و تاثيرش رو هم طراز كان و زيدان و رونالدو اورجينال ميدونه ديگه جاي هيچ صحبتي باقي نذاشته (sm120)
تا قبل بازی آقای ماس زرینیو آقای عام بعد بازی آقای خاص(ع) فرمودند(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]