نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقاً حل میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Fu-ck My Heartنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
حالم خوب نیست دندونم گرفته درد (sm70) (sm50)چه زود ناراحتم میشه(sm39)
روزی صدتا حرف میزنی من ناراحت میشم ؟ ! نه واسه اینکه میدونم شوخیــــه (sm59)
ولی دیگه من سر شب خواستم برم کباب بخورم ضد حال زدی توش (sm2)
حسین این کلیپ جنیفر waiting for tonight ورژن انگلیسی - اسپانیایی که بهت گفتم سونی موزیکم نداره لامصب بدجور گیر داره (sm120) شبا از خستگی خوابم نمیبره گشتم دنبالش فقط دیلی موشن داشت کیفیت 240 (sm120) جنیفر تو فیس ورژن اسپانیش رو گذاشته una noche mas اونَ نوچه مَس (sm120) ولی اینی که من میگم یه house remix توپه (sm1) spanglish (sm120)
نداری ؟؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منزل میگه به خدا دیوانه ای تو (sm2)
اوج گرفتن های شهرام ناظری (sm88)
نه من اون جزیره رو خواستم که ظاهرا نداری ...نقل قول:
میدونم چی میگی یه وقتی اینا تموم عشق و حال ما بود ولی الان دیگه نگاه کنی فقط یه خاطره برات زنده میشه !
جای تو بودم یه فرمت اساسی ازین هارد میکردم (sm2)
دمت گرم (sm10)
کدوم جزیره ؟؟ من همون جزیره بودم خاکی و صمیمی و ... ؟؟ خوب همین آهنگ رو فیلم تایتانیک میکس کردن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقاً واسه خاطره بازیش میخوام
فک کنم گرد و خاک توش نفوذ کرده (sm2)دبیرستان بودم سال 77 بود فک کنم که این سیستم رو گرفتم هارد 40 (sm120) هفته پیش یادش افتادم رفته خونه بابام پیداش کردم ولی نمیدونم چرا کلیپا گیر داره (sm172) هر کاری کردم درست نشد (sm172)
آره دیگه منم منظورم همین بود تو گفتی ! (sm120)یه کلیپی دقیقا از همین تایتانیک 14 سال پیش DAT داشتم منتها جزیره نبود آهنگ قلندر امید میکس کرده بودن کیفیتشم خوب بودنقل قول:
17 سال پیش ! 17 سال گرد و غبار که هیچی من نمیدونم چرا اصلا افتاده به کار اون هاردت ! (sm2) خدایی اصن نباید کار میکرد ! (sm138)اون عتیقه ست الان
حاصل تو ز من دل برنکنی
دل نیست مرا من خود چه کنم ...(sm181)