این شادمهرم، بنده ی خدا، معلوم نیست چش شده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
این شادمهرم، بنده ی خدا، معلوم نیست چش شده (sm2)
شادمهر توی سنی که اوج پختگی یه هنرمنده تازه افتاده به آزمون و خطا کردن
باز شروع نکنید به پیش بینی و قضاوت قبل پخش کار باور کنید دشمن یه هنرمند هم همچین کاری نمیکنه. جو اینجارو هم خراب میکنید با این کار. بزارید کار پخش بشه بعد هرچی خواستید بگید.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عنوان رو عوض کنید.
موزیک ویدیوی کوه بزودی
بحث پیش بینی نیست چون اگه این آهنگ شاهکارم باشه چرا باید شادمهر که یکی از بهترینهای بعد از انقلابه با امثال خشایی و این کار کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه انتقاد داشتن که پویان در حد شادمهر نیست اینا که در حد پویانم نیستن
اگه هوادارا انتقادم دارن فکر اینو میکنن شادمهر به روال گذشته ش برگرده نه خراب کردن جو اینجا
متاسفانه شادمهر عقلشو از دست داده کاملا
میدونی چند بار این جملات تکرار کردی و هر دفعه آهنگ پخش شده چرتی بیش نبود اون آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اخرین باری که بهداد کارای اهنگارو ردیف کرده بود فک کنم شیش هفت سالی بگذره و بعد طرفدار فکر کنم تقریبا کل کارا رو سپرده بودن ب فرشباف
الان دوباره بهداد شاید خاطرات خوب البوم طرفدار رو زنده کنه ...
طبق گفته ترانه سرا و اهنگساز این کار ، اهنگ غمگین و آروم هست
یچی در حد سرنوشت باشه من راضیم :))))
کماکان منتظر اهنگ بیکلامی هستم که قولشو داد . سالهاست منتظر این اتفاقم ، سااااااااالهاست ...(sm50)
بعد از اون هم کاری که با زیگورات شروع کردن ( زیکورات چند وقت پیش تو پیجشون ازش پرسیدن بهترین کارتون تا الان کدوم کار بوده ؟ گفت کاری که تازه با شادمهر شروع کردم و در اینده خواهید دید و بعدش هم سعید زمانی پست گذاشت گفت یه کاری با شادمهر شروع کردیم که خیلی دوسش دارم )
یدونه هم خلیج فارسه که سینارت مشغوله مث اینکه . به این یکی خیلی امید ندارم ، کلا با اهنگ اجتماعی-سیاسی خیلی حال نمیکنم :))))
شایدم هیچکدوم اینا نیان و یهو یه تیم جدید پیدا کنه و با اونا شروع کنه به ریدن :))))) اخه ایمین از کجا گیر اوردی لامصب :))))))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نکته مثبت نبود اسم فرشبافه