احمد امتیازم 67(sm25)
اول خیلی خوب پیش رفتم ولی این اواخر همش 2 امتیاز میگیرم(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد امتیازم 67(sm25)
اول خیلی خوب پیش رفتم ولی این اواخر همش 2 امتیاز میگیرم(sm25)
رد کرده دیگه (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دی بروین تو تیم ملی عالیه تو باشگاه نه الان تو ولفسبورگ از نیم فصل تا اخر قصاب فقط یه پاس گل داشته و فکر کنم یک گل (sm70) بعد تو اون پست اسکار و ممد هستن 2 3 تا قرضی هم مثل داداش ادن و لوکاس پیازون (sm128)
گفته کوردوا بعد از جام بلافاصله بر میگرده این شاید به معنی رفتن چک باشه البته مصدومم شد چک از ناحیه کتف و احتمال فروشش زیاد (sm55)
فابرگاس و کاستا رو که گرفت اگر لوکاکو بمونه که هیچی نمونه یه مهاجم دیگه هم میگیره یه دفاع چپم هست یا فیلیپه لوییس یا شاو یا...(sm98)
اتسو رو دیدی چقدر خوبه ؟؟(sm50)
مهاجم نوک هم میتونه بازی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا بنزما بدجور رو فرم اومده(sm77)
هر مهاجمی بیاد با وجود رونالدو تلف میشه چون 90 درصد گلای رئال رو کریس میزنه
بنزما رو انگار از قفس ازاد کردن(sm77) لاشی دیدی چیکار میکرد گفتم این همون کمر خالی و بی حاله(sm77) باورم نمیشد(sm77)
پیش بینی های امروزتونو رو کنید (sm122)
من تا وقتی احمد روش اینوره نمیگم (sm120)
قبلا هم گفتم از مارکا و الموند دیپورتیوو و دیلی استار چیز شعر تر ورزش سه که اونم از رو اینا میزنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استرلینگ خوبه ولی زوده حالا (sm70)
اگه لوکاکو رو بفروشی خدیرا رو بهت میفروشم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت(sm29)
کمرش تو طول فصل پر شده دیگه الان امادست (sm2)نقل قول:
ریبری هم نیست با هم سدت به یکی کنن بزنن زمین تا اخر جام پر میمونه (sm2)
(sm70)70نقل قول:
من دیشب 4 امتیاز کلن (sm70)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش کوکه رو امشب به جای ژاوی بازی بده
ایتوراسپه میتونست جای پیکه باشه(sm1)
راموس(sm25)
ژابی الونسو هم جای بوسکتس
تورس رو دیدین دیقه اخر دروازه خالی تو سر توپ زد(sm30)