گفتم که vstنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم که vstنقل قول:
نوشته اصلی توسط chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم گفتم بپرس
(sm19) غزال تیز پا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
vstنقل قول:
نوشته اصلی توسط a m i r [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرسیدم دیگه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm2)
من این همه خبر از خودم در میارم ، بیشترش درست در میاد (sm120)
غرق نشه یه وقت (sm30)
چه باسنی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تف دادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)لنگاشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm2)مگه ندیدی عکسای قبلیشو تو دریا و اقیانوس شیرجه میزنه کوه نوردیم میکنه و صخره نوردی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخصه باو..نوازنده باشه تمیز تر در میارهنقل قول:
(sm2)مث دلتنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)Comment Band - 04 Negah E Man پلی (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلتنگ که نوازندگی داشتنقل قول:
هیکلش خوبه ولی زیبایی نداره قبول کن
نیما رمضان (sm1)(sm118)سولوی جاودان
3:00 (sm1)
(sm70)نه اخه میگی تر تمیز تر در میاد اونم خودتتو جر دادی همش vst بعد محسن گفت تنها اهنگی بود که همش نوازندگی داشت (sm2)نقل قول:
حسادت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی گفتم اون وی اس تی بود!نقل قول:
اون کار واسه آلبوم بود..واسه آلبومو وی اس تی نمیزنه که
یه جریانات دیگه ای هم داشت این آهنگ
آتشی چقدر بد بسکتبال رو گزارش میکنه (sm89)
(sm70)عمه من گفت معلومه که یادت نیس یه چیزی تف میدین بعد خودت توش میمونینقل قول:
اونی که گفتم وی اس تی بود آهنگ واسه آبروی مردمت بجنگ بود نه دلتنگ
دلتنگو من از چیز دیگه ای ایراد گرفتم..محسن گفتن از جمله کارایی بود که همه چیش حرفه ای تو استودیو نوازندگی شد
نه حسود نیستم اصلا (sm30) نظرمو گفتم فقطنقل قول:
نخیر دلتنگ بودنقل قول:
شماها چی میگین . باز بحثتونو نمیفهمم (sm30)
(sm2)
من میگم حق با امامه (sm70)
(sm70)
کامرانی توپ میده حامد آفاق اسلامیه ،آفاق توپ میده صمد ،صمد توپ میده سبد (sm2)نقل قول:
غرورمو له میکنم فقط سراغ تو میام.......(sm155)
دیشب دردسرهای عظیم و ندیدم (sm35)
(sm132)
تو ايران كاملا برعكسنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]