(sm50)
انگار دل منه که داره میشکنه
صبورو و بی صدا هر لحظه با منه
گویا از این همه حس که تو عالمه
سهم من و دلم احوال تلخمه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
انگار دل منه که داره میشکنه
صبورو و بی صدا هر لحظه با منه
گویا از این همه حس که تو عالمه
سهم من و دلم احوال تلخمه
کیوس خلا می خوان زن بگیرن (sm2)
Onlymajid(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)هوی اعتراف کن عاشق شدی تابحال؟ بریز وسطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی هیشکی نیست که حتی از نگاش آروم بشی
دل تنهات رام نمیشه این تویی که رامشی
وای از این حال که دلت رو پای اعدام میکشی
(sm50)
آره دو دفه ..به اولی نرسیدم..دومی ولم کرد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش به جا البومم اصحابی ساتریانی رو گرفته بودم گذاشتم واسه شب و اصحابیو گرفتم (sm81)
(sm74) داغونم کردی با سیگارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بال پرواز دلت با پُتک عقلت میشکنه
دل بی دل بی صدا تو مقتلش جون میکنه
روزی چند بار قتل حسم کار هر روز منه
این یه حس تازه نیست این حال هر روز منه
(sm70)دوس دختر چی؟ الان داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت میاد تنها نباشی
(sm81)انگار دل منه که داره میشکنه
کار به جایی رسید که الی هم شعر میگه
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1) تیتراژ انقلاب زیباسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا ..دوسته دختر دارم ...ولی دوس دختر نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب دختر قد بلند گیر نمیاد که !! همه شدن 160 سانت!! یکی داشتم دوروزه رفته (sm81)
نقل قول:
بدیه خرخون بودن همینه دیگه ، همه ی دخترا باهات دوست میشن نه دوس (sm70)
(sm70)خب حالا نوبت توست اعتراف را بکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونلی مجید اخشابی (sm59)نقل قول:
اعتراف؟
بوخودا تاحالا یه دختر 1 متریه من دیده نشده. تاحالا نداشتم و نخواهم داشت. فقط ممر (sm19)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دوستامم می کنم (sm2)نقل قول:
(sm25)کذابنقل قول:
عین یک جانوری له له میزنی که
بهت میاد ماهی یکی رو تور کنی
فوقش دستشونو لمس کنی (sm2) هر چند بدون بیلاخ چندششون میشهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نه ویجدانن زیاد آمار میدن ولی نمیدونن من آدمی نیستم که برم پیشنهاد بدم، خودشون باید بیان که تا الان نیومدن (sm59)نقل قول:
پرتقال من پلی شد (sm50)
نه دوس دارن قلقلکشون می شه (sm2)نقل قول:
(sm2)هر چی زشته همکلاس تو شده هی هم عکس میذاریننقل قول:
کدوماش صمیمی تر هستن بات؟
اینا نوخاله هان بابا ..تقریبا همه (sm2)نقل قول:
چشمای تمشکی پلی شد (sm50)
(sm50)تراک 5 خیلی خوشگل افکت داده صدای علی رو
دوس داشتم ببینم تنظیم کوشانه یا کس دیگه
تراک 1 هم شبیه تراک 1 بهنام صفوی زده به فاز ایرلند و اسکاتلند . کوشانه فک کنم ...
(sm3)
دیشب پلی شد (sm120)
همون جریانی که الی گفت (sm120)نقل قول:
99 درصد ادمهایی مثل تو کیونی بودن خودشون(sm2)
یه سر بیا اینجا یه شب می برمت باغ 50 نفر می کشم روت تا کلن الی رو دیگه یادت نیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم با 5 به نسبت بقیهنقل قول:
رستم باز تیز کرده رو یکی (sm2)
تو بیا اینجا یه سر ببرمت خودم به تنهایی چنان بکشم که اندازه 100 نفری که دادی جر بخوری (sm120)نقل قول:
ادم فقط یه بار میتونه عاشق بشه!(sm111)
میتونه هم در کل زندگیش نشه ولی بعد بار اول دیگه هر تمایلی هم باشه اسمش عشق نیست کشکه اگر بگی عشق پس اون اولی کشک بوده (sm70)
والله ما خودمونیم دوران جاهلیت امثال تو رو بردیم چشمه (sm120)خدای ادعا (sm120)