و شب هایی است در زندگی،که از حرص ِ حرف های ِ نگفته، تا خود ِ صبح خوابت نمی برد. . . : (
نمایش نسخه قابل چاپ
و شب هایی است در زندگی،که از حرص ِ حرف های ِ نگفته، تا خود ِ صبح خوابت نمی برد. . . : (
هر قدمی که بر میدارم
یک قطره زندگی از من روی زمین میچکد!
بدجور زخمی شدم...
نفس که میکشم ،
درد میگیرد زنده بودنم...
دلم برایت تنگ است...
این حرف نیست
زخمه
میسوزونه
خاکسترم میکنه...
دلم برایت تنگ است...
این حرف نیست
زخمه
میسوزونه
خاکسترم میکنه...
دلم شکست...
نگاه کن چه خوشحال است زندگی....
حرف زدن راحته همه حرف زدن تو عمل کم آوردن
حالا تو سعی کن لال باشی ولی عمل کنی
میبینی که رستم هم پیشت کم میاره
اونی که غیرت نداره روشن فکر نیس.... تو واسش مهم نیستی
من سکوت میکنم
تو گوش کن
من با سکوت
بیشتر از همیشه حرف میزنم
.هميشه بچگيام دوس داشتم وقتى گريه ميکنم بغلم کنن و بگن :
هيششش ...
مامى ايز هير !!
مامى لاو يو !!!
اما متأسفانه هميشه ميگفتن :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خفه شو تا ندادم نون خشکى ببردت :|
کبودی لبهایم از سیگار نیست...
دوس دخترم وحشیه دیوث :|
یادش بخیر
یه دوست دختر داشتم وقتی دعوامون میشد
شب بهش میگفتم چی پوشیدی میگفت:
.
مانتو با چادر
خيلی کينه ای بود
چند روزه تو باشگام بجای آهنگ خارجی ، إبراهيم تاتلیس میزارم
همش فک میکنم بجای عضله ، سیبیلای بچها داره درمیاد !!!
زندگی مثل نقاشیه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منتها زندگی اروپایی ها و آمریکایی ها رو داوینچی کشیده
زندگی ما رو عاطفه غلامی 6 ساله از کهگیلویه و بویراحمد(sm60)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدم که تو اهل لرزش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاضاده روزای اول یه گوشه قایم میشد و فقط لایک میزد , بعد پیشرفت کرد چندتا شکلک هم گذاشت بعد دوباره پیشرفت کرد گفتگو و نقل گرفتن رو شروع کرد الان خیلی پیشرفت کرده پست های مختلف هم میزاره یه هفته دیگه کودتا می کنه مدیر سایت هم میشه (sm2) (sm30)
پ.ن : ارادتمندیم (sm10)
خالم دبیر ادبیاته، یه روز داشتیم باهم برگه های امتحانشو تصحیح میکردیم رسیدم به این سوال:
معنی بیت زیر را به فارسی روان بنویسید:
طیران مرغ دیدی تو ز پایبند شهوت/ به در آی تا ببینی طیران آدمیت
طرف اینجوری معنی کرده بود:
ته ران مرغ را دیدی و شهوتی شدی ، اگر ته ران انسان را میدیدی چکار میکردی؟
توی یک سایت و یک انجمن دیگه مدیر هستم ^_^نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینجا یه کم غریب بودم
(sm121)
(sm142) ایشالله بعد از 120 سال (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm127)(sm127)
گول خوردی آی گول خوردی
گولمونو درسته خوردی
تشنت بود راستی راستی
گولمونو نَشُسته خوردی
خسته شدی ، نشستی
گولو نِشِسته خوردی (sm2)
امروز هم تعطیلی هست جایی هم نرفتم
دیگه کفتم یه کم پست بذارم : ))
یکم دیگه تلاش کنی میتونی مدیر اینجا هم بشی فقط به یه نقشه خوب نیاز داریم کلک صاحب تاپیک و صاحب سایت رو بکنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوبی کردی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این جسارتا به من نیومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاحب تاپیک عزیز ماست ♥
صاحب سایت هم دوست خوبمون ♥
روزهای تعطیل همیشه انقد خلوته!!!!
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان دیشب در حال توبه بودن خسته هستننقل قول:
نقل قول:
(sm121)
چقد میخوابن:/
من دیشب سه خوابیدم 8 بیدار شدم -_-
(sm70)نقل قول:
والا بوخودا (sm59) منم 5 خوابیدم 12.5 بیدار شدم (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سال مهندس چطوری حال و احوال؟ (sm146) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از شما هم قبول باشه (sm19)
آی گفتـــــــــــــــی (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا شما ندارید از شرت حسین نشانه ...
حالا باقی مونده هایه منو احساسم همینه(sm50)
دله دلتنگم غروبا پایه پنجره بشینه
دلخوشیم یه ابر تیرست که هوایه منو داره
آخه از سیاه ترین ابر بهترین بارون می باره
بی تو تکلیفه من اینه مشقایه خاطره بازی
باقیه عمری که باید با بدو خوبش بسازی
چی باعث شده چشمات اشکی بشه
چی تونسته بغض تورو بشکنه
عشق من ...
تمام خوشی های من مال تو
تمام غم های تو سهم من
عشق من ...
نبینم که اشک تو چشات جمع بشه