(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا شیخ تورا چه شده است که سری به ما نمیزنی ؟
(sm30)نقل قول:
خوبی؟؟؟نقل قول:
خسته نباشی ....(sm127)
و اخرین نکته اینکه واقا اقایی ها.(sm30)
دانشگاه بر سرمان امده(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااا ی هر چی آقاست بشم من (sm70)(sm127)
(sm138) امیر گفته بود تا 12 ساعت پست ندید تاپیک نرنید ممکنه پاک بشه (sm25) سایت در حال انتقال بوده...
حسابی سرم شلوغه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چند دقیقه میام و میرم (sm25)
هى مياد ميگه فارسى را پاس بداريم. بفرما اينم پاس:
پيتزا به فارسى چى ميشه؟ "كش لقمه"
خب حالا جعبه پيتزا چى ميشه؟ "جاكش لقمه"
حالا اينو: پيك موتورى پيتزا چی ميشه؟
"ج.اكش لقمه بر"
خوب شد؟! همينو ميخواستيد؟!!!!!
خانواده میخان یه هفته برن مسافرت... .
.
.
.
.
.
.
.
.
بابام گرفته با اسپری رو دیوارحیاط بزرگ نوشته :
.
.
.
.
لعنت بر پدر کسی که در این مکان دختر بیاورد !!!
یه خانمی میگفت خدارو شکر! داماد خوبی دارم.دخترم هرچی بخواد براش میخره.دخترم تا ظهرمیخوابه عصرشم میره گردش و خرید، شب دامادم غذا میخره میاره
ولی هرچی از داماد شانس آوردم از عروس خوب، بی نصیب بودم
زن نیست که!
تا لنگ طهر میخوابه، نه زندگی میفهمه نه آشپزی میکنه.همش دنبال ولگردیه.بیچاره پسرم شب میاد از شام خبری نیست، خودش یا باید بخره یا درست کنه.پسرم هیچی بهش نمیگه! ذلیل بمونه عروسم!
ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﮔﻔﻨﻢ 20 ﺗﺎ ﮐ.ﺎﻧﺪﻭﻡ ﺑﺪﯾﻦ
ﺩﯾﺪﻡ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺩﺧﺘﺮ ﺍﻭﻥ ﭘﺸﺖ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﺨﻨﺪﻥ !
ﮔﻔﺘﻢ ﺑﮑﻨﺶ 22 ﺗﺎ
ﺩﯾﺪﻡ ﺧﻔﻪ ﺷﺪﻥ :((
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تو هم ﺑﺨﻨﺪﯼ ﻣﯿﺸﻪ 23 ﺗﺎ !ما باکسی شوخی نداریم!!������
ﻭﺍﻱ ﭼﻘﺪ ﻧﻴﺮﻭﻱ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﻲ ﺯﻳﺎﺩﻩ
.
.
.
.
.
ﻫﻤﺴﺮ ﻋﺰﺕ ﺍﻟﻪ ﺍﻧﺘﻈﺎﻣﻲ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻋﺰﺕ ﺩﺍﺷﺖ ﺩَﺭِ ﺷﻴﺸﻪ ﻣﺮﺑﺎ ﻭﺍ ﻣﻲ ﻛﺮﺩ ...!
بپاش رو سینم
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
این همسر هر کسی میتونه باشه.
ولی برا هرکی هست خدا حفظش کنه زن زندگیه...
ﺿﺪ ﺷﻮﺭﻩ ﺑﺎﺑﺎ ﮐﯿﻪ؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺳﺮﻭﺵ ﺻﺤﺖ
یه کیـــ.ری دارم شاه نداره
کله ای داره ماه نداره
به کـــوس نشونش نمیدم
به همه کـــ.وسونش نمیدم
به کــ.وسی میدم سفید باشه
واسه بدنم مفید باشه
به کـــوسی که خیلی تنگ باشه
کـــ.ون دادنشم قشنگ باشه
شلوار پاش ساپورت باشه
ســاک زدنش تا تخــم باشه??
شاه اومده با لشکرش
هرچی کـــ.وسه دور و برش
واسه دختر کوچیکترش
آیااا بددددددم؟؟؟??
آیااا نددددددم؟؟؟
شماعی زاده 2015
ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩﯼ ﺗﻮﻟﻪ ﮔﺮﮔﻲ ﯾﺎﻓﺖ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻻﻧﻪ
ﺳﮓ ﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﻮﻟﻪ ﺳﮓ ﻫﺎ ﮔﺬﺍﺷﺖ
،ﮔﺮﮒ ﮐﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪ
ﻫﻢ ﺗﻮﻟﻪ ﺳﮓ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩ
ﻫﻢ ﺧﻮﺩﺳﮓ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩ !
ﻫﻢ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩ ﺭﺍ ﺧﻮﺭﺩ !!
ﻭ ﻫﻢ ﺭﯾﺪ ﺗﻮ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺍﻣﻮﺯﻧﺪﻩ ﻣﺎ ﺭﻓﺖ ...
ﭼﯿﺰﻡ ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺍﻧﻘﺪﮐـــ.ﺴﺸﺮﺗﻤﻮﻡ ﻣﻴﺸﺪ
ﮔﺮﮒ ﮐـــ.ﻮﻧﻲ ﺭﻳﺪ ﺑﻪ ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﻣﺎﺩﺭﺟـــ.ﻨﺪﻩ ﺧﺎﺭﮐـــ.ﺴﺪﻩ ﻣﺬﻫﺐ ﻭﺍﻻ..! :|
امروز با دوستم قدم میزدیم یه دختره هی از کنارمون رد میشد نگاه میکرد دوباره یه دور میزد نگاه میکرد ما هم بیخیال ، دوباره اومد یه لبخند زد و رفت
منم خسته بودم به دوستم گفتم بشینیم رو صندلی، بعد چند دقیقه یهو همون دختره اومد نشست صندلی روبرومون تو فاصله یک و نیم متری شروع کرد به عشوه اومدن و آمار دادن ، منم خسته بودم کلا تو فازه خودم بودم که یهو بعده ده دقیقه یهو دختره پاشد با عصبانیت گفت خاک تو سره بدبختهجـــ.قیت، این همه آمار دادم خنگی نمیفهمی!
لیاقتت همون گلناره خاک برسر
من :||||||
دوستم
آدمای اطراف
بعده رفتنه دختره هرکی رد میشد میخندید
همچنان من :||||
فیلمســـ.وپرایرانی
.
.
.
.
.
ﺟﻮﺍﺩ ﻣﯿﺮﻩ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ(موبایل) ﻭ ﮐﺎﺭ ﻣﯽ ﺫﺍﺭﻩ - ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﺗﺎﺭﯾﮑﻪ ﯾﻪ
ﺩﺳﺖ ﺗﮑﻮﻥ ﻣﯽ ﺩﻩ ﺑﻪ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦﮐـــ.ﻮﻥﻟﺨﺖ ﻣﯽ ﺭﻩ ﺩﺭﻭ
ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ (ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻓﯿﻠﯿﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭﮐﯿـــ.ﺮﯼ)
ﻣﻬﺴﺎ(دوست خواهرش) ﻣﯿﺎﺩ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﻩ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻣﯿﺸﯿﻨﻪ
ﺟﻮﺍﺩ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﻘﻠﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺭﻭﻧﺎﺷﻮ ﻣﯿﻤﺎﻟﻪ
ﻣﻬﺴﺎ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺧﻨﺪﻩﮐﯿـــ.ﺮﯼﻣﯿﮕﻪ ﻭﺍﯾﯽ ﺟﻮﺍﺩ ﻧﮑﻦ...داداشم بفهمه مادرتومیگـــاد کوصــکش.
ﺟﻮﺍﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺩ ﺗﯿﺸﯿﺮﺕ ﻣﻬﺴﺎ ﺭﻭ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﻩ .. ﻭﻟﯽ ﻣﻬﺴﺎ
ﻧﻤﯽ ﺫﺍﺭﻩ....نکن نمیخاااام برو گومشوکیـــونیه حروملقمه....(لوکیشن :چنتا پشتی و یه فرش پاره پوره و یه اتاق دره پیت توو مایه های انبار نگهداری ذغال)
ﺑﺎﻻﺧﺮ ﺟﻮﺍﺩ ﺑﻌﺪ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﯽ ﺷﻪ ﺗﯿﺸﺮﺕمهسارو
ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﻩ
ﺣﺎﻻ ﺟﻮﺍﺩ ﻋﯿﻦ ﺍﺳﺐ ﺩﺍﺭﻩ ﺳـــﯿﻨﻪ ﻫﺎﯼ ﻣﻬﺴﺎﺭﻭ ﻣﯽ
ﺧﻮﺭﻩ از رویسوتیـــ.نچرک و کثیف .
ﺑﻌﺪ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻪ ﺯﻭﺭﮐﺮﺳـــﺘﺸﻢﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻩ ( ﻣلت بیننده ﻫﻢ
1ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺳﺖ ﺑﻪﮐﯿـــ.ﺮﻧﺸﺴتن ﮎ ﺟﻮﺍﺩ ﺑﮑﻨﻪ ...)2 ﺩﻗﯿﻘﺲ ﺩﺍﺭﻩ ﻣﯽ ﻣﯽ ﻫﺎﯼ ﻣﻬﺴﺎ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻩ جواد
ﻣﻬﺴﺎ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺩ ﺧﻮﺩﺵ ﺷﻠﻮﺍﺭﺷﻮ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﻭﻟﯽ ﺟﻮﺍﺩ
ﻣﯽ ﮔﻪ ﻧﯿﺎﺯﯼ ﻧﯿﺴﺖ
ﭼﺮﺍ ؟؟
ﭼﻮﻥ آﺏ ﺟﻮﺍﺩ ﺍﻭﻣﺪﻩ
ﻓﯿﻠﻢ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ |:
ﻭ ﺍﯾﻦ ﮔﻮﻧﻪ ﺷﺪ ﮎ ﻣﺎ ﺍﺯ فیلم های ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺩﻭﺭ ﺷﺪﯾﻢ
ﻭ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ فیلم های ﻏﺮﺑﯽ ﺭﻓﺘﯿﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻮﺑﯿﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﻮ ﺑﻠﻮﻧﺪ ﻭﭼﺸﻢ ﺁﺑﯽ ﺍﺭﻭﭘﺎﯾﯽ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ
ﺛﺎﺑﺖ ﻣﯿﮑﻨﻪ
.
.
.
.
.
.
ﺩﺧﺘﺮﭼﺸﻢ ﻭﺍﺑﺮﻭ ﻣﺸﮑﯽ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﻩ ﺩﯾﮕﺴﺖ !!وهمتا نداره.
ﺑﻌﻠﻪ ،
ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﻭﻧﯿﻮ ﻋﺸﻘﻪ ...
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﺣﺮﻭﻑ ﺍﻟﻔﺒﺎ ﺑﯿﺎﯾﻦ ﻣﺎﭼﻢ ﮐﻨﯿﻦ
زن نصف شب از خواب بیدار میشود و میبیند که شوهرش در رختخواب نیست، ربدشامبرش را میپوشد و به دنبال او به طبقه ی پایین میرود،و شوهرش در آشپزخانه نشست بود در حالی که یک فنجان قهوه هم روبرویش بود . در حالی که به دیوار زل زده بود در فکری عمیق فرو رفته بود...زن او را دید که اشکهایش را پاک میکرد و قهوهاش را مینوشید... زن در حالی که داخل آشپزخانه میشد آرام زمزمه کرد : "چی شده عزیزم؟ چرا این موقع شب اینجا نشستی؟"شوهرش نگاهش را از قهوهاش بر میدارد و میگوید : هیچی فقط اون موقع هارو به یاد میارم، ۲۰ سال پیش که تازه همدیگرو ملاقات میکردیم، یادته؟زن که حسابی تحت تاثیر احساسات شوهرش قرار گرفته بود، چشمهایش پر از اشک شد ا گفت: "آره یادمه..."شوهرش به سختی گفت:_ یادته که پدرت ما رو وقتی که رو صندلی عقب ماشین بودیم پیدا کرد؟_آره یادمه _یادته وقتی پدرت تفنگ رو به سمت من نشون گرفته بود و گفت که یا با دختر من ازدواج میکنی یا ۲۰ سال میفرستمت زندان ؟!_آره اونم یادمه... مرد آهی میکشد و میگوید: اگه رفته بودم زندان الان آزاد شده بودم
يه دوست دختر هم نداريم كه باهاش بريم پارك بشينيم دوتايي پفك بخوريم و ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
يواشكي دست هامون رو با مانتوش تميز كنيم!!
واسه تنوع یه بار از d برو تا o
.
.
.
.
.
.
.
.
همسر لیلا اوتادی
(sm165)
لره میخواست مسیحی بشه پدر روحانی بهش میگه شرطش اینه که گوشت و مرغ نباید بخوری.لره قبول میکنه.پدر سه بار آب مقدس میریزه روصورته لره و باهر بار میگه تو دیگه لر نیستی مسیحی هستى.خلاصه لره مسیحی میشه بعداز یه هفته میبینن مرغای کلیسا کم میشه یه شب لررو تعقیب میکنن میبینن میره مرغارو میبره حموم سه بار آب مقدس میریزه روصورتشونو میگه تو دیگه مرغ نیستی بادمجونی...
پ.ن خواستم واژه لر رو حذف کنم بجاش بزارم یارو اما دیدم جک کلا خراب میشه ، فدای همه لرای سرزمینم (sm127)
ما باده نخورده ایم و گوزیـم!!!...
.
دریای قم ساحل ندارد!!!...
خلاصه که اخوی، قم اصلا دریا ندارد!!!...
فور شیخ (sm127)
نوید و مجتبی در حال کمک کردن به دختر همسایه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻥ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻛﺎﻏﺬﻯ ﺳﺎﻋﺖ ﺳﻪ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺟﻌﺒﻪ ... ﺍﺳﺘﺮﺳﺶ ﺍﺯ ﺧﻨﺜﻰ ﻛﺮﺩﻥ ﺻﺪﺗﺎ ﺑﻤﺐ ﻫﻢ ﺑﻴﺸﺘﺮﻩ ... ﭘﺴﺮﺍ ﻣﻴﻔﻬﻤﻦ ﻣﻦ ﭼﻰ ﻣﻴﮕﻢ ! (sm30)
ﺗﻮ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺯﻥ ﭼﺎﺩﺭﻳﺎ ﻛﻪ ﻓﻘﻂ ﺩﻣﺎﻏﺸﻮﻥ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ :
ﺩﺧﺘﺮ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻣﻮﻫﺎﺕ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ !!! ﺍﯾﻦ ﭼﻪ ﻭﺿﯿﻌﯿﻪ؟
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻫﻢ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮔﻔﺖ : ﻣﻮﯼ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﺯﺑﻮﻥ ﺷﻤﺎ ﺳﺮ ﺟﺎﺵ ﺑﻨﺪ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺩﯾﮕﻪ !!!
رو سنگ قبرم بنویسید،
فقط مونده بود عکس کـــ.ونشو بزاره تا ملتو شاد کنه (sm50)
بعضی ﺍﺯ ﺩﺧﺘﺮﺍ خیلی دروغ میگن
ﻣﯿﮕﻦ ﺗﺎ ﺗﻬﺶ ﻫﺴﺘﯿﻢ ...
ﺍﻣﺎ ﻧﺼﻔﺶ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻨﻦ
سنگینه هضمش یه کم
(sm127)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm15)(sm97)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)
دلم مَمه میخواد (sm74)
بفرما [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
دَس کن تو جیب مبارکت ، 50 ، 60 تومان بیار بیرون برو بِخَر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم می خوام (sm49) چقدر تنهایی و شنیدن و دیدن ، اما نداشتن !! (sm172)نقل قول:
چه خبر (sm77) جهنم و ضررش ، برای شروع و امتحانش برای بار اول می ارزهنقل قول:
(sm30)نقل قول:
منم میخواد ولی کیه که بده(sm81)نقل قول: