چی بشه لیورپولو بزنیم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چی بشه لیورپولو بزنیم(sm50)
خوب بریم بازیو ببینیم(sm27)
توام انقد بکش تا ریه واست نمونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
What a goal?
فوتبال چی دیگه فقط بوکس بزنی بابای طرف بیاد جلوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی این فیلمو دیده...بگین چطوره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جانِ من !؟ (sm74)
آخه بلا خره باید از یه جایی شروع کنم .
تا حالا توی 24 سال داستان 1 دونه هزار تومنی هم خودم کار نه کردم . (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نه دیدمش ولی با این پوستری که گذاشتی ام شب می گیرم تا به بینمش ! (sm50)
فکر کنم میره توی ژانرِ " نو آر " که مغزت رو حال میاره ! (sm118)
سهند فیلم تو مایه های پیچ اشتباهی سراغ داری؟
اوووووووووففففففففففففففف فففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سو پرگل
خواهش میکنم...من اینو تو بچگی دیدم و خاطره بدی ساخته واسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا جمع کن فوتبالو (sm2)
تیم فقط بارسلونا اون زمانی که ریوالدو توش بود ماردونا توش بود این رونالدینهو هم بد نبود.
بقیه را باید ریخت تو آشغالی
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمنده داداش گلم نمیخواستم ناراحتت کنم سهند جان مشکلی نیست وجودت را عشقه (sm127)
منم میگیرم حتما...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)آنتن میلادیاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگنال قطع شد از آنتن دراومدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا از این مدل فیلمها خوشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داوید لوییز نامردنقل قول:
چرا باید به لیورپول گل بزنه (sm102)
میلاد مسعود چی میگه(sm120)
مسعود؟؟؟نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشو دیگه چقدر میخوابی؟ (sm55)
مسعود فراستی(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود فراستی آبروش رفت (sm25)
(sm120)میلاد به اندازه کافی موجوده باید همون فرهاد می موندینقل قول:
منظورم Milik بود
متنفرم ازشنقل قول:
چرا(sm74)نقل قول:
فرهاد اسم داداشمهنقل قول:
سر همون حرفی که از مرتضی پاشایی گفتش دیگه ویدیوش را ندیدی مگه؟نقل قول:
حرف درستی زد...
سهند حوصله ی بحث با تو را ندارم (sm2)
چه گلی زد واینالدوم(sm127)
کاش امیر بودم اخراجتون میکردم یه مدت تا شماها باشین به استاد فراستی توهین نکنین(sm39)
ای بمیری کاستا
پنالتی مشکوک بود
حیف شد
تیپ کونته(sm2)
من لیورپولیم بهتر که گل نشد
اگه بتونی بساط کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سی دی فروشیم پول خوبی داره
تو همون خونه هم میتونی کارتو انجام بدی