بکن چندان که خواهی جور بر من
که دستت بر نمیدارم ز دامن
چنان مرغ دلم را صید کردی
که بازش دل نمیخواهد نشیمن
اگر دانی که در زنجیر زلفت
گرفتارست در پایش میفکن
جهان روشن به ماه و آفتابست
جهان ما به دیدار تو روشن
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
بکن چندان که خواهی جور بر من
که دستت بر نمیدارم ز دامن
چنان مرغ دلم را صید کردی
که بازش دل نمیخواهد نشیمن
اگر دانی که در زنجیر زلفت
گرفتارست در پایش میفکن
جهان روشن به ماه و آفتابست
جهان ما به دیدار تو روشن
(sm27)
امیر این چهار تا ویدئو محمد اصفهانی لینک یوتیوب نزدی واسش ؟ خودم میخوام بزنم زورم میاد(sm120)
(sm30)وای خدا چلسیو
زرینیو فقط به درد مربیگری تو ایران میخوره (sm120) فقط داور (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
پنجتانیو (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
(sm2)به حرفش می رسیم
شک نکن (sm120)
وقتی رضا خروس 40 ساله بشه امیدِ خط حمله استقلال بیشتر از این نمیشه انتظار داشت(sm25)
چلسی غصه نخور رئالم پنج تائیه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
بهاره چرا اینجوری شده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)جان من هیکلو
ممر همه این مطالبو این دو سه روز زدیم زدی گروپ ؟
فک کنم از اسفنج هم استفاده کرده (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم عمار مورد تقدیر قرار گرفت.به روایت تصاویر زیر وی در پی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با واکنش ننه عصمت فلکیان مادر شهید مواجه شد.
قبل از تقدیر از مسعود ده*نمکی، با پخش کلیپی، از ننه عصمت فلکیان به خاطر زحماتش تقدیر و تشکر شد؛ ننه عصمت در طول جنگ برای رزمنده*ها دستکش می*بافت و پس از جنگ برای سربازان لب مرز و پس از آن برای سربازان جبهه فرهنگی دستکش می*بافت.
هوی اشترم از کجات دراوردی من از همه اهنگایی پاشایی خوشم میاد مرتیکه
بعدشم صدای احمدوند کجاش شبیه پاشاییه
(sm30)
(sm2)
تمام لوکیشن های موجود در خانه چهره ها تست شده بود و فقط سلفی در حمام مانده بود که علی لهراسبی زحمت آن را کشید!
پس چطور پارسال تو فیلمش بازی کرده بود ؟(sm120)
جدایی هومن سیدی از آزاده صمدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با انتشار متنی در صفحه شخصی اش در اینستاگرام درباره حاشیه های به وجود آمده درباره زندگی خصوصی اش توضیح داد.
(sm2)
مسابقه بازیگران با کفش پاشنه بلند
همه میان تو ماشین این عکس میگیرن (sm2)
البوم جدید حضرت استیو ویلسون فوریه امسال اینم کاورش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
تازه قند شکن وصل شده.. نرفتم درس حسابی که بزنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] with [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 hrs ·
در مورد تنظيم آهنگ شادمهر بتون بگم بعد از پخش آهنگ اصلي كه تنظيم دوست خوبم "آرون حسينيه" نسخه خودم رو فقط تو Soundcloud شخصيم ميزارم كه علاقه مندان به شادمهر هم بتونن گوش بدن.
(sm174) به راحتی
امیر شادمهر امشب میاد ؟
"معروف"، امشب... بطور انحصاری از سایت محبوب شما، ****. اطلاع رسانی کنید!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر
(sm120)
اینستاگرام هم ***** شد
زیگُرات پیکچر خیلی خبه
آهنگش بد باشه خودش میدونه .. (sm50)
این بهاره رهنما بدنسازی می ره ؟
یه دیوثی ماهواره داره بزنه pmc ..