چه پدر عشق بازی داریا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه پدر عشق بازی داریا (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره فرهنگ سازی می کنه خیر سرش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)این تازه چیزی نیستنقل قول:
یه رفیق داشتم باباش شراب مینداخت با عسل (sm2)بعد از 2 سال درشو باز میکرد میاورد با هم 3 نفری میرفتیم بالا (sm51) (sm30)
باید خودمم یه ساقی یواشکی پیدا کنم یه ویسکی بخرم ! ودکا رو هم که پدر میخره دیگه عاااااالی میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اقا باز سوالات من شروع شد(sm41)
این مشروبها که شما میگین چه رنگیه؟(sm148)
چرا تو ادبیات مشروب فقط قرمزه رنگ خون
آیا اون شراب خونین رنگ موجود هست ؟؟
ودکا بی رنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویسکی زرده
شراب قرمزه
البته شراب سفید هم داریم که با انگور سفید درست میشه
(sm120)
شراب کجا گیر میاد چقده قیمتش (sm120)نقل قول:
شراب سفید چی قیمتش چنده
من میام کرمانشاه مهمونم کن (sm120)