کهنه شراب تقریبا سیاهه سیاه من خوردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کهنه شراب تقریبا سیاهه سیاه من خوردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شراب خودت درست کنی بهتره ! یک ماه دیگه انگور سیاه میاد فصلشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کرمانشاه نیستم من شرق کشورم (sm2)
باید بلد باشی عتیقه کار هر کسی نیست (sm2)نقل قول:
باید تحقیق کنه بپرسه از این و اون ! یه شیمی دان تو فامیل باشه حرف نداره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شراب نمیفروشن مگه آشنایی داشته باشی واسه خودش بگیره بت بده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شراب کارخانه ای هم هست ! فک کنم 80 تا 100 تومنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت شکر خدا همه چی توش پیدا میشه از دستور پخت زرشک پلو بگیر برو تا دستور شراب (sm2)نقل قول:
افسوس که بی فایده فرسوده شدیم،
وَز داسِ سپهرِ سرنگون سوده شدیم
دردا و ندامتا که تا چشم زدیم
نابوده به کامِ خویش، نابوده شدیم!
(sm50)
یه برنامه نیاز دارم که رو گوشی نصب بشه و تشخیص بده بین 2 تا وایفای الان کدوم آنتنش بیشتره و به همون وصل بشه
داریم همچین چیزی؟
من ندیدم فکرم نکنم خالص باشه ...نقل قول:
تو روستا بعضی از اینایی که دیگه استادن انگورو میریزن تو کوزه واسه شراب گیری چند سال میزارن زیر خاک درش میارن سیاه و سخت (sm74) خوردن داره ها (sm88)