(sm120) خیلی رویایی میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) خیلی رویایی میشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)لامصب عجب هیکلی داره خیلی زنونه و کردنی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این نوع فیلما اگه میشناسین معرفی کنید..(sm98)نقل قول:
این آهنگ غیر رسمیه همینجوری با گیتار زده خونده (کاری به درستو غلطش ندارم ) نیومده به اسم خودش پخش کنه یا تنظیم کنه بزاره تو آلبوم .. همه هم اسم خواننده و شاعرشو میدونن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی هر کدوم دوست پسر و دوست دختر خودشون دعوت میکنن واسه شام به بچه هاشون هم معرفی میکنن(sm2)نقل قول:
مرده اونجا که میاد سیلی میزنه میگه به چه حقی پیشنهاد ازدواج به زنم دادی(sm120)
من فیلمو فقط به عشق این زنه نگاه کردمنقل قول:
فقط حیف صحنه های عشق بازیو خوب نشون نمیده(sm2)
شوله زرد رسید (sm120)
تو ایران که قانونی نیست دراین باره ولی قانون آمریکا و کشورای اروپایی این جوریه که اردلان سرافراز یا شهریار قنبری شعر به نامشون هست ولی موقع که میفروشن به خواننده مالکیت شعر در اختیار خوانندس نه شاعر چون اونجوری یه شاعر میتونه شعرشو بده ده تا خواننده مختلف بخونن. پس اگه کسی بخواد آهنگیو بازخونی کنه باید از خود مالک اثر (خواننده) ودر صورت فوت خواننده (از وراث درجه اول دختر پسر همسر و ...) اجازه بگیره نه خود شاعر .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال ِ فنی
مثلا من الآن یه آهنگ دانلود میکنم با کیفیت Flac ولی کیفیتش با mp3 یکیه اصن
مشکل از اسپیکر و سیستم پخشم ِ یا کارت صدایی که نصب ِ (sm172)
عجب صحنه ایی (sm228)
(sm59)
خروجي به خيلي چيزا ربط دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اين كه فلك واقعي باشه و خوب ريپ شده باشه اگه اون اوكيه ميرسيم به تو
مهم ترين عامل پخش كننده خوبه كه كارت صدا امپ يا موارد ديگه هم شاملش ميشه نميشه با يه سيستم معمولي انتظار داشت تفاوتو با گوش معمولي متوجه بشي
مشکل وجود نداره امکانات نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپیکر کارت صدای فوق العاده حرفه ای و ... اصلا کاربر خانگی فلک نمیدونه چی هس
ممد امین یه فیلمی سالها پیش شبکه چار دیدم بتونی بفهمی کدومه خیلی خوب میشه
کلاسیکه کلاسیک ! فک کنم سیا سفید بود یه سکانسش که خیلی معروفه موسیقی رعب انگیزی هم داره یه سری پنگوئن تشییع جنازه یه ادمو انجام میدن تو یه غاری همچی جایی بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا (sm172)نقل قول:
دمتون گرم (sm127)(sm19)نقل قول:
آره بسته به نوع قرارداد داره یه موقعی شعرا حق مالکیت اثرو میفروشن یه موقع حق اجرا رو ... تو مورد دوم میتونن از کسی که بدون اجازه شعرشونو خونده شکایت کنن ولی مورد اول نه.نقل قول:
کی بود اون دفه از استور مایکروسافت دانلود کرده بود
ایمیج البوم فصل اشنایی نزدیک 400 مگ دانلود کردم از حالت فشرده خارج کردم اجرا نمیشه با poweriso
من با الكل باز كردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه؟
2 پارت مونده تا دانلودش تموم شه ..(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بازیش این سری مزخرفه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خواننده فقط مجری هست ، حق کپی رایت برای خالق هست یعنی ترانه سرا و آهنگساز . حتی تنظیم کننده هم خالق نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بر تو ..نقل قول:
تب دنگی دیگه چیه .. (sm59)
این بابا اصا ضایس دسش سیگاره حذف شده ..
الی کو یه کم ازم تعریف کن لینک نرم افزار رو یدم بت .. (sm51)
دیوثا منی که بهم میگید منبع فساده اینجام تا حالا اینقدر بی پرده این کلمه رو نگفته بودم(sm2)(sm2)نقل قول:
pedramparizi
یک دسته کلید است به زیر بغل عشق
از بهر گشاییدن ابواب رسیده
ای مرغ دل ار بال تو بشکست ز صیاد
از دام رهد مرغ به مضراب رسیده
مولانا
در مورد کلاسیک بودن و سیاه سفید بودنش مطمئنی؟؟نقل قول:
اولین چیزی که بعد از توصیف این سکانس به ذهن من رسید 1992 Batman Returns تیم برتونه
صحنه ای که شهرداره میمیره پنگوئنا میان جسدو حمل میکنن میندازن جایی محیطشم مثل غار مانند جایی و اتیشم روشنه اینا
اگه این نیست تا یه نگاه فیلمای ارشیوو بندازم اونایی که حدس میزنم تو این مایه ها باشه
- (sm50)
سحر قریشی رف برنامه دید در شب .. (sm51)
...(sm27)
(sm2)جدی میگی همچی صحنه ای داره ؟ بتمن سری قبلو ندیدم اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا چیزی که یادمه سیا سفید بود نمیدونم خیلی قدیمی بود بعدشم پنگوئنا غول پیکر بودن
(sm81)
من از احساس شک کردن به احساس سینجول بیزارم (sm50)
این دیگه چجورشه یارو فایل تکست اپ کرده
یه قلب مریض و (sm50)
(sm25)