ای در بسته شده
از همه خسته شده
(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
ای در بسته شده
از همه خسته شده
(sm172)
ای کاش بستری شدن من پایان داشت ! دیگه داره حالم از این اتاق به هم میخوره (sm172)(sm25)
(sm50)
چند روز دیگه باید اونجا بمونی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق که بشی حالت میشه مثل من ... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنسرت موسیقی سنتی فوقش سر تکون بدن ملت دیگه تا گریه پیش نمیرم یه پسر خوب زیر 20 سال هم باشه من راضی تر میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیلون آخر شب میارم اینجا تا فضا رو عرفانی تر کنم اونجا به اندازه کافی فضا عرفانی ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این روزهای سیاه و مریضنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه کمی چای واسه من بریز ...
والا معلوم نیست حدود یه هفته یا بیشترنقل قول:
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد بیمارستان بستری بودم سه بار زانوم عمل کردم هنوز خوب نشده و خوبم نمیشه باید باهاش کنار بیای دیگهنقل قول:
من کف پاشنه پام هست 5سانتی متر پیوند پوست زدم اگه موفقیت نداشته باشه بیچاره میشم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]